18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3740 várom Csacsit... -
#3739 Hátha itt jobb idő lesz, mint Győrben. Mint pl. ma :) -
#3738 "Persze erről itt most szó sincs :D"
-
Jhon Balu #3737 minek menjek nagyfaluba? -
#3736 Lacika79, mi van a bnőddel?.. (nem olvastam el mind az összes hozzászólást) :) -
#3735 Naés, neked meg barátod :)
Különben meg ugysem teszek többé olyat, mint egyszer fél éve kb, hogy egy barátos csajba zúgtam bele, és hoppon maradtam :( És nemcsak azért, mert szerelmes voltam, mégis egyedül maradtam, hanem főleg azért, mert nem vagyok büszke arra, amit sikerült elérni a lánynál... gondolván a barátjára.. :(
Persze erről itt most szó sincs :D -
#3734 "A normális férfiembertípus pedig él és virul, de a telszámomat nem mondom meg :)"
Csak neki bnője van. :PP :)
Nemtom. Mikor megyünk? :) -
#3733 Szia Arch, rég láttalak :)
Átolvasva az elmúlt 750 hozzászólást azt kell mondjam, hogy jó sokat írtatok 1 hónap alatt. Azt hittem sokkal több hozzászólás lesz:)
A normális férfiembertípus pedig él és virul, de a telszámomat nem mondom meg :)
Arch, mikor megyünk kocsikázni?:) -
#3732 Gyere fel Bp-re vkihez :))
Amúgy igen... -
Jhon Balu #3731 itt győrbe esik egyfolytába a f...sz kivan a hétvégével mindig addigra romlik el az idő
-
#3730 Ha csak ennyire fog esni, mint ma itt Budán, akkor örülni fogok... és tegnap még tele is nyomtam magam fagyival, de az sem segített... :/ :) -
Jhon Balu #3729 mindehol jo de legjobb ithon . holnapra is esöt mondott sajna -
#3728 Nem _feltétlen_... :)))
Najó, csak van egy ilyen mondás, és eszembe jutott, azért írtam be. :) -
#3727 (mondom én, 173 centisen :D ) -
#3726 Hát az élvezethez nem feltétlenül kell az egész testnek nagynak lennie . ,) -
#3725 Az a baj, hogy én sehol sem érzem igazán jól magam... ami azért nem vsz, hogy csak az időjárás. :(
De remélem azért holnap jó idő lesz, mert akkor megyek Balcsihoz láblógatni és akkor biztos jobban leszek :) -
#3724 Nem találok... -
Jhon Balu #3723 hát éniscsak remélem. -
#3722 Remélem csak az :( -
#3721 Nagy test nagy élvezet... ;DDD -
Jhon Balu #3720 nemcsoda én is igy vagyok. talán ennek a csodás idöjárásnak köszönhetjük -
#3719 Én mostanában semmivel sem vagyok úgy igazán kibékülve. Nincs rossz kedvem, meg semmi, de valahogy mégis... és nem tudom mi a baj. :( -
#3718 hát már elkezdtem, de kínosan ügyelek az alakomra :)) -
Lacika 79 #3717 Érthető, úgyhogy megyek hétfőtől futni és úszni. A magasságom az már jó, poénos is vagyok, meg szerény is, meg figyelmes, meg ilyenek. ööö mit is írtál? -
Lacika 79 #3716 Na én lépek lassan, megyek belemerülni az éjszakába. Tegnap is megindultunk muatozni a Kicsimmel meg a barátnőivel, elég jól sikerült az este, minden értelemben.:-)
De ma is csinálni kell valamit, mert ugye a fránya szombat esti láz nem hagyja békén az embert.
Mindenkinek jó hétvégét, vigyázzatok magatokra és egymásra.
Ui.: Nemtom miért, de mostanában nagyon ki vagyok békülve a világgal, csak magammal nem. De próbálom hülyeséggel, poénkodással elterelni a gondolataimat.
Na bye all. ah, és bocsi az OFF-ért. -
#3715 azért ne vidd túlzásba :) -
#3714 hát nekem van egy úgymond "ideálom" amilyen pasik mindig te ccettek, a magas, vékony, sötét hajúek. namármost az eddigi barátaim közül csak a mostani néz ki igy:) szal persze h aszimpátia a lényeg, és nem úgy válogatok h hm te nem vagy 193 cm akkor te nem kellesz. én amúgy 167 vagyok úgyh hozzám is jó magas a barátom, de én pont igy szeretem:) szal sztem is mindenkinek másmilyen tipusu fiúk teccenek, és mindenkinek más az elképzelése az álompasijáról. :) -
#3713 Amúgy érthető a testalkat amit leírtam? :))) Majd talán keresek képet hasonlóról. :) -
#3712 Ez is -
#3711 Nah, helyes, akkor nem lesz baj, ha pocakot eresztek :D -
#3710 -
Lacika 79 #3709 jóvanna, csak vicceltem. :-) -
Lacika 79 #3708 Hm. Fel kellesz raknom pár fényképet magamról. :-)
Remélem az én 192 cm-em, és 89 kg-om felfér még az SG-re.
:-D -
#3707 Hátttőőő :)) -
#3706 Írta is utána valaki, Kata egyik üzenetére, hogy ha csak ez kéne, akkor lennének pasijai... És ez így van. Kihaló félben lévő faj vagytok Lacika79, de azért még akad pár. És hát Ti sem vagytok egyformák. Innentől a humorérzék, a külső stb. számít. -
#3705 Á-á-á-á-á... Ez csak egy dolog!! Fontos! De csak egy dolog... -
#3704 A.-nak nem volt. Ha már muszáj lenne mondanom vmit, hogy milyen testalkatot szeretek, vagy tetszik a legjobban akkor az Övé. Magas, izmos, de nem az a kigyúrt, hanem a... amikor látszanak ai izmai, de azért kicsit macis. Szóval van azért hús is rajta, nem csak tiszta izom. Remélem ez így érthető. :)))
B. vékony volt. Szintén magas, de vékony.
A mostani meg igen, pocakos. :) Nemkicsit :DD
Talán az egyetlen közös hármukban, hogy mind viszonylag magasak. 192cm, 2m, és 189cm a mostani. ...az én 169centimhez :)) -
Lacika 79 #3703 3555, 3556 hozzászólás :-) -
#3702 De . Bizonyos értelemben . :) -
#3701 Pocak ? :)