18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3380 huhh na megjöttem...
hát ez semmi volt... 11kor hív a csaj hogy talizzunk fél egykor... mondom jó, kimegyek a fürdőbe, lecsapom a bauszt, erre megvágom magam... kerály... beérek, erre közli velem hogy vmi közbejött és csak fél órát tudunk dumálni... [grrrr] és utánna elment, hogy majd hegyalján találkozunk... ennyi... hát ezzel most sokmindent nem feledtetett velem :((( -
Lacika 79 #3379 Húha, most veszem észre, hogy "picit" elkanyarodtunk a témától.
Valaki lökjön már be valami ontopic szöveget. :-) -
Lacika 79 #3378 Mondjuk nekem sokat segít a szemüveg is. Abban olyan "tanárbácsinak" nézek ki. :-)
De pont akkor nem hordom, mikor tanítok, mert csak vezetéshez kell. Igaz, néha magamon felejtem. Na mindegy. :-D -
Zoleeca #3377 Más tészta, az egyik exem meg 21 évesen kinéz 16-nak. És sajna úgy is viselkedik néha. Na ezér az exem :) -
Zoleeca #3376 -
#3375 -
Zoleeca #3374 Hát mondjuk engem sem néznek mindig 22-nek. Sőt egy időben mindig furcsán néztek rám amikor cigit vettem. Nem voltak benne biztosak hogy elmúltam 18. Gáz. Viszont rájöttem a nagy trükkre! Az eladó SZEMÉBE kell nézni, amikor azt mondod, hogy "egy doboz világoskék cigit kérek". Azóta sosem kételkednek bennem :)
A buszsofőr meg kéri a diákot, szóval ő meg többnek néz mint 18 és nem biztos benne, hogy suliba járok(addig ugyanis ha jól tudom suliba kell járni)
Most akkar mennyinek nézek ki???? -
#3373 megértem ... -
#3372 ezért csak küldj
-
#3371 köszi megkaptam, csak lecsukódott utánna a szemem
úgyhogy délután írok P -
#3370 képet küldenék róla... de akkor csak nekem lenne szarabb :( -
#3369 roger that -
#3368 majd megírom holnap mia helyzet ! -
Lacika 79 #3367 Ehh :-(
Igen, meg az is. De leginkább az. Mindjárt orvosolom a problémát. -
#3366 hol van ott mosoly ? -
#3365 tenemérted a mosolyt P -
#3364 ehh, ne legyé süsü :)
sokmindentől van ez a lufiszerű érzés, idegesség, féltékenység, szerelmi bánat, stb, érted már ? :) -
#3363 Akkor amikor megismerkedek egy csajjal és leszólítom már féltékeny vagyok? P -
#3362 úgylegyen -
#3361 bizony ám... de remélem feledteti velem egyik csaj ismerősöm holnap... hm :( -
#3360 Féltékenység,
1 dolog, hogy most a fickókra, vagy mert szeretnéd visszakapni, hiányzik, akármi, ugyanolyan érzés az összes: szar . -
#3359 de télleg féltékeny lenék ? csak megláttam a fényképét, és olyan régóta láttam... a csávók nem érdekelnek mellette, nem is ismerem őket... de ahogy mosolyog... -
#3358 az, mintha lufi lenne a gyomrod helyén, és valami pumpálná felfelé -
#3357 ja meg feledékeny P -
Lacika 79 #3356 Én mondjuk kinézek 25-nek, annyi is vagyok, de ha valaki elkezd velem beszélni egyből rájön, hogy szellemileg csak 12 éves vagyok. :-) -
#3355 hát elég szar dolog, mit mondjak... -
#3354 engem 23 evesen is 17nek neztek, most 26 evesen mar kezdem utolerni magam, mar "csak" 4 evvel fiatalabbnak neznek:D mindenesetre mar nem kerik a pultnal a szemelyimet, ha italozasrol van szo:D -
#3353 jovan bazzeg, rám 15-16 éves koromtól mondják hoyg 20-22 vagyok, mindenki kérdezte hogy melyik egyetemre járok...
ez még nem jelent semmit....
kérdezfd meg a barátaidat....ők mondják az igazat..nekem mindig azt mondták hoyg 12-neknézek ki :)
és annyinak is érzem magam :) -
#3352 izé kérdezel khm -
#3351 talán mert olyan okosakat kérdezek P -
Chappy #3350 Most van egy előnyöm. a 160 centimmel 14 évesnek néznek a NEM osztálytársaim. mét? -
#3349 ez a féltékenység -
#3348 tegnap kozos ismerosoknel egymas mellett ultunk az exemmel, a leheto legszarabb erzes, amikor ott ul melletted az, akit meg mindig imadsz, es egy szot se beszelsz vele, mert gorcsben all a gyomrod, nem jut eszedbe semmi, es legfokeppen az, hogy tudod, hogy massal van...amig "kozosen" buliztunk, nem volt gond, mert mindenki ment a dolgara.
A legszarabb az az egyetlen gyuru volt az ujjan, amit meg soha nem lattam, az osszes tobbi gyuruje nem volt rajta (az a ketto sem, amit anno tolem kapott), es nem mertem rakerdezni, az-e, amire gondolok... -
#3347 huhh vazzátok meg megláttam ex-csaj bulis fényképeit neten, és majd meg zakkanok a fájdalomtól... ez kész... csak itt ülök, üresen, és nemtudok elaludni... elaludni ?! cselekdni sem bírok... hmmm... miért van ez ? csak megláttam (persze 3 csávóval ölelkezett mindegyikképen) és egyből görcsölt a gyomrom... -
#3346 Vagy 14, de tuti 20-nak nézed, én is így jártam nemrég... -
#3345 pffffffff -
Zoleeca #3344 Már csak azért is ne mert a mai fiatalok elég sok hülyeséget szoktak csinálni... szóval még minden bizonnyal nem vagy elég "felvilágosult". -
soldier #3343 Használd a jobb kezed:D -
Chappy #3342 Azé' kössz. akkó' nem lessz! -
#3341 Nekem is 16 évesen volt az 1. Meg a 2. is, és azóta nincs új