A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
pont azt akartam kérdezni, hogy írt-e már könyvet:DD
én még a párhónaposokból élek, szal nekem nem kéne:D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tuvok
Ha valaha írsz egy könyvet a témában, egy vevõd már tuti van !

Nem tudok mást mondani.... Szívembõl szóltál. Gratula!
legensy
Nos ezt a topic ot azert nyitottam, mert kivancsi vagyok ti mivel tartjatok rendbe tobbeves kapcsolatotokat.Nekem nem ez az elso tobbeves kapcsolat de mint a tobbi ez is kezd zatonyrafutni.Aszem mar nincs annyi toleranciam az asszonyhoz.Minden kis aprosag felidegesit, aztan meg el van baszva a hetvegenk. No ti milyen praktikakat vettek be ez ellen.2 hetes kaccsolatok kimeljenek, akkor meg nagy a szerelem.De evek multan ez teljesen megvaltozik velemenyem szerint.

.................................................

tudod, évek múltán is megmaradhat a nagy szerelem.
megmaradhat a jó kapcsolat.
tudod mi kell hozzá?
HUMOR!!! :)))
ne húzd fel magad, ha épp ki akar akasztani az asszony.
inkább nevess. keress benne valamit ami nevetséges és nevessetek együtt.
mai példából kiindulva, mindenki szörnyetegnek tituálta egyik topicon Szerelmemet, csak azért mert engem akart védeni, és mondott pár olyan dolgot, ami nekünk férfiaknak nem tetszik általában, ja, meg törölt egy sok órás munkámat a géprõl.
és akkor mi van?
nevettem rajta egy jót, és megkérdeztem, hogy így most jobb?
azt mondta igen. én meg megcsókoltam és nevettem.
aztán elolvastuk együtt, hogy hogy veszekedett a topicon,
hogy leugatta férfitársaimat és õk ahogy reagáltak rá... hát, kész röhej :)
észre kell venni mindenben a humort, még a kellemetlen, bosszantó, kiakasztó dolgokban is.
azt mondták, a helyemben dobták volna már rég. miért?
ez õrültség lenne, hiszen imádnivaló édes kis boszorka :)
persze, tud gonosz lenni és dühös, de olyankor is nagyon édes. és nem mindig gonoszka, nem dühöng egyfolytában.
mert vannak rossz pillanatai, napjai, azért máris dobni kéne?
mindenkinek vannak ilyen pillanatai.
mert melyikünk a tökéletes?
mire föl érdemelnénk mi ki a tökéletes nõt?
egyáltalán van tökéletes nõ?
mint ahogy tökéletes férfi sincs, nõben sem lehet találni.
de ha lenne akkor sem hiszem, hogy pont mi érdemelnénk.
mennyivel lenne jobb egy új kapcsolat után nézni?
megint elkezdeni ismerkedni, megint összecuccolni, megint kitanulni a másikat, és kell pár év, mire rájönnél, hogy, na, õ sem jobb mint az elõzõ. sõt lehet még rosszabb lenne.aztán kezdheted újra és újra. ez nem lenne élet.
meg kell tanulni EGYÜTT ÉLNI!
el kell viselnünk egymás hülyeségeit, alkalmazkodnunk kell, és meg kell tanulni szeretni párunkat, úgy ahogy van. és ez a szeretet tanulható, fejleszthetõ.
becsülni, tisztelni kell párunkat és akkor õk is azt teszik.
mint mások mondják, de mi van, ha jön új, ha belép valaki harmadik a közös életbe?
erre meg egyáltalán esélyt sem szabad adni.egyszerüen kerülni kell az olyan helyzetet, vagy nem kell róla tudomást venni, ahol ez megtörténhet.
szebb a másik nõ? és? az csak a csomagolás, ami idõvel megkopik. azért nem érdemes felrúgni egy több éves kapcsolatot.a mi párunk is szép, nekünk Õ a legszebb!
kedvesebb? lehet. de meddig? nem éri meg kockáztatni.
más nõk utáni vágyakozás, esetleg ne adj isten megcsalás ideje helyett, inkább arra kéne azt az idõt szánni, hogy átgondoljuk, hogyan menthetjük meg kapcsolatunkat, vagy hogy tehetjük boldog kapcsolatunkat még boldogabbá.
kell a nõknek a sok évi együttélés után is az udvarlás, figyelmesség, néha egy szál virág, apró ajándék.
nem kell ellaposodjon kapcsolatunk, nem kell, hogy mindennapivá, megszokottá váljon.
az örök szerelem egy életen át tartó udvarlásból, bókokból, figyelmességbõl, tiszteletbõl áll.persze hullámzik a szerelem, és mikor völgybe ér, még inkább ezeket kell tenni, még intenzívebben.aztán újra meg újra fellángol.persze a kapcsolat alapja, nem a szerelem kell legyen, hanem az õszinte, mély, tiszta, önzetlen szeretet,és barátság, amit a szerelem csupán kiegészít, színesít.
a kapcsolatban is le lehet ülni egy eldugott kis padra az utcán és beszélgetni, csókolózni órákat. sétálgatni kézenfogva, moziba menni, szórakozni járni... mindent lehet, sõt kell tenni, amit az udvarlás idõszakában.
ne felejtsd sokat símogatni, becézgetni-ne csak akkor tedd ezt, ha akarsz valamit!!
és milyen jó lesz 40 év múlva is kézenfogva sétálgatni, nagyokat beszélgetni, és emlékezni a fiatalkori élményekre.
én a kapcsolatomat örökre terveztem, és az emlékeim közt nem a viharos elõzõ házasság emlékeit akarom cipelni, és a viharos válás emlékeit. nem az elõzõ feleség/barátnõ emlékeibõl akarok élni, hanem a nagy Õ kellemes, boldog, szép emlékeit akarom "cipelni". és mindent megteszek, hogy, ha néha nem is jó minden, de mégis, a lehetõ legjobb legyen.
tudomásul kell venni, hogy mindenhol lehetnek nézeteltérések, viták, veszekedések.
de ez hol nincs?
a szülõ-gyerek kapcsolatban is van, mégsem cseréli le a szülõ a gyerekét. a barátságokban, haverságokban is van, mégis mindig kibékülünk és nem megyünk egy kis vita miatt a szomszédba vígasztalódni. munkahelyen is van vita, na, jó, max felmondasz, de hány munkahelyet akarsz? naponta, hetente akarsz váltani? ezekben a kapcsolatokban is elviseled a rosszat! akkor miért pont életed választottjától ne viselnéd el? hisz valaha te választottad! akkor jó volt?
már nem olyan? hát keresd meg benne újra!
vagy eltünt belõle a varázs? szedd elõ, csalogasd elõ belõle, hogy újra meglegyen, mert Õ ugyanaz az ember, lehet változott, de ott van benne valahol az is akit megkedveltél valamikor. igyekezz kihozni belõle jót, ez a te küzdelmed! harcolj meg újra és újra Szerelmedért!
Ha így teszel, nem fogsz csalódni, sõt, ha elejétõl fogva így teszel, akkor megmarad örökre olyannak Õ, amilyennek megszeretted.
SZERESSÉTEK EGYMÁST!
mindenkinek kívánom, ilyen élete legyen.
üdv: legensy

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Kit--Kat
Mist mits??? ezt most nem értem

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PResident Evil
:\

Tuvok

Tuvok
neménvoltam, walaki volt !

Guest
No comment :P
Sir Quno Jedi
Khmmm.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pfff :D

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Tuvok
8k

htx, bej

Tuvok
bnõk, menyasszonyok, feleségek okésak ?

Tuvok
amúgy mizu ?

Tuvok
de most kicsit muszáj :(

Tuvok
nem spamelni jöttem ám

Tuvok
hi

CattiBrie
:)

[/spam]™

Sir Quno Jedi
Csakhogy diszkrét vagyok és a falnak is füle van. A virágnyelv meg nem ér semmit, az bukta...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nem.

sz4bolcs
Az nem baj, ha hosszú, itt miindenki kiváncsibb, mint amilyen hosszú. :-))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

CattiBrie
Tilos?

[/spam]™

Sir Quno Jedi
Én hallgatok mint a sír, nomeg amúgy is hosszú.

Mesélj!
Sir Quno Jedi
Ha te is az vagy, akkor mit somolyogsz ?!! :DDD

CattiBrie
:)

[/spam]™

Sir Quno Jedi
A nõk furák, errõl tegnap gyõzõdtem meg (újfent). Áhhh...

Ez is egy felfogás. Mondjuk én máshogy látom, de hát nem vagyunk egyformák. :)
sz4bolcs
Kezdek változni :-) úgy látszik a szenvedés oldja a gátlást

Sir Quno Jedi
Túl sokat tudni nem bûn, de túl sokat fecsegni igen ! :DDD

Sir Quno Jedi
Azért szorulok, mert a zemberek védelemre szorulnak és mint tudod, be kell közéjük szivárognom (ez a munkám), tehát Rómában tégy úgy ahogy a rómaiak !

hát a tapasztalat tudod... :DD

-the invisible-

sz4bolcs
és bocsánat az offolásért :)

sz4bolcs
Igazából az a gond, hogy én vagyok egyedül aki mindenkivel szemben kitart mellette, pedig tudom, hogy nem érdemli meg, de ha ezt végig tudom nézni, akkor én is olyanná fogok vállni, aki kihasznál. Nem tudom, mi vezérel, de tudom, hogy így helyes. Azt sem tudom, ez hõsszerelmesség-e. De ahogy tegnap elbeszélgettem vele, sokkal inkább barátságból vagy szeretetbõl jött, mint szerelembõl. És így fogadta azt is, amikor lekurváztam (nem indulatból). Mintha félne az érzelmektõl, és direkt azt választaná, aki csak kihasználja... Tudom ezeket most még nem fogja föl, de késöbb hálás lesz érte.

sz4bolcs
juj ex összejött az elõttem levõ barátjával, akire azt mondta idézek szó szerint: "Péterben nincs elég érzelem" -1 hónapja... elõttem csinálták végig, ahogy anno mi is elõtte. Egy egész éjszakás szélesvásznú szenvedés. :) Ez már súlyos. De együtt aludtunk, egy szobában, és amit kapott az örökre a fejében marad, amiért késöbb nagyon hálás lesz. Ja mondanom sem kell srác bosszúból szívfájdalom nélkül kihasználja. Akiktõl szeretetet kapott, elfordultak tõle, saját nõvére mondta, hogy egy hülye kurva, csak mint testvér kutya kötelessége kiállni mellette. Huh de érdekes a kis életem... Erre varrjatok gombot!

hykao
végre egy fiatal, aki ennek ellenére nagyöregként gondolkodik... :))
kicsit késõn, de erre szeretnék reagálni

most gondoltam bele, hogy velem ilyen mennyiszer történt...
én is úgyanígy éreztem, mint te, maximum 2 hétig... és utána rájöttem, hogy nem biztos hogy annyira szerelmes voltam én a csajba...
azt is jól tudom, hogy az elsõ igazi szerelem mindenkinél sokáig tart, mert abból a legnehezebb kilépni. a csaj valószínûleg már régebb óta érezteti veled (te írtad, hogy nem volt idõtök egymásra, fõleg õ miatta), de csak most szánta rá magát hogy elmondja.
ha kicsit fontos a becsületed magadnak, akkor ne keresd és ne is beszélj vele, ne akard újra felmelegíteni a kapcsolatot, mert nem fog sikerülni. ilyen fiatal korban még nem szabad sokáig lehorgonyozni.
az én tapasztalataim szerint viszont nagyon ritkán van olyan, hogy nem egy másik fiú van a dologban, de ez végülis teljesen mindegy. pár nap és meglátod, hogy ezzel csak jól jártál. ;) fel a fejjel

-the invisible-

boldog szûûûlííínaaapot ;)

-the invisible-

Tuvok

Arch
Na majd egyszer megmutathatod :)))
/me saláta és csokizabáló :)))))

meg még sok más, de ezt hagyjuk ;D

Mennem kell.

Tuvok
Csoki hegyek jesszusom
Na saláta jöhet minden mennyiségben, sõt, olyat még én is egész jól tudok csinálni :DD

Arch
Ja. Hegyek. Sõt torták meg minden :DD
Bár tegnap görög salit ettem...

Tuvok
De ha igen, akkor meg csokit, mi ? :))

Arch
Látod én így vigyázok az alakomra. Nemtok enni és kész :D

Tuvok
Hát jó, Te tudod, de ne maradj éhen

Arch
Sietnék, csak még dolgom van :(

Tuvok
uhhhh, ezt megaszontam
Az eleje 'De' lenne

Tuvok
Te a súlyod is Te vagy :P

Én is most ebédelek, ha sietsz, marad neked is ! ,)

Arch
Aha... hát én nem vigyázok rá. Vigyázzon magára.. :)
Amúgy télleg éhes is vagyok.
na tessék. megint offolok. :)

Tuvok
Nem is vagyok ember, aszittem tudod ,)

Nincs édesség itthon, mer mindenki vigyáz az alakjára, csak ki a 70-re, ki 50-re :D