18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3580 hát pedig az mindenképp értekelendő -
#3579 jaja. -
#3578 jó a sztori és sajna mindennapos :(
nem értem az embereket normálisan is lehet élni miért választják a nehezebb utat, nekem soha nem fordult még meg a bucimban hogy megcsaljam a barinőmet amikor még volt, és a sok "szemétség" ellenére mostani fejemmel sem tenném meg és valszínű soha nem is fogom. Csak rá kéne már találni 1 olyan csajra aki ezt értékeli. NA ilyet még nem sokat láttam, talán csak 1-2-t a nővéremet és a legjobb barátom. -
#3577 az ilyen nő nem szerelmes hanem hülye. -
#3576 Békén hagyjuk. -
#3575 Tegnap a Viasaton volt egy erotikus film késő este. Arról szólt, hogy a főszereplő fickó lelki terrorral, érzelmi zsarolással csábítgatta a nőt. A csaj szegény nagyon megbocsájtó volt, meg szerette is a pasit, és a sokadik átb... átvágás után is még hitt a pasasnak. 3 éve már szétmentek, mert a fickó kiállhatatlan, undok, beképzelt és hűtlen volt, szinte sosem töltötte otthon az éjszakáit. De újra sikerült a nő közelébe férkőznie, míg együtt dolgoztak egy megbízónak (reklámfilm-forgatás), a nőt jól megkefélte párszor, aztán a film végén mikor vége lett a munkának, megint otthagyta. Persze legutóbb már nagyon nehezen engedte magához a csaj, némileg okulva az addig történtekből, de a lelki terror meghozta gyümölcsét. Csodálom, hogy a film végén nem lőtte fejbe azonnal a fickót.
Mondjuk én ilyet nem hagynék eljátszani magammal, a pasas az első ilyen sokkal enyhébb húzása után is lapátra kerülne, szórakozzon a legősibb tevékenységet űző női rokonával címszóval. -
#3574 hát nekem még szerencsére nem volt ilyen:) de miért gyűlöl? megbántottad? bunkó voltál hozzÁ vagy ő szeretett még és szakitottál vele..? hm? -
#3573 Breki: magamra értettem nem rád.
Arch: köszi :) a 3as találkát én sem tartom jó ötletnek.
PR Evil: hát ha valaki gyűlöl valszínű nem keresi a társaságod persze attól függ ff v. nő? és milyen beállítottságú mert sajna vannak elég pofátlanúl ocsmány emberek is. Match értek 1et, kerüld el.
-
Yoz #3572 Nem, thx hogy felhívtad a figyelmem (kevés alvás) csacsinak szólt a második fele a hozzászólásomnak... -
#3571 neki?
sztem nemis ismeri P
Amúgy azért meg kéne hallgatni a másik felet is. -
Yoz #3570 Én ezt nem tartom jó megoldásnak, mert a srác aki érzelmileg zsarolja a leányt az elég gerinctelen lehet az ámításhoz is. (pl. 6 szemközt: minden renben elfelejtem, sorry tényleg el kell válnunk) Aztán ott folytatná ahol abbahagyta...
Közben rájöttem, hogy a csajszinak bűntudata van mert ő küldte el a srácot egy valószínüleg nem egészen jól átgondolt kijelentéssel, és ő így törleszti a mga módján, csak nem veszi figyelembe hogy ezzel neked is árt... -
Yoz #3569 Ez nagyon tetszik...
Saját élményt juttatott az eszembe, mega LOL -
#3568 szerintem kerülni a kontaktust, és szarni rá.
nekem is van egy ilyen nőszemély...
ahányszor összefutok vele, én barátságosan mosolygok rá, ő meg rámnéz hogy "kinyírlak bazdmeg"...
végülis engem nem zavar...ellenségek nélkül unalmas az élet. -
#3567 huhh... mit csináljunk ha az ex gyűlöl ??? de a lehető legjobban ! -
Lacika 79 #3566 Így sorban jó lesz. :-) -
#3565 Mármint melyiket? :) A másfél éveset, vagy amit el akartam felejteni mindenképp? -
#3564 Így belegondolva nagyon akartam, hogy szerelmes legyek megint, és hogy felejtsek, de nem ment. Másfél év viharos kapcsolat után belátam én is és Ő is pár dolgot és békében elváltunk... Tehát a nagyon akarásnak sem lesz mindig jó vége. :( -
Lacika 79 #3563 Priviben elmondod? Persze nem akarok tolakodni, csak én ilyen kis kíváncsi vagyok. :-) -
#3562 Nekem három év volt... bár az... nehezített körülményekkel teli volt, de akkor is. Volt közben egy majd másfél éves, de az...mindegy :) -
#3561 :) -
Lacika 79 #3560 Ez a pasi pasi után dolog nem is feltétlenül szükséges. Ugyanis szerintem az a lényeg, hogy akarsz-e "új életet kezdeni" valaki mással, vagy egyedül akarsz lenni picit. Mert ha az a célod, hogy boldog légy - és mi más lenne a cél - akkor valszeg keresel, vagy jön magától egy olyan ember, aki segíthet felejteni a rosszat, és újra elérni, hogy elfogjon az a kellemes bizsergő érzés. Vagy én látom rosszul a dolgokat? -
Lacika 79 #3559 Köszönöm, ez jól esett a megtépázott önbizalmamnak. :-)
Amúgy Te kimondtad azt, amit már én is akartam régen. Ugyanis a hozzászólásaid alapján ugyanezt gondolom én is rólad. :-)
Az igazat megvallva nem tudom, hogy mi lesz a kapcsolatunkból. Mert újra kezdtük, lassacskán alakulnak a dolgok, aztán majd az idő eldönti, hogy mi lesz. -
#3558 Szerintem győzd meg a lányt, hogy hárman üljetek össze... ez a lehető legjobb sztem. -
#3557 Idő. Más nem segít. Más sem... ezek a bevillanó képek utána is lesznek vsz, csak lasan egyre kevesebb és szép emlékké avanzsál... Én nem hiszek az olyan felejtésben, hogy (én szempontomból :)) pasi-pasi után amíg a szerelmem el nem felejtem... ez így nem megy. -
#3556 Na Te meg a másik :) De remélem azért Te jó (olyan értelemben, hogy hasonló beállítottságú) lányt találtál :) -
#3555 Az a baj, hogy az ilyen fiúk, mint Te, nem az olyan lányokat találják meg, mint én :)))))))))
Persze, igazad van. Talán (!!) nem kell 100%ig odaadnod (kiadnod) magad a lánynak, de a másik véglet sem jó, mikor nagyon tartod magad, és Te vagy aztán a ffi, Te a bnőd nélkül is tök jól elvagy... aranyközép... -
#3554 Oké semmi gond csak érdekelt megvan-e P
-
#3553 nem egészen értelek
mit fogok érezni? -
Lacika 79 #3552 Kinek hogy. Én is félek, hogy ha nem működik kettőnk között a dolog, mit csinálok majd. De rájöttem, hogy kipróbálok mindent, aztán valami majd csak jó lesz. Mármint ha egyedül szeretnék lenni picit, akkor azt csinálom, ha új kapcsolatra vágyom, akkor azt csinálom. Ha meg csak hétvégi tivornyákra vágyom, azt csinálom. :-D
De tudom magamról, hogy utálok egyedül lenni, és úgyis keresnék valakit. Az más kérdés, hogy én kinek kellenék. :-) -
Lacika 79 #3551 Megkaptam, de még nem bírtam eljutni addig, hogy válaszoljak. Uccsó hét a suliban, vizsgáztatások, feleltetés, iratás, meg ugye a Kicsimmel is kell néha foglalkozni. :-)
De igérem, még ma írok választ. -
#3550 Értelek.
de hát csak idézni tudok:
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen" de mégis mindíg az a fontos ami nincs meg, ...általában. Persze emberek vagyunk vagy mi a szösz :)
Idő az kell neked, és egy kis kitartás, kitartásod az van érződik, időd is, csak legyen elég a türelmed is és megértésed.
-
#3549 Grimbusz: Én nem mondom, hogy nem vagyok boldog, hogy végre találtam (megint) egy olyan lányt, aki minden téren megfelel nekem, de az a kis tüske, ott van, és addig sem én nem lehetek boldog, és (ami talán fontosabb) Őt sem tudom igazán boldoggá tenni.
-
#3548 :) legyen úgy ahogy szeretnéd s ahogy érdemled :))))
Breki:
Csak azt mond még meg miért pont fordítva van? az akit elhagynak az szenved és nem az aki elhagyott.
Na most ezt jó értelemben kell venni ám! alap eset hogy van egy szerelmes akit elhagyott a hűtlen szerelmese :)) mint az én esetem. Bár tudom rá a választ de olyan jó feltenni és évödni azon hogy igen úgy is érezni fogod még...
Csacsi: azért én még a te helyzetedet is élvezném :) már bocsi tudom milyen szar lehet egy kapcsolat elején kétkézbe kapni a leeresztett gumikacsát :( de engem ez a "kis" nehézség is most mosolyt csalna az arcomra és boldogan oldanám meg legjobb tudásom szerint.
Köszben rájöttem boldogok azok akik nem válogatnak hanem élvezik a gyümölcsöt, és az elöbbi partihoz tartozom, néha azt mondom sajnos :(
Szurkolok neked Csacsi !!!! -
#3547 Na mind1....beszéltünk...jövőhét péntek mindent eldönt.
Addig csak rendbe szedi magát, és Én is megpróbálok segíteni ebben, amiben csak tudok.
Köszi mindenkinek. Persze, ha valaki idetéved és van még vmi jó tanácsa, az írjon bátran :))
Szóval ha máskor nem jövőhét pénteken, vagy azutáni hétfőn írok, hogy mi volt/van. -
#3546 csak az idő meg az új nő
pia +egyébb nem segít.......
csak ugye nehéz újra bízni -
#3545 Így legyen eztán is! -
#3544 HA igazán szeretted, akkor soha nem fogod feledni. Csak idővel az emlékek átalakulnak, és nem kínzó fájdalmat, ahnem kellemes emléket hagynak csak benned. És eddigi tapasztalataim szerint, csak az új szerelem segít abban, hogy átalakuljanak.
Köszi mindenkinek. Én engedek is meg nem is. Szóval mindig igyekszem megtalálni az arany középutat. és ez eddgi mindig sikerült. Éreztetem velük, hogy szeretem őket, meg fontosak nekem, de ugyanakkor azt is, hogy ők is "küzdjenek" és eddig megtették. Lehet szerencsém volt. :) -
#3543 apropó :)
Adhattok nekem is tnácsot, hogyan lehet felejteni úgy hogy nincs új barátnőd és nem jut eszedbe a régi. Pár dolgot kipróbáltam már eddig elég sikeresen, de a régmúlt képei néha elég élesen feltörnek fakó szívemből.
Vajon csak egy új szerelem segíthet vagy sok-sok hosszú év? -
#3542 Lacika:
Tudod én azon a ponton vagyok hogy nem vágynék másra csak hogy valakit a karomban tartsak és ölelhessek és érezzem a viszont ölelését, valszínő hogy ez csak addig kellene míg meg nem kapom, de én 4 év után is értékelni tudtam az ilyen dolgokat és remélem mindíg is azt fogom, most lesz 12-én 1 éve hogy szakítottam(tunk) a barátnömmel //érdekes 9-én szülinapom volt tök jó volt szülnapi ajándéknak :O// volt köztünk sac/kb 7 év, és két hétig csak azon gondolkodtam hogy érdemes -e összejönni egy ilyen fiatal nővel, akkor úgy gondoltam érdemes és ma is azt mondanám egy ilyen kaliberü nőre, és 2 évig olyan volt az életem mint a mese, és úgy szakítottunk hogy vasárnap SzSGy majd kedd és gameower pedíg soha egy rossz szó, kiabálás v. nézeteltérés. Azt hittem Ő lesz az igazi, mint kiderült nem Ő volt.
Szóval azóta is várom az igazit :) mást sem tehetek, de már egy ölelés is több mint sok volna nekem :)))))
ezentúl így gondoljatok arra mit ér a szeretet. -
#3541 szia
még mindig nem kaptad meg a mail-t?