A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
És per pill nem áll szándékomban férjhez menni, pedig szeretem a barátom. 😊 Meg barátom se nõsülne még szerencsére, úgyhogy ez nálunk megoldva 😊

Arch
De ez persze csak az én véleményem 😊

Ééééés???
Arch
Nem úgy értem, hogy drága-e vagy nem. Nem ez a lényeg. Sztem gyûrû névnapra... nemtom. Nem való. Szülinap már jobb, de inkább pl évfoduló vagy ilyenek.

Arch
Én meg 23 vagyok és... 😊))

Nem volt drága. Ezüst foglalatban vmilyen féldrágakõ (kék). Beszerzési áron készült. Meg hát ha az ember úgy istenigazából szerelmes, akkor nem számít a pénz.
Tuvok
Hmm, nem tervezem, hogy 1-nél többször nõsüljek, de ezt azért megjegyzem . 😊)

Tapasztalat. 😞
Arch
Azért az sztem névnapra sok. De kinél-hogy 😊

Okos emberek mondták:
az elsõ házasság az érzelem diadala a józan ész felett
a második házasság a remény diadala a tapasztalat felett
a harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett...
Szal csak óvatosan!
Arch
😄DDDDDDDDDD
Amúgy nem biztos...

Tuvok
Tõlem van 😊
Vettük, a 4. helyen találtunk olyat, ami tetszett is 😊

Hm... Tõled? Mert ha nem, akkor olyan ajándék kell, ami nem tûnik fel a võlegényének... 😉
Én a páromnak (anno) úgy csináltattam gyûrût (nem jegy - sajnos) ötvös haverral.
Az egyedi, eredeti, esetleg általad készített dolgok sokkal jobbak, mint a pl. bon-bon vagy akármilyen szokványos ajándék. Bár egyénisége válogatja.
Tuvok
21 lesz, de már van jeggyûrûje

Hmm, van nem messze 1 kert, múltkor láttunk szép nagy kardvirágokat, majd lopok párat . 😊

Sztem ne vegyél, hanem szedj (lopj) valahonnan. Jobban értékelik, mint a 'szimplán' vásároltat.
Hány éves?
(22 fölött a jeggyûrûnek nagyon tudnak örülni...) 😄
Tuvok
Ez ok, de pl. egy virág, vagy valami kis 'bigyó' ? Fölös ?
Tavaly bögrét kapott, amin a neve volt .

Tuvok!
"Próbáljd ki a jobb-bal-közép puszit... !"
Ez tuti jó meglepetés lesz neki, hisz a MESTER-tõl van!
Tuvok
Help, mit adjak névnapra asszonynak ???

PResident Evil
várom Csacsit...

Arch
Hátha itt jobb idõ lesz, mint Gyõrben. Mint pl. ma 😊

Arch
"Persze errõl itt most szó sincs 😄"

minek menjek nagyfaluba?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

SinClaiR
Lacika79, mi van a bnõddel?.. (nem olvastam el mind az összes hozzászólást) 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
Naés, neked meg barátod 😊
Különben meg ugysem teszek többé olyat, mint egyszer fél éve kb, hogy egy barátos csajba zúgtam bele, és hoppon maradtam 😞 És nemcsak azért, mert szerelmes voltam, mégis egyedül maradtam, hanem fõleg azért, mert nem vagyok büszke arra, amit sikerült elérni a lánynál... gondolván a barátjára.. 😞
Persze errõl itt most szó sincs 😄

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
"A normális férfiembertípus pedig él és virul, de a telszámomat nem mondom meg 😊"
Csak neki bnõje van. 😛P 😊
Nemtom. Mikor megyünk? 😊

SinClaiR
Szia Arch, rég láttalak 😊

Átolvasva az elmúlt 750 hozzászólást azt kell mondjam, hogy jó sokat írtatok 1 hónap alatt. Azt hittem sokkal több hozzászólás lesz😊
A normális férfiembertípus pedig él és virul, de a telszámomat nem mondom meg 😊
Arch, mikor megyünk kocsikázni?😊

Arch
Gyere fel Bp-re vkihez 😊)
Amúgy igen...

itt gyõrbe esik egyfolytába a f...sz kivan a hétvégével mindig addigra romlik el az idõ

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Arch
Ha csak ennyire fog esni, mint ma itt Budán, akkor örülni fogok... és tegnap még tele is nyomtam magam fagyival, de az sem segített... :/ 😊

mindehol jo de legjobb ithon . holnapra is esöt mondott sajna

Arch
Nem _feltétlen_... 😊))
Najó, csak van egy ilyen mondás, és eszembe jutott, azért írtam be. 😊

Tuvok
(mondom én, 173 centisen 😄 )

Tuvok
Hát az élvezethez nem feltétlenül kell az egész testnek nagynak lennie . ,)

Arch
Az a baj, hogy én sehol sem érzem igazán jól magam... ami azért nem vsz, hogy csak az idõjárás. 😞
De remélem azért holnap jó idõ lesz, mert akkor megyek Balcsihoz láblógatni és akkor biztos jobban leszek 😊

Arch
Nem találok...

hát éniscsak remélem.

Arch
Remélem csak az 😞

Arch
Nagy test nagy élvezet... ;DDD

nemcsoda én is igy vagyok. talán ennek a csodás idöjárásnak köszönhetjük

Arch
Én mostanában semmivel sem vagyok úgy igazán kibékülve. Nincs rossz kedvem, meg semmi, de valahogy mégis... és nem tudom mi a baj. 😞

Tuvok
hát már elkezdtem, de kínosan ügyelek az alakomra 😊)

Érthetõ, úgyhogy megyek hétfõtõl futni és úszni. A magasságom az már jó, poénos is vagyok, meg szerény is, meg figyelmes, meg ilyenek. ööö mit is írtál?
Na én lépek lassan, megyek belemerülni az éjszakába. Tegnap is megindultunk muatozni a Kicsimmel meg a barátnõivel, elég jól sikerült az este, minden értelemben.:-)
De ma is csinálni kell valamit, mert ugye a fránya szombat esti láz nem hagyja békén az embert.
Mindenkinek jó hétvégét, vigyázzatok magatokra és egymásra.

Ui.: Nemtom miért, de mostanában nagyon ki vagyok békülve a világgal, csak magammal nem. De próbálom hülyeséggel, poénkodással elterelni a gondolataimat.
Na bye all. ah, és bocsi az OFF-ért.
glillu
azért ne vidd túlzásba 😊

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

glillu
hát nekem van egy úgymond "ideálom" amilyen pasik mindig te ccettek, a magas, vékony, sötét hajúek. namármost az eddigi barátaim közül csak a mostani néz ki igy😊 szal persze h aszimpátia a lényeg, és nem úgy válogatok h hm te nem vagy 193 cm akkor te nem kellesz. én amúgy 167 vagyok úgyh hozzám is jó magas a barátom, de én pont igy szeretem😊 szal sztem is mindenkinek másmilyen tipusu fiúk teccenek, és mindenkinek más az elképzelése az álompasijáról. 😊

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Arch
Amúgy érthetõ a testalkat amit leírtam? 😊)) Majd talán keresek képet hasonlóról. 😊

Arch
Ez is

Tuvok
Nah, helyes, akkor nem lesz baj, ha pocakot eresztek 😄