18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    De a "mit írtam?"-ra nem válasz, az "Igen". :)
  • Arch
    De igen. Legalábbis nekem nincs ideálom, ha erre gondolsz. Mindhárom barátom más testalkat volt pl. és máshogy néztek ki. Úgyértve persze, hogy más haj- szemszín, stílus stb.
  • Tuvok #3698
    De ott a kérdőjel . :))
  • Tuvok #3697
    Amúgy meg sztem egyik nőnek sincs annyira konkrét elképzelése fiúk terén (igaz ismerek kivételt), ha épp egy, az elképzelésétől eltérő fiúval hozza össze a sors, nem feltétlenül küldi el, lényeg a szimpátia .
    Vagy nem így van ?
  • Arch
    Miért? De arra amúgy sem válasz az "Igen" ! :PP :)
  • Tuvok #3695
    "Most nem keresem vissza... mit írtam? :)))"

Légyszíves . :)
  • Arch
    ??
  • Tuvok #3693
    Igen :)
  • Arch
    Naja. :)
  • Arch
    A. val nem voltam ugye sokáig... B.-be meg nem voltam szerelmes. Tehát tekinte, hogy két éve együtt vagyunk a mostani barátommal, mindenképp igazibb, mint az eddigi kettő, de ezen kívül nem tudnám megmondani, hogy Ő-e az Igazi.

Most nem keresem vissza... mit írtam? :)))
  • Tuvok #3690
    Mindegyiknek más, szvsz . :)
  • Lacika 79
    Jah, ha már it tartunk.
    Lányok: írjátok már le nekünk, hogy milyen is az igazi férfi. Kíváncsi vagyok rá, hogy én egy picit közéjük tartozom-e. :-)
  • Lacika 79
    Na igen, féltékenység. Én csak ritkán vagyok féltékeny, ugyanis többnyire megbízok a páromban, de erre rácsesztem picit, mint azt olvashattad vagy 1 hónappal ezelőtt. De ezen a téren továbbra sem változtam, csak jobban odafigyelek, ki az, akiben meg lehet bízni, és ki az, aki benned is megbízik.
    Na jó, de azért csak érzed, hogy a mostani "igazibb" mint a többi, vagy "sablon". :-)

Azt pedig, hogy milyen (ki) a hozzád való ember, vagy 100 hozzászólással előbb leírtad, nem? :-D
  • Arch
    Nem szeretem ezt így mondani, de vannak típusok. Ő ilyen volt. Csak az övé legyek és kész. :) Vagy... talán pont azért volt ennyire féltékeny, mert tudta, hogy nem vagyok szerelmes belé, és mi van, ha találkozom vkivel, akibe beleszeretek... Nem tudom. Tudta, hogy nem jó úgy, amit csinál, de... vannak érzések, dolgok, amiken az ember nem tud változtatni. Ez tény.
    A mostani? Hogy ki lesz az igazi, az csak utólag derül ki :) Úgyhogy nem tudom.
    ...de nem tudnám megmondani, hogy milyen a hozzám való ember...
  • Lacika 79
    Hm. Érdekes story, és szomorú is egyben. Csak azt nem értem, ha azt akarta, hogy mexeresd, miért kellett féltékenykednie, és "hülyén" viselkednie a srácnak? Nem érhetett volna el többet esetleg, ha kedves veled, és normálisan viselkedik? És akkor most hogy állsz a szerelmi ügyekkel? A szokásos "gázos" dolgok, vagy sikerült végre kifognod egy neked való embert?
  • Yoz
    Mellesleg ha tetlegességig fajul a dolog, a tanukra nem igazán van ott szükség!!!
    Erre figyelj mert megjárod...
  • Yoz
    Pontosan így lenne jó, csak a leírtak alapján szerintem kell valami nyomos dolog ami meggyőzi az exet. És hogy mi az majd kiderül...
    Lehet hogy elég a szépszó(kétlem), vagy a hatásos("kicsit" megfélemlítő beszélgetés), vagy a beutaló a fogászatra esetleg a sürgősségi balesetire...
  • Tuvok #3683
    Nem vagyok a tetleges dolgok híve, de megérdemelné a gyerek, hogy jól helyre legyen téve a búrája ...
    Na persze ez semmit se old meg, ha csak verekedéssel tudja elintézni kettőtök ügyét, az őt magát jellemzi .
    Viszont ezt a dolgot nem neked kéne elsősorban letisztázni a fickóval, neked max annyit kellene tenned, hogy miután a csaj lerendezte a fickót, Te megvédd, ha az az állat még mindig akar valamit .
  • Csacsi
    Na történtek bizonyos dolgok. Tegnap ugye hazajött Kedves az exétől. Telefonon beszéltünk, emrt a munkám miatt vidéken voltam éppen. Közel 45 percet beszéltünk, minden szép és jó volt, de mint kiderült ezalatt háromszor nyitott be a szobájába az ex. Kicsit felkaptam a vizet. Mondtam Kedvesemnek, hogy beszélni akarok a volt pasijával. Mivel tudja milyen "hátterem" van...ezért kért, hogy ne bántsam. Mondtam, hogy nem bántani akarom, tényleg csak beszélni. Erre Ő azt mondta, hogy nem biztos, hogy csak beszélgetés lenne. Kérdezem Tőle, hogy mi van? Meséljen csak? Hát kiderült, hogy a srác már keres...mert szét akar verni.

Úgyhogy ma, szépen odaállok a gyerek elé, és megpróbálom Vele tisztázni a dolgokat. Persze Én még mindig csakis verbálisan...semmi tettlegességet nem akarok. Azt akarom, hogy hárman "jöjjünk össze", és beszéljük meg ezt a dolgot, mert már nagyon zavar. A srác miatt a lány haza akar költözni pestről, mert folyamatosan zaklatja, és nem tud mit csinálni vele. Úgy látszik itt már annyira elfajultak a dolgok, hogy ha én nem teszek vmit, akkor senki sem tud.

Szóval majd este, vagy holnap írok mi volt a "beszélgetés" alatt, ahol engem szét akarnak ütni.
  • Tuvok #3681
    Jah :)
  • Breki33
    de legalább nem spam P
  • Breki33
    énis pont ezt akartam írni
    segítség a csajok megtalálták utolsó védőbástyánk :-))))
  • Breki33
    sztem ez hülyeség, nekem pl abszolút nem ez a legfontosabb

x-et meg magas is tudom deriválni mivel x kiesik P
  • Breki33
    sajna a nőknek nem a rendes pasik kellenek
    meg fogják cáfolni, de így van P
  • Breki33
    #3578-ban P
  • Breki33
    Ez egy sorozat és vannak benne szemét nők is akik a karrierjük érdekében.......
  • PResident Evil
    én nem akarok tőle semmit, csak ne halljam azt állandóan másoktól, hogy én milyen nagy...
  • Yoz
    A hangsúly a valaha-án van...
    Ami elmúlt az már nem történik meg újra...
  • PResident Evil
    de ez nem egy kis rúffi köcsög gyerek hanem egy nőszemély, aki iránt valaha tápláltál érzéseket...
  • PResident Evil
    de nekem fontos hogy jó viszonyban legyek, nemcsak a barátokkal, de az engem körülvevő emberekkel, és hát... igen... az ex barátnőkkel is !
  • Match
    mint mondtam, ellenségek nélkül unalmas lenne az élet...
    röhögni kell rajtuk...
  • Yoz
    Mindenkivel nem lehet jóban lenni...
  • PResident Evil
    mindegy... de én szeretek mindenkivel jóban lenni, mégha ott is hagyott. Én felajánlottam neki a barátságot, mint egy lehetőséget, és ez ment is kábé egy hétig azután nemtom miért valahogy kicsikart belőlem egy vitát és azóta utál... de mint a....
  • PResident Evil
    nem nem.. ő szakított velem, elég rlgen már, de ha tudnád a körülményeket...
  • Match
    szerintem aki számít az úgyis tudja hoyg nem vagy az!
    A többi meg ne érdekeljen..
    attól hoyg felhívod, nem fog megváltozni, max új erőre kap.
    és elégedett lesz :)
  • PResident Evil
    szólíts csak prezinek :)

hát női egyed a drágám, és hát elég fusztrált egy alak.
  • PResident Evil
    hát valszeg én is ezt csináltam eddig, csakl tudod amikor mindekitől azt hallod milyen szar-szemét-állat... vagy akkor... hátnemtom... sztem felhívom hogy vegye észre magát !
  • PResident Evil
    gecc pont 100 hozzászólás van, amióta írtam...
  • Evil
    Vazze, szep termes.
  • Tuvok #3661
    omg, 121 új üzenet