18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#12668 Miszerint? Elküldöd a képet, idejössz és meglátjuk, hogy megnézheted-e? Ok. -
Wolwerine #12667 Rövid ideig is elviselném. Csak ne lenne akkora szája. Az addig "semmi malacság" is ezért ugrik. A múltkor is azzal kezdte a telefonban, hogy "amikor írtál, éppen beleültem egy banánba, gondoltam, de jó hogy nem látod, mert biztos kitalálsz rá valamit"
Mondjuk éppen azért kerültem hozzá közelebb, mert az ilyen megnyilvánulásait nem vettem komolyan. Bár ez a banán... -
#12666 Ezt most mire? Vagy magadból indulsz ki és csak úgy? ;P -
#12665 Barter? :D -
#12664 Akkor no para. Hosszu tavnal hidd el, hogy nem az elso ejszaka fog donteni. Ha az dontene, akkor a masik fel nem szanja azt hosszunak. -
#12663 Sokan szeretik mind a kettot, de azert a lenyugozesre talan nem a legjobb modszer, ha Chaos Mad odamegy es betomi a kislany szajat. :D -
Chaos Mad #12662 hát ez hosszunak van szánva..
-
#12661 Most az o felizgatasukrol volt szo. :p -
#12660 "...hogy a nok mind szeretik az oralis szexet..."
Mármint ha ki csinálja kinek? :DDDD
Én pl. ................. azt szeretem ;P :D -
#12659 Valahogy úgy... :))
De egyrészt Te nem is kértél képet, másrészt nem vagy itt, hogy valós lenne a kérdés, hogy idenézhetsz-e vagy nem. -
#12658 Ja igen, es ha egy hosszunak szant kapcsolatrol van szo, akkor nem az elso ejszaka fog donteni ugyse. -
Chaos Mad #12657 ahamm.. :)
értem...
azért még valaki irjon :)
küggyétek.. tudnom kell mindent. :) -
#12656 Mar ertem!! Szoval en kuldjek kepet, de kulonben nem nezhetnek oda. Ejnye bejnye! :D -
#12655 Nem igazan lehet tanacsot adni, mindig mindenki azt mondja, hogy a nok mind szeretik az oralis szexet, de en mar talalkoztam olyannal, aki csak modjaval (ertsd, elvezte, de nem szeretett elmenni tole). De azert azzal eleg jol fel lehet huzni a legtobb not. Mas kerdes, hogy ahogy Arch mondta, mindenki mast szeret. Valaki szereti, ha egeszen gyengedek, valaki meg szereti vadabbul. Szal nem tudok tanacsot adni. :) -
#12654 Mondtam, hogy itt sokan vannak, erre mondtad, hogy de TI nem néztetek ide. De TI nézhettek akármit, mert nem itt vagytok. Ha itt lennétek, akkor már nem. Itt mások néznek furcsán [nemérti :D] mikor az ember a bugyijába néz. Azért jöttem zavarba, mert sokan néznek itt... :P -
#12653 Egyetlen egy problema ezzel a helyzettel, hogy ha vege lesz es te ott leszel, mint "jobarat", akivel jo egyutt lenni, akkor lehet, csak azert lesz valami a dologbol, mert jokor voltal jo helyen. Es akkor nem fog sokaig tartani. De megprobalni erdemes. ;) -
Chaos Mad #12652 pl? -
Chaos Mad #12651 haha..
komolyan...
ti már biztos többször voltatok csajjal mint én..
halálosan fontos lenne...
hogy lehet igazán megadni neki mindent? -
#12650 Ez nőtől függ azért, hogy ki mit szeret... -
#12649 Megint nem ertem. Nem az en napom. -
#12648 Egy no is megteszi. :P -
#12647 Akkor varni kell. Tul sokat nem tehetsz ebben az esetben, mert felo, hogy az "eroszakosabb" fellepes nem ugy sulne el. -
Wolwerine #12646 Kell hozzá egy férfi... -
Wolwerine #12645 Látom rajta hogy erősen kötődik hozzá. Viszont megbízik bennem. Legalábbis meglehetősen részletesen tájékoztat a történésekről. -
Chaos Mad #12644 háj all
öh... izé.. lenne egy durva kérdésem..
hogy lehet elérni szex közben hogy ugy igazán elmenjen a csaj? vagy hogy nagyon felizgatni mint állat.. valaki adhatna tippeket hétvégéig...
kösz.... ez nagyon fontos lenne számomra. -
#12643 Hát.. Ti nézhettek bármit, amíg nem itt vagytok! :P -
#12642 De mi nem neztunk oda! :p -
#12641 Na jó, de itt sokan vannak, nem egyedül vagyok!!! -
#12640 Bar, ha a gyereknek azt akarja mutatni, hogy konkurencia van, akkor azt jelenti, hogy erosen kotodik hozza. (Meg az is, hogy visszament). -
#12639 Szerintem vár meg a lány mit lép. Ha akar valamit, majd keres. Te megmondtad neki, mit akarsz. -
#12638 Nekem olyan valaki ne perszezzen, aki zavarba jon, miutan a bugyijaba nezett! :P -
#12637 Igen. Erdemes. De csak ovatosan, kulturaltan, szoval addig semmi malacsag, amig ott nem hagyja teljesen a gyereket. -
#12636 Ezt meg filmen lattam :< Illetve hiradokban. -
#12635 Aha... perszepersze!! ;P -
Wolwerine #12634 Ha ráértek egy kicsit...
Hogy készül az elefánt?
Kb. két hete fűzök egy csajt. Már írtam róla, ő az a határozatlan (de nagyon). Azzal kezdtem hogy megmondtam neki: szívesen összejönnék veled, ha egyszer kirúgod a srácot, de kepeszteni nem fogok utánad. Ha akarsz valamit, úgyis kinyitod azt a nagy lepcses szád" Nem a szokványos csajozós duma. Utólag én is majdnem kifeküdtem tőle.
Nála bejött. Legalábbis azóta jókat dumálunk, ökörködünk (máshogy mint a többiekkel, mert rájött hogy velem lehet értelmes dolgokról is beszélni).
Tegnap felhívott, megkérdezte hogy vagyok (meghallotta hogy lebetegedtem), mesélgetett magáról (meg hogy ő is megfázott). Rákérdeztem (úgy értem ránk), erre azt mondta hogy még nem volt ideje gondolkodni.
Ma reggel ő is eljött a dokihoz (mondtam neki hogy hányra megyek és azt is, hogy ha eljön, tudunk beszélgetni egy kicsit. Nagyon csinosan nézett ki. Látszott, hogy készült. Szóval beszélgetünk, feltűnt hogy vár valakit. Meg is mondta, hogy a barátját. A srác megjött (engem látva kissé fennakadtak a szemei, úgyhogy sejt valamit). 5 perc, a csaj bement a dokihoz, a barátja meg köszönés nélkül elviharzott a rendelőből. Pedig annyira igazán nem vagyok ijesztő. Amikor kijött a dokitól, megkérdezte tőlem, hogy a Laci hol van? Mondom neki rögtön lelépett. Válasz: nem véletlen...
Szóval így készül az elefánt. Meg akarta mutatni a barátjának, hogy van konkurencia.
Hozzátartozik a sztorihoz, hogy a ?szívesen összejönnék veled? szöveg után talán már másnap szakított a sráccal. Az visszament a cuccaiért, akkor a srác mondta neki, hogy szeretné folytatni. Majd a mai napig oda se tolta a képét hozzá...
Szerintetek érdemes próbálkozni?
-
#12633 En se, de lattam kepen! :D -
#12632 Ezt sem tudom. Sosem szerettem babázni :D -
#12631 Tapasztalat? -
#12630 Jah, semmi csak Ken-nel es Barbie-nal van azt hiszem :D -
#12629 Hat, darut altalaban kezelovel szoktak. De sose mereszen, hanem megfontoltan!!!