18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3620 Szerintem meg aki azon parázik, hogy mi lesz holnap, az nem igazán szerelmes. -
#3619 Miért randiznánk? [nem érti] Nem ismerlek. Vagy?... -
#3618 Kata ezek szerinte nem randizunk :)))))))))) na jó közhely tudom, de néha lol nekem is.
Glillu: szerintem 1. a meglátni 2. megismerni és eldönteni lesz e tovább 3. határoozni hogy ez most komoly vagy mi 4. mint részeg a boros hordóba :) utána ha már részeg vagy a szerelemtől mindegy tud e deriválni vagy sem. farmert hord vagy szoknyát. -
#3617 Ez az egészséges hozzáállás. -
#3616 hát ez teljesen igaz. első látásra max nagyon megtetszhet. -
#3615 attól függ kinél:) énis tok:D de ez eddig nem számitott:)
a barátom mindig azon parázik viszont h nem elég jó nekem mer h ő nem okos meg stb... émmeg ettől mindig kiakadok, mert én olyannak szerettem meg amilyen. ok télleg nem volt soha jó tanuló de az engem nem érdekel. ő olyan, h csak azzal foglalkozik ami érdekli, és amúgy tök intelligens. mer b uta fiúkkal nem nagyon állok szóba alapból. -
#3614 Csacsi van ami elkerülhetetlen hát emiatt sem kell izgulj még én sem tudom hogy megyek haza, de úgy is hazaérek 1x :)) -
#3613 Ezért nem hiszek a szerelemben első látásra.....mert az ember a belsőbe szeret bele. Lgalábbis szerintem.
Grimbusz: Nem az a gond, hanem a viharral van a gond...és félek a vonatúttól, hogy vmi történhet. -
#3612 iker vagyok :) és ez spec illik rám, ha belelendülök nincs unalom mellettem -
#3611 Na ja. De én tudok deriválni is, akkor az nem pluszpont? :DDD -
#3610 ne izgulj, hideg fej és csak szeresd :))) és nyugtasd ha kell -
#3609 jaja mer a legtöbb ffinek az számit (tisztelet a kivételnek) h h néz ki a bnőjük, h elég szép e csinos e és irigykednek e ré a többiek. az másodlagos dolog h jófej meg aranyos és esetleg még okos is. mer ha meglátnak egy szép lányt a fiúk, ti is:) akkor biztos h nem az jut eszetekbe h "na vajon ez a lány le tudná e nekem deriválni az x függvényt" vagy vmi hasonló:) ugye? -
#3608 nem kell tudni azt érzed hogy valami van vagy nincs, ha van nyugodt vagy és odabújsz :)))))) nem is gondolsz másra ha gázvan úgy is ezen jár a fejed és nyugtalan leszel, és sajnos azt is hozzá kell tennem hogy az érzés 1 pillan alatt (pár nap) megváltozhat, de ez így van jól... -
#3607 Hát akkor én vagyok kivesző félben lévő baráti társaságban?
-
#3606 Szerintem meg pont nem. Kiveszőben van az a "faj". -
#3605 :)))))) mert mér lennél unalmas? sztem nagyon ritka az unalmas ember. én még eddig senki mellett nem unatkoztam. lehet h azért mer ha nem szólal meg akkor én addig beszélek mig rá nem veszem h ő is kezdejen el beszélni. :))))))))) -
#3604 kamu kamu kamu
vagy rossz idősíkban vagyok.
vagy valaki mondja azt hogy olyan csúnya a pofám hogy inkább cseréljem le ;) -
#3603 Szia Grimbusz. Tiszta ideg vagyok....ma jön haza barátnőm és ilyen időt mond, Ő meg vonatozik. Kurva jó lesz.
Kata: ha csak az számítana, akkor sok pasid lenne. -
#3602 ilyenre énis ébredtem már fel és tényleg ez a legjobb érzés a világon:)
teljesen igazad van, mert a legjobb 100%ot adni. de nagyon nehéz megbizni vkiben. honnan tudjam h ő is annyit ad e nekem? szal ez a nagyon nehéz és ezért kell vigyázni... -
#3601 Én meg nem hiszem el hogy csak enyi kell :ee
sokan vaygunk ilyenek :) pl jómagam is. ezt eddig ki is használták sokan (vagy is azt hitték hogy...)
Kata akkor mikor randizunk, egy mozi a Eurocenterben? és Glillu is jöjjön a barátjával :) legalább nem leszek unalmas... -
#3600 nálam ios csak ennyi kritérim volt, ezért nem értettem h mért nem létezik ilyen ember... -
#3599 vagy laugh out loud -
#3598 Hát ha a hűség és őszinteség olyan nagy kritérium, akkor igen. :) -
#3597 sziu Csacsi :) -
#3596 thx Kata -
#3595 Nem lehet, hogy túl nagyok az igények? -
#3594 Én már rég feladtam, nem keresek, mégsem... :) -
#3593 loud of laughing = hangosan nevet -
#3592 a "lol" itt mit jelent? mert szerintem én másra acocicálok -
#3591 Glillu: sokat gondolkodtam már ezen és normál esetben azt mondanám igazad van, de ma már ilyen fejjel azt mondom nem. Nem fogok tikolgatni, bizonytalankodni és csak azért nem adni 100% hogy mindíg azt várja hogy megkapja és akkor majd jobban szeret vagy mi. :O
NEM.
Adok mert adni szeretnék, nem csak ma, hanem holnap. ÉS ezt értékelje ne az hogy nem kap meg mindent. En amikor úgy éreztem mindenem meg van tudod mit csináltam?
Elaludtam a biztonságosnak vélt ölelésben, és arra ébredtem hogy néznek és örülnek hogy látnak és olyan érzés volt mint még soha.
Azóta sem éreztem ezt. Azóta sem szenderedtem el egyetlen ölelésben sem.
Szerintem sem kell keresgélni, én sem keresgélek csak hiányolok. -
#3590 lol :D -
#3589 Én Zuglóban lakom :)) -
#3588 ne add ki magad teljesen a lánynak. szal azért bizonytalanitsd el néha, ne lebegjen annak a biztos tudatában h te soha nem csalnád meg. szal azért neki is kelljen küzdenie a szerelmedért és a bizalmadért. -
#3587 pont ez az h nem kell keresgélni:) én kb igy feladtam h maj ráérünk arra még, aztán eccer véletlenül taliztam vele és aztán kialakultak a dolgok:) de ha keresed akkor soha nem jön össze. tapasztalat... -
#3586 a barátomnak először énis a külsőm miatt tetszettem meg. de szerencsére aztán megismertük egymást:) de mondjuk ez a többi barátomnál is igy volt. csak velük nem ismertük meg egymást. vagy igen és az már nekem nem tetszett. szal nehéz dolog. -
#3585 :O de jó nektek nekem is segítsetek :)) -
#3584 Sokan mondták már ezt, es utcsó b.nőm is így indult. Kitartóan mellette voltam 2 évet bár többet szerettem volna akkor még és huss elmúlt a szerelem jelszóval tovaszállt.
Nem személyeskedésnek szánom...Kata neked az lehet a baj hogy nem magadért szerehetnek, és bár tény csinos hölgy vagy hidd el lehet találni normális pasit aki nem csak a testet látja benned. Egyék. megjegyzem "egy kiállhatatlan, beképzelt, buta, hisztis és makacs plázaliba" nem illik rád, legalábbis nem ezt vágtam le eddigi hozzászólásaidból bár nem régóta regeltem ide. Ja ha keresitek, kerestek itt vagyok szívesen besz. bárkivel, de nem nagyon hiszem hogy csak az ilyen pasik kellenek, mert ha már valaki megkapta az mindíg többet akar és mást újjat. a kis ujjnál és ha adsz még többet akar. -
#3583 én is remélem! Örülök, hogy találtál egy olyan embert. Adhatnál tippet, merre keresgéljek... ;) -
#3582 csak sajnos ritkán találni ilyet. mos remélem sikerült:) és Kata neked is sikerülni fog!:) -
#3581 Én is ilyen férfit keresek immár 1,5 éve... :D