A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elsõ házasság az érzelem diadala a józan ész felett
a második házasság a remény diadala a tapasztalat felett
a harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett...
Szal csak óvatosan!

Az egyedi, eredeti, esetleg általad készített dolgok sokkal jobbak, mint a pl. bon-bon vagy akármilyen szokványos ajándék. Bár egyénisége válogatja.
Hmm, van nem messze 1 kert, múltkor láttunk szép nagy kardvirágokat, majd lopok párat . 😊
(22 fölött a jeggyûrûnek nagyon tudnak örülni...) 😄
Tavaly bögrét kapott, amin a neve volt .
"Próbáljd ki a jobb-bal-közép puszit... !"
Ez tuti jó meglepetés lesz neki, hisz a MESTER-tõl van!

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Különben meg ugysem teszek többé olyat, mint egyszer fél éve kb, hogy egy barátos csajba zúgtam bele, és hoppon maradtam 😞 És nemcsak azért, mert szerelmes voltam, mégis egyedül maradtam, hanem fõleg azért, mert nem vagyok büszke arra, amit sikerült elérni a lánynál... gondolván a barátjára.. 😞
Persze errõl itt most szó sincs 😄
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Csak neki bnõje van. 😛P 😊
Nemtom. Mikor megyünk? 😊
Átolvasva az elmúlt 750 hozzászólást azt kell mondjam, hogy jó sokat írtatok 1 hónap alatt. Azt hittem sokkal több hozzászólás lesz😊
A normális férfiembertípus pedig él és virul, de a telszámomat nem mondom meg 😊
Arch, mikor megyünk kocsikázni?😊
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

De remélem azért holnap jó idõ lesz, mert akkor megyek Balcsihoz láblógatni és akkor biztos jobban leszek 😊

De ma is csinálni kell valamit, mert ugye a fránya szombat esti láz nem hagyja békén az embert.
Mindenkinek jó hétvégét, vigyázzatok magatokra és egymásra.
Ui.: Nemtom miért, de mostanában nagyon ki vagyok békülve a világgal, csak magammal nem. De próbálom hülyeséggel, poénkodással elterelni a gondolataimat.
Na bye all. ah, és bocsi az OFF-ért.

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)