18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8661 Hát én meg szeretek, csak nem nagyon tudok, biztos összehozunk vmit :))) -
KTC #8660 huhha!!!!
most alig jutottam billentyűzethez:DDD
nagy hirtelen asse tom mit válaszoljak erre:DD
tod, hogy nem szeretek főzni!:D
-
#8659 Hozzám jössz feleségül ? :DD
Nem rémlik, sztem akkor nem voltam . -
KTC #8658 :DDD
sztem először elcsodálkoznék, mert nem olyannak ismerem, aztán jól kitárgyalnánk, hogy melyik sikerült a legjobban:))
Különben te nem voltál ott az ircen annakidején mikor a szélárnyékról volt szó? az kb hasonló szitu volt:DD -
#8657 Egy hónapig tuti 'non-touch' büntiben lennék -
#8656 Aha, és Te mit szólnál ahhoz, ha Blasterférjed bejelentené, hogy a közös kirándulás alatt női fertájakat fotózott ? :D -
KTC #8655 erre van egy nagyon jó bölcs gondolat, asszem ezt még nem irtam le odaát:) ( Bogyóka ne nevess!:D)
"Egy férj akkor érezheti magát igazán biztonságban, ha mindent Lmond a feleségének, amiről azt gondolja, hogy úgyis ki fog derülni."
tom, hogy nem férj- feleség vagytok még, de a lényegen nem változtat:)) -
#8654 pffff -
#8653 Megpróbáltam már mindent, úgyis lebukok ... -
Vlala #8652 Gondold ugyanezt, akkor igen. (fényképezd le az övét többször, mint ahány olasz s... illetve fenék-képed van, akkkor biztosan elhiszi. Ha közben megkéred, cseréljen néha nadrágot, mert más színben lehet hogy még előnyösebb lesz, teljes a sikered. Tudom, Kicsim is olvassa a gondolataimat... -
#8651 Normál :) -
#8650 De nemesgázon, kozmikus sugázáson és mindenféle hasonszőrű okosságon kívül nemsokminden van benne ! :DDD -
#8649 az is átlátszó, ha az üveg sima... -
#8648 Vagy nemesgázzal töltött Tyungsram ! -
#8647 hát, ha kristály, vagy ólomüveg, akkor jah... :) -
#8646 Nempisztos ! :DDD -
#8645 üvegfej elég...abból kiderül a zseb tartalma is... :) -
#8644 Átlátszó vagy, üvegzseb és üvegfej ??? -
#8643 Ja, mikor profi minőségűeket szerezhetsz be potom pénzért az üzletben ! :DDD -
#8642 -
#8641 Áh, már régen továbbfejlesztette .. sajna az én telepatikus képességeim messze nem olyan fejlettek, mint az övé, sőt, kifejlesztett egy képességet, amivel a szemem állásából is pontosan tudja mire gondolok bármilyen agyfürkészés nélkül . :)) -
#8640 ...de ő csak érintéssel tud gondolatokba hatolni... :) -
#8639 Neem, T'Pel is vulkáni :) -
#8638 Betazoid & Vulkáni frigy lesz? :P -
KTC #8637 már Lolvastam:)) -
#8636 ja, olvasd el a rövid élménybeszámolót a topikodban, látod, hogy nem sok időnk volt fényképezkedni :) -
#8635 nincs egysem :D -
KTC #8634 szép táj, bnő és nőid nélkül, olyan nincs? mert olyat igazán berakhatnál:)) -
#8633 Nem sokat fényképeztünk, ha a szülők nem kérik külön, nem is viszünk gépet, mer mindenki unalomig ismeri az ottani híres épületeket meg helyeket, sztem nem olyan dolog, hogy lefényképeztünk a Colosseumot, csak a tömegben ott van bnőm is .. amúgy töménytelen nevesincs szobor meg műemlék van, fölös lett volna mindent lekapni ..
a szálláson csináltunk pár képet, hogy hol laktunk, meg útközben pár szép tájról mikor megálltunk a busszal 5-10 percre
meg a nőim vannak ugye, ahogy elsőre átfutottam a képeket, kicsit több, mint gondoltam :DD -
#8632 Különben mire jók az ilyen fényképek? Sosem értettem. Úgyse nézegeted őket, nem? Az ember egyszer megnéz egy jó feneket mondjuk a strandon, de minek lefotózni? -
#8631 Jaja, csak 2 napos borostával, és egy kevés kihulló hajjal :))) -
#8630 Most ilyen a fejed? :D -
#8629 -
#8628 Akkor meg nemtökmindegymár? :)) -
#8627 Szerinted egy gondolatolvasó nőt meg lehet etetni ezzel ..?! -
#8626 -
Vlala #8625 Sztem mondd azt, hogy egész Olaszországban az Ő hátsó feléhez hasonlót kerestél, de mindhiába... az Övé a legjobb.
Oda-vissza lesz a örömtől :-) -
#8624 :)) -
#8623 Mond azt, hogy Te nem is azt akartad, hanem a műemléket, vagy templomot, vagy nem tudom, és valamelyik idétlen olasz pont akkor lökhetett meg, emlékszel rá, és pont akkor exponálhattál, és háborodjál fel közben -
#8622 Azon gondolkodám, hogyan magyarázzam ki a sok olasz leányzó hátsó nézetéből készült fotókat
De legalább profira megtanultam használni az optikai zoom-t