18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3660 Nem olyan nagyon érdekes ám :) Életem első nagy szerelmével sokáig barátok voltunk. Mindig érződött, hogy lehetne több, de vagy Neki volt épp vmi kezdődő flörtje, vagy nekem, vagy épp nem volt itt Pesten, szóval... húzódott a dolog. Aztán összejöttünk. Kb. két héttel később volt egy balesete. Kórház. Ott volt még majd két hétig. Meghalt. Ez márc vége-ápr elején történt. Hogy hogyan érettségiztem le, arról fogalmam nincs... elég szuaré is lett. A napjaim nagyjából abból álltak, hogy ültem a széken az ablaknál és bámultam kifelé. Zenét hallgattam, rajzoltam, vagy csak néztem ahogy esik, ilyenek.
Akkor nyáron Olaszországban voltunk nyaralni. Ott a tengerben nekiúszva ismertem meg B.-t. Miután majdnem megfulladtam, heves habogás közepette egy-két sorry közé becsúszott egy "bocsi" is, és megörülés lett, hogy jé egy magyar. Beszélgettünk kicsit - honnan vannak, mi honnan jöttünk, stb. - elváltunk. Aztán úgy október elején vmikor összefutottunk egy buszon. Elhívott kávézni, amiből tea lett, mert a kávét 1. utálom 2. rajtaütés szerűen 5-7 percen belül eldőlök aludni tőle. Aztán találkozgatások... Ő volt az első, akinek elmondtam mi történt tavasszal. Se szüleimnek, se nővéremnek, se barátoknak, senkinek nem beszéltem róla mi volt. Nem tudtam volna...
Összejöttünk. Én nem akartam. Ő igen. Győzködött, hogy nekem is jobb lesz, meg helyesnek tartom én is - mert ezt így szemembekérdezte, hogy tetszik-e nekem :) - és... Tudta mindig, hogy nem voltam szerelmes belé. Majd leszek, mondta. Iszonyú sokat vitatkoztunk. Nagyon féltékeny típus. Én meg nem bírtam. Hónapos szüneteink voltak. Következő év karácsonya táján már nagyon halódott a dolog. Laposodott... inkább így mondom. Szilveszter előtt pár nappal ültünk össze megbeszélni a dolgokat, és akkor már Ő is úgy gondolta, hogy jobb külön. Ennyi. Aztán majd másfél évre rá lettem megint szerelmes. Bár az sem úgy indult, hogy az lesz, csak... valahogy így alakult. ...El lettem szédítve :)) Vagy nem tudom. Ez is elég viharosan indult, bár ezt csak később tudtam meg. [szégyenlősen mosolyog] De ezt hagyjuk. :) -
Lacika 79 #3659 Úristen, éjfélkor itt még minden rendben volt. Most meg 80 új hozászólás?! :-)
Amúgy hali mindenki!
Arch, elkezded story-t? :-) -
#3658 Lehet, hogy folytatja ott, ahol abbahagyta, de a lány tisztán fogja már látni, hogy milyen alattomos... _megígérte_, hogy nem zsarolja, és mégis... hm? De lehet, hogy tévedek. -
#3657 :DD -
#3656 -
#3655 Küzdeni a bizolomért??? Annak alap dolognak kéne lennie. -
#3654 hehe he, mond azt hogy te is itt tettél szert a barátnődre -
#3653 SG :)) -
#3652 Szerintetek hol lehet, érdemes ma ismerkedni? -
#3651 Sopronba voltam tegnap :) dolgozni, jó hely de jó volt hazajönni. -
#3650 vidéki meló, célállomás Sopron -
#3649 nyugodtan
Mindenkinek jó hétvégét! Csak hétfő este leszek legközelebb. -
#3648 hova utazol?
-
#3647 Köszi, neked is! -
#3646 Kata:
- ha még vagy, 1 kérdi becézhetlek Két-nek? az olyan :) jól hangzik -
#3645 Jóvan nem kell őt úgy sajnálni, csak ökörködünk. Ő rendes párkapcsolatban él a barátnőjével. :) Pás! -
#3644 Jó utat, vigyázz magadra!
Kellemes hétvégét!
-
#3643 by Két -
#3642 lapát, seprű... nálam már raktáron volt kéred? -
#3641 Lüke. :) Na, tiplizek elfele csomagolok, aztán megyek... -
#3640 Most "Darabokra törted a szívem..." -
#3639 3/1 az arány én nem vittem túlzásba, egész másra törekedtem csak mindíg túl fiataloknál akiknek a szabadság /ami egyébként részemről soha sem volt korlátozva/ mint olyan iszonyú fontos volt, csak azt felejtették el mindíg örökre szabadok, de minek arra fogni minden hülyeséget, nem lehetne egyenesen beszélni, helyette. Elöször még elhittem ezt a maszlagot utána rájöttem ez csak fal duma. -
#3638 De úgy ám! :)) -
#3637 Úgy érted, nincs esélyem Nálad ?!?! :)) -
#3636 jah nekem egy volt aki szakitott velem, mer inkább visszament az előző bnőjéhez : ] egyáltalán nem bántam. csak az volt a vicces mikor megláttam az előző bnőjét... mos nem akarok beképzeltnek tűnni de hozzán képest.... noh izlések és pofonok:) -
#3635 A 2 lúzer :DD -
#3634 Inkább ne!!! :D -
#3633 Tudod haogy van ez, próbálkozik az ember :DD -
#3632 6, ebből 2 hagyott ott, akiknek nem voltam elég jó. Remélem találtak nálam sokkal jobbat. -
#3631 Ezt a szintet azért nem szoktad alulmúlni. :DD -
#3630 hogy mi lesz holnap az csak annyiból fontos hogy vannak céljaid de para szempontjából csak paraszülés lesz, az meg hátráltat csak.
Kata: ha kérdezhetek burkolatok nélkül? hány barátod volt eddig és köztük hány hagyott ott téged? -
#3629 Na jó de annyira! Egyszer megyunk a buszon, azt kédezi: mivel megy ez a busz? Eloszor csodálkoztam de mondom gázolajjal. De hát hogy? Meg ugye van olyan is ami árammal. Hát mondom van de az a troli. Szóval ilyenek egy 20 éves notol.
Azért én ezeknél jobbakat kérdezek, vagy mégsem ?? :)) -
#3628 nos ezzel egyet értek max.an, ez a kommunikáció előnye hogy beszélhetsz úgy hogy többet megtudj arról amiről tudni szeretnél. -
#3627 Az a korral jár... :PPP -
#3626 Dehogyis. A foiskolán egy lányról írtam.
Szerintem inkább Te lehetsz ki az én kérdéseimtól ?! :D -
#3625 Na ez az egészségtelen hozzáálás. Semmivel nem vagyok több, vagy többre érdemes, mint bármelyik másik ember. -
#3624 dehogynem. én ugyanis már elfelejettem :) -
#3623 Csak nem az én kérdéseimre gondolsz? :D -
#3622 hihi oksa
Persze hogy nem érted pedig egyszerű, de nem szorul magyarázatra.
Nincs vagy, tényleg nem ismersz, de csak azért mert nem ismertél még meg. Mind1 valszínű kevés lennék neked mint Herkulesnek egy szelet vajaskenyér. [szubj.] -
#3621 Na azért ez így nem igaz!
Persze elsore ugye a kulso látszik. Nem látni bele fejében hogy ott éppen milyen gondolatok repkedenk, hogy azon gondolkodik-e hogy hogyan fordítható vissza a maghasadás vagy vajon milyen szerrel lehetne gyógyítani az AIDS-t, vagy azon hogy jól áll-e a reggel felfestett pink koromlakk vagy mégis inkább az UV zold kellett volna.
De azért az esetleges megismerkedés után egyre fontosabb lesz a belso. Sot igazából egy 10 perces beszélgetésbol le lehet vágni hogy mokodne-e vagy sem. Legalábbis én így gondolom. Én már ismerkedtem meg úgy lánnyal hogy tok jól nézett de olyan kérdései voltak hogy csak néztem hogy van ember aki ezt nem tudja.