A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Én a városba nem sûrûn járok, pedig mennék nézelõdni, de mindig ha menni akarok valahova jön velem, szóval egyedül nem tudok jóformán elmenni sehova. <#shakehead>#shakehead>
Okot nem adtam rá,hogy ezt csinálja, vagy rosszra gondoljon 😊)
uv milyen ábra,, hol van? <#schmoll2>#schmoll2>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Mert itt nem akarok offolni 😊)
Csak az a lökött nõ nem fogja fel, akirõl meséltem, nem értem hogy lehet ennyire ilyen valaki, pfhú, de mérges tudok lenni ha róla mesélek <#idiota>#idiota>
Lassan kezdem összeszedni magam. Olyan értelemben, hogy mit is kéne tennem, hogy jól mûködjenek a dolgok, ha összejön esetleg valamikor.

Banyek, te hülye vagy??? 😊))
4x 5x rinyáltál már életed folyamán olyan csajok után, akiknek még csak a szájába se lehetett élvezni? Há' mi van veled? 😊)
Akkó' mit lehetett velük? Rádõlni, megdöngölni, aztán legurulni? 😊)
Ez így naon savankásan hangzik...
Azonnal felejtsd el a 2gyermekest is! 2 pulya pluszba a válladra, és még csak torkon sem öblítheted? 😊)))))))))))))))))))
Megõrültél?????????? 😊))))))))))))
😛PPPPPPPPPPPPPPPPP
De tényleg, nem lenne jobb keresni egy állandó partnert? Vele biztos meg lehetne beszélni a "faroktolatást" is, és biztos, hogy elsõ lennél a határidõnaplójában. Hosszú távon mindenképp megéri, de sajna ez is olyan, mint a használt autó - nem tudni, milyen állapotban hagyta az elõzõ tulaj, és menet közben is kiderülhet, hogy valamelyik fõdarab tönkrement.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Veletek mizujs?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szerintem tök felesleges ezen agyalni.
1.) Biológia
2.) Filozófia
Én eddig úgy tapasztaltam, hogy ez a prioritási sorrend. Szal az ösztönök ellen lehet észérvek hadát felhozni, de elég egy csöpp ösztön és máris lefeküdtek. Ha ez megtörtént akkor majd elagyalnak hogyan tovább... A csaj meg elképzelhetõ, hogy egész életét egy szar házasságban fogja leélni, mert nem akar elválni pl. a gyerekek miatt. Én mondjuk ezt becsülöm. Szal aki veszít az a gyermek, vagy gyerekek. Ha a két fél nem jön ki eggyüt, akkor színleljék, hogy minden OK a gyermekek elõtt és külön-külön verjék a fejüket a falba, hogy rossz házasságba léptek. Aztán amikor a gyerekek már elég nagyok el lehet válni, vagy leélni így egy életet. Szar dolog, de szerintem a biológia fog gyõzni itt is.
Egyébként meg no comment...<#shakehead>#shakehead>
Hát amilyen szerencsétlen vagyok elmaradt a popósex-es eset így nem tudok róla mesélni 😞 Csajjal leegyeztetve az idõpont és minden részlet azt illetõen, hogy mi is legyen... Aszongya, hogy most Z.egerszereg van (kiküldetésben 😊 és attól függ hazaér-e Kesztehlyre este, vagyis haza tud-e jönni. Hívom este 19 sajnos nem tud hazajönni, mert munka 😊 van. Szombat lenne neki a legjobb. Mondom neki, csak nem nekem. Sík ideg lettem, mert már tök kanos voltam szal rendesen elborult az agyam. Mondom akkor adjon már v.mi telefonszámot, ahol punci van még. Adott és beszéltem 2 csajjal. Egyiknél sincs popósex :o Mit finnyáskodnak ezek :o Kúrvák nem?! Hihhetetlen. Az egyik csak francia + dugás amennyi belefér persze kúrvás körítéssel. Na mondom ez nem kell, ilyet asszonytól is kapni, semmi extra. Mondtam is neki, hejj de válogatós egy kúrva vagy. Másiknál extra a szájba élvezés. Na ez már újra elkezdett tetszeni, mert még ilyen sem volt, szal így sem akarok meghalni 😊 De aszongya 20-21-ig tudna fogadni én meg 19 után hívom. Mondom: NORMÁÁÁLIS! 60km-re vagyok. Így ugrott minden és én meg sík ideg voltam. Végülis azért kipróbáltam egy olyat, amit még szintén nem csináltam. Kínomban telefonsex 😊 Nem is olyan rossz 😊 Nekem bejött, legalábbis tegnap, mert full kanos voltam. Ennek a bigének meg eltettem a számát nehezebb idõkre. Elõbb-utóbb majdcsak összejön ez a popósex. Tököm tele van már a kúrvákkal is.
Szal ezeket a dolgokat nem értem. Kúrva, nem?! Ha már Õ is megszabja, hogy nincs seggbe, nincs szájba élvezés, ... hol élünk, akkor mit várjon az ember egy társtól. Ez a munkájuk, nem?! Tököm tele!!!
Most képzeld el, pont ugyanez a szitu egy közvetlen kollégámnál, bár nála még rosszabb a helyzet, és nekem szokta elmesélni, kiönti nekem a bánatát, azért tudom ezt, hogy a párja annyira féltékeny, hogy például, ha mennek vásárolni együtt egy nagy üzletközpontba, állandóan azt fürkészi a párja, hogy merre néz, vagy ha velük szembe jön egy csinos nõ, már nézi a kollégám tekintetét, hogy most nézi-e. Meg mit ne mondjak, amíg bent vagyunk az irodában, a párocskája vagy négyszer telefonál, és tiszta ideg lesz, mikor mondom neki, hogy nem tudom adni, mert most nincs az irodában, vagy a másik telefonon beszél.😊)
Komolyan mondom, már engem idegesít ez a beteges féltékenység, és egyszerûen Õ sem tudja leszoktatni, nem tudom meddig bírja ezt szerencsétlen így, és sajnálom is Õt már. <#szomoru2>#szomoru2>
Chaos: Uralkodj magadon, és akkor minden oké lesz. Ha görcsölsz, akkor bántod vele, ami bánt ugye téged, stb. 22-es csapdája. 😊