18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    Hali! :-)
  • Lacika 79
    "Persze ésszerű határokon belül"
    Szerintem ez sok mindent elárul. Engedni egy picit, utána pedig húzni egy kéziféket, ha fogalmazhatok így.

Amúgy ugyanez volt nálam is a helyzet mindíg mint nálad. Csont ugyanez. Csak nehéz mindíg férfinak lenni, keménynek, határozottnak. Én legalábbis néha vágyom egy kis kikapcsolódásra, romantikára, egy kis kényeztetésre. Lehet, mert oroszlán vagyok? :-)
  • Breki33
    sajna ez így van
    erről beszéltem anno
  • Grimbusz
    Lacika & Csacsi:

Kell a tartás, és nem mindíg lesni a kívánságokat, én 4,9 évig 1x, és 2 évig még1xer léestem a kívánságokat és úgy éreztem "jó" pasi vagyok mind kívül és belűl oszt úgymond közös megegyezéssel szakítás. Egyébként meg szakítsunk mert nem vagyok már szerelmes beléd szindróma. Én spec. egyik b.nőm mellől sem mentem volna el, pedig lett volna lehetőségem nem egy. Szóval kell a titkolózás, kell a tartás és az is hogy választhat szeret vagy nem, mert ha lesed még észszerű kereteken belűl is a "kívánságait" szerintem nem vezet sok jóra. Megszokja és nincs meg az érzés hogy valamit birtokolnia kell, vagy megszereznie, ha teljesen odaadod magad kicsit mintha értékedet vesztenéd (szerintem).

Szeretném hinni hogy amit leírtam nem így van, de eddigi tapaszt. azt mutatja nekem ha megutatod hogy övé vagy 100% akkor már nem is kellesz annyira. ;( sajnos én eddig mindíg eljutottam 1 olyan pontra maikor nincs vissza út szeretlek és kész nem kell más, és eddíg mindíg belebuktam... vagy a hölgyek vagy bennem van nagy gubanc
  • Lacika 79
    Hidd el, idővel rendbe jöhet a dolog, ha a leányzó is akarja. De közben neked sokat kell tűrnöd, és lesni minden kívánságát. Persze ésszerű határokon belül.
  • Csacsi
    Úgy ment szét, hogy megmondta neki a lány, hogy nem szereti, talált mást(engem), és nem kellett volna kibékülnie azután januárban, hogy a srác megcsalta. Igen a srác direkt csinálja, amit csinál, mert tisztában van vele, hogy ilyen ez a lány. de én nem merek lépni a srác felé, mert akkor félek nagy baj lenne belőle.

Keresi a megoldást, meg valószínűleg tudja is, de nem tudja megtenni a szükséges lépeseket.
  • Grimbusz
    "És ő is mondta, hogy fél, hogy..."
    -na ácsi ez kamu, aki ezzel tisztában van megoldást keres. A megoldás az nála az lenne hogy elfogadja hogy nem lehet mindenki megváltója max a tied végre ;) árnyékban élni és mindíg 2. lenni elég szar dolog.
    Egyébk. nem fogtok szét menni ha mindketten úgy akarjátok. Aki szerelmes sokáig bírja hidd el, sajnos saját tapasztalat :[

A balagásról:
    Az első lehetőség hogy cselekedetekkel bizonyítsa nem tartozik a pasihoz, nem megy el, hanem csak és kizárólag a ballagónak küldi sms jókivánságait.

Az sms -ed durva volt, de simán megbocsájtható. Bizonyos helyzetekben kell az ilyen is.
  • Yoz
    Azt viszont neked kell látni hogy a csaj ki tud egyedül is jönni a káoszból vagy szüksége van a segítő kézre, amit akkor neked célszerű nyújtanod...
    Sokat számít mennyi ideig tartott az előző kapcsolata a "cuki" csávóval...
    És nagyon sajnálatos az a dolog, hogy a cukros csávó nem korrekt, mert a csaj féltését ott fokozza ahol tudja, ha jól vettem az adást.
    Számít hogy hogyan ment szét a kapcsolatuk...
    Bonyolult átlátni de neked meg kell tenned, amennyire tudod persze...
  • Csacsi
    Ő is nagyon jól tudja, hogy zavar a dolog, és Ő is meg szeretné oldani ezt a gondot, de ahogy mondja, még az is tetézi a dolgot, hogy a srác cukorbeteg, ha nem eszik rendesen, és nem adja be az inzulint, akkor szarabbul lesz korház, satöbbi. Szóval ezt csinálja, ezzel is "zsarolja" a lányt.

És ő is mondta, hogy fél, hogy ezt nem fogom sokáig bírni, és fél, hogy elveszít, és sajnálja, hogy ennyire nem tudja irányítani az életét. Nem tudom mi a megoldás.

Az ember érzi, ha szerelmes, és azt is ha viszonozzák. Most pontosan erről van szó, de mégis ott van még ez a buktató. A haverjaim már sorban állnak, hogy "beszélhessenek" a sráccal. De nem teszemmeg én sem, mert a lány nem akarja, és neki nem akarok fájdalmat okozni. De tényleg elégg zavaró, hogy elég sokan ismernek, és szeretnek itt a környéken. Mondjuk úgy, hogy mindenhol van ismerős, barát, haver, ez a kis senki, meg koleszos, és semmit nem tud. Ez nem felvágás, de az is idegesít, hogy pont egy ilyen srác miatt kell "meghúznom" magam olyan helyeken, ahol eddig nem kellett. Szóval nem tudom mi lesz.

Ami most még történt, megbeszéltük a jövőhét pénteki programot, amit szerveztem tegnap. Minden jó volt, erre most jött az sms, hogy a volt barátja öccsének ballagása van pénteken, és meghívták. Majd, ha hazajön megbeszéljük.

Lehet, hogy túl dúrva választ adtam, de annyit írtam, hogy "azthittem már megbeszéltük a jövőhét pénteket, nem tudtam, hogy előtte még engedélyt kell kérnem más személyektől is. De döntsd el mit akarsz....nem leszek itt örökké."

Erre még nem válaszolt. Szóval most "kapott" 1 hetet. Ha nem változik semmi, akkor nem csinálom tovább, mert így nem lehetek boldog.
  • Grimbusz
    Hi Csacsi :) én véleményem:

Türelem. Talán ez is elég a végkifejletthez, bár ezt senki nem tudja kivárni általában.

Menj el a hölgyel haza, ahova hív, mert nem jön ki semmi hülyén hiába nem te voltál vele nyaraláson, dolgoztál és pont, ez becsülendő! Tölts vele minden időd amit csak tudsz, mert szerintem csak erősíted a kettőtök közti ingatag fonalat.

A hölgynek meg kell értenie nem tartozik felelősséggel minden és mindenki iránt, ha valamit le akar zárni azt tegye gyorsan és kimélet nélkül egyenesen.
    Szerintem nem müködik hogy "elhagytam a barátom, mert ..." de vele nyaralok 10 napot még akkor sem ha a baráti körömhöz(be) tartozik (vagy én az ővébe), akkor kicsit le kell állni a szakítás kedvéért a közös barátok látogatásáról és összejövetelekről, mert az megvezethet (erős akarattal és határozott egyéniségek nincsenek kitéve ilyen problémának) és befolyásolhat embereket.

Ismerd fel reális esélyeid a hölgynél és hogy meddíg feszítheted idegeit a "saját problémáiddal" illetve közös probl.-itokkal, és beszélj vele hogy gondolkodjon a jelenben és hogy hova vezet mindez amit most tesz és akar.

• Yoz
    Én azt tanácsolom, nem tudom milyen és mennyi érzelmet táplálsz a leányzó irányába, hogy az érzelmeidet ne szélesítsd és ne növeld a lány irányába... Álj le egy ponton mert "kemény menet(-ek)" van(-nak) előtted.
    És a legrosszabra gondolva, hogy nem tudod leakasztani a srácot róla, akkor te nem szenvedsz el akkora érzelmi csalódást mint ha továbra is növeled a csajba vetett hited és érzelmed.
    Mint már mondottam ez kemény dió, de mindennek van megoldása...
    A lány szerintem jelenleg elég nagy káoszban van, kéne neki valami gondolkodási idő féle, mert szerintem a nőknek idő kell hogy kitisztuljon a fejük...
    Vagy legutolsó esetben neked kell kézbe venni a dolgokat és elbeszélgfetni a sráccal 4 szemközt, embere válogatja a beszélgetési formát...
  • Csacsi
    Sziasztok. Ez lehet kicsit hosszú lesz, de tanácsot szeretnék kérni.

Szóval megismertem egy lányt, akinek van barátja. Egy kerületben lakunk mindannyian.(mind a hárman).

Összejöttünk, egymásba szerettünk, elmondta a barátjának, hogy vége, mert már nem szereti. A sárc mondott mindent. Nem érdekli, hogy megcsalta, nem érdekli semmi, csak maradjon Vele. Aztán jött 10 nap görögország. A lány elment nyaralni az ő baráti társaságával, meg a volt pasija is ott volt. Én engedtem el, mert tudtam, hogy idén nyáron nekem nem lesz szabadságom, mert új munkahelyre kerültem. Gondoltam ez a 10 nap elég lesz ahhoz, hogy végleg lezárják a kapcsolatot. Mert mikor már nem voltak együtt, akkor is hivogatta a srác, hogy hol van, kivel van, mit csinál, mikor ér haza. Ezen én kiakadtam, és mondtam, hogy zárják le, mert ez nekem így nem megy, mert semmi köze hozzá.

Aztán tegnap hazjött a hölgy. Minden rendben volt, persze megint "titkos" helyen találkoztunk, és nem mehettünk akárhová. Én felhoztam ezt neki. Teljesen kiakadtam, Ő elkezdett sírni, és nem tudtam mit csinálni. Mondta, hogy sajnálja, de úgy érzi, hogy felelőséggel tartozik a srác iránt, mert cukorbeteg, és teljesen maga alatt van, neki vigyáznia kell rá. A srác elhívta a szüleihez, hogy elmeséljék a nyaralást le vidékre. A csaj először nemet mondott, de mivel kiborult a srác, inkább elment 2 napra. (Ma indult, és csak tegnap jött haza). Aztán megy haza az Ő szüleihez, és oda meg engem hívott, de mondtma elég hülyén jönne ki, hogy a nyaralásról lesz szó meg minden, mondtma nem akarok menni.

Szerintetek mit kéne tennem? Meddig engedhetem meg, hogy ezt csinálja, hogy hagyja, hogy zsarolják. Pont azért szerettem belé, mert nagyon tud szeretni, és senkit nem tud megbántani. Pont azért szerettem belé, mert ilyen emberséges, de ez már több a soknál. Azzal ne gyertek, hogy még mindig együtt vannak, mert azt biztos forrásból tudom, hogy köztük már nincs semmi olyan. Szóval szerintetek mit kéne tennem. Milyen tanácsot adjak a lánynak. Mert engem eléggé zavar az, hogy olyan helyen nem jelenhetek meg a lánnyal, ahol engem ismernek. Meg nem mehetünk teszem azt itt a környéken moziba, vagy pizzázni, mert nehogy lássa a srác, vagy nehogy gond legyne belőle.

Nagyon zavar a dolog. Ha van vmi ötletetek, akkor segítsetek. Valahogy a tudtára kéne adnom, hogy ezt nem bírom sokáig, de félek, hogy akkor meg elveszítem. Szerintetek mit kéne tennem? Nagyon szeretem.

Előre is köszi a segítséget.
  • glillu
    hátakkormeg?:) ez az a sztoris csaj akit a bnő szülei topikban irtál?
  • PResident Evil
    hát igen... ez egy komoly kérdés !
  • Arch
    Mármint melyik éjfél után? :)
  • PResident Evil
    huhh most is géphez jutok, erre mehetek is... szal csak éjfél után :(
  • Tuvok #3524
    Ehh, ezért el se mondod ?
  • PResident Evil
    huhh van sztorim, csak fáradt vagyok...
  • Evil
    Egyertelmu, addig nem is bonyolodom bele ebbe a kapcsolatba, semmi kedvem hazudozni, ez total nem en lennek.
  • Arch
    A lány mindenképp értesse meg a barátoddal, hogy vége, addig ne kezdjetek bele, mert tényleg csak vita meg összeugrás lesz.
  • Evil
    De mar nincs semmi koztuk, egyedul a haverom erolteti az egeszet, meg ugy sluszpoen, hogy a csaj szulei is birjak a csavot es ok is ragjak szegeny csaj fulet, hogy menjen vissza hozza.Amugy annyira nem haver, neha osszefutunk kis buli, ilyesmik, szal nem az "igazi" barataim koze tartozik.
  • Tuvok #3519
    Jujj, az ilyen elég gázos lehet . Ha megbeszéled haveroddal is, akkor azért, ha nem, és később magától jön rá, hogy a volt nőjével vagy együtt, akkor azért is berághat, az ilyen esetekben sokszor egy barátságba kerül a szerelem . Viszont haverodnak nincs oka mérgelődni ezen, ha jó haver, akkor meg fog érteni, de sajnos nem mindenki olyan .
    De én is drukkolok nektek ! :)
  • Evil
    En is sokaig nehezen viseltem es probaltam rendbe is hozni, de ami nem megy azt nem kell eroltetni.Mondhatni olyan szinten, hogy hulyet csinaltam magambol.
    Lekerult rolam a szemellenzo es mostmar latom, hogy mit nem kellett volna csinalnom az elozo kapcsolatomban, nem kellett volna eroltetni, hanem szepen lelecelni.De legalabb annyi megmaradt nekem, hogy en szakitottam vele.
    Na innen en egy szot nem szolok az ex emrol, mert uj baratno van kilatasban.
  • Arch
    És akik a kapcsolatot viselik néha nehezen? :))
    Drukkolok Nektek :)
  • Evil
    No hat eleg erdekes dolgok tortentek a hetvegi flekken buliban nalam.Szal ugye decemberben szakitottam a nommel tobb mint 3 ev utan mert ugy ereztem hogy nem szeretett, utanna gondoltam a szunet jot fog tenni, neha jelentkeztem, o is, jol ereztuk magunkat, kis sex, miegymas, de a dolgok nem jottek rendbe.No kis elozmeny utan kovetkezzen a mostani hetvege.Szal flekken buli, kicsit tobb piaval, haverok buli fanta stilus.Ott volt haverom noje is, akivel mar fasirtban voltak egy ideje.Szal talalkoztam a novel mar elotte is, bejott, de nalam alapszabaly, hogy haver noje az tabu.Alkohol hatasara egybol egy hullamhosszra razodtunk, eshat megtortentek az elso csokok, amire nem emlexem a sok palesz hatasara.A jo dolog az egeszben, hogy ez nem csak a pia hatasara volt, mert masnap mar kerestuk egymast es azota is talizunk, dumalunk, esti kis romantikus sms ek, miegymas.Egyelore nem akarom a dolgot elkapkodni, mert ugye a haver ex e, es nehogy ez valami gebaszt okozzon, bar a csaj mondta, hogy mar nem szereti es csak azert volt meg egyutt vele, mert nagyon eroltette a kapcsolatukat, ebbol ugye meg jo sose szokott kisulni.Szal ugy nez ki en megtalaltam a kis fenyt az alagut vegen es ismet bebizonyosodott szamomra, hogy a legjobb dolgok varatlanul tortennek, szal felesleges eroltetni barmit is.Remelem adtam egy kis pozotiv gondolkodast azoknak, akik meg lelkileg nehezen viselik a szakitast.Vannak itt meg olyanok, mert csak off olast latok?
  • Tuvok #3515
  • Sir Quno Jedi
    Na Tuvok majd jól bealáz, látod ! Ezt most jól elszúrtad, majd jön a vulkáni rentfentartó blogsztag ! :-(((
  • PResident Evil
    OFF !!
  • Sir Quno Jedi
    ne "ne offolj plz" plz
  • VinylToy #3511
    Hagggyyyyaaatok :D
  • Gyiik
    belaszpirsz:)
  • G_ArchAngel #3509
    BritníSzpírsz?
  • Gyiik
    akkor biztos transzvesztita, csak te meg nem latod:))
  • VinylToy #3507
    Szépen alakulnak a dolgaim...de nem akarom elkiabálni, holnap tali "álmaim nőjével"

subidubiduuuuu :D
  • PResident Evil
    ugyan már :D

• Tuvok #3505
    némi iróniát vélek felfedezni a hozzászólásodban :)
  • PResident Evil
    gratula...
  • Gyiik
    te is fijam, bluetooth?
  • Yoz
    Okés, nemám egy szaros meccsen megy el egy jó kis este, vagy egyébb...

És thx
  • Tuvok #3501
    Grat és egészségetekre

Jaja, ki lett engesztelve