Ad-Aware 6 SPYWARE KILLER

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
prof van belõle.

de már megoldottam.

Frank99
az ad-aware nem a legjobb. fõleg nem a freeewara változata.
sajnos.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Serpa
mindig egy 2002-es referenciát akar leszedni.

manuálsan pedig nem tudom, nem találja a bemásolt "ref" filet.

Serpa
tudja vki frissíteni ?
nekem nem stimmel vmi.

units
http://www.anti-spyware-review.toptenreviews.com/
Mielõtt vita alakulna ki, hogy melyik is a legjobb.
Nézelõdjetek!
Azután ha valakit érdekel az állítólagos legjobb

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

fifi
Pontosan! Nekem a Spybot SandD 10féle balhés állományt talált egy olyan gépen, amit minden nap scanneltem AdAware-vel/persze mindenkori frissítéssel/.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

MuchACHO79
Üdv.

Kéne egy "megvettemaz ad-aware 6.0át.exe" fájl,
mert szeretnék folyamatos figyelést tenni a gépre,
hogy ne nõjön állandóan uj reklám a gépre.
Kösz!

---------------------------- :-/

zotso
Sziasztok! Én is használom mind a kettõt, szerintem kiegészítik gymást, ugyhogy mindig lefuttatom mind a kettõt hetente.
CSOCSO
lefutattam adwaret majd a spybotot... talált még 50 filet..abbol 48 olyan volt amihez semmi köze és maradék 2 volt még gator meg cydor szarság..nemsokkal jobb ..de jo mindkettõt használni...adware sokkal barátságosabban néz ki😊
Szerintem jobb spybotot használni.

Az adaware is a spybot lopott enginejét használja.
Nekem speciel több dolgot talál a spybot, anno egy féreg miatt még mind2t feltettem, de most már csak spybottal foglalkozok..
2XP
??? #2 hozzászólás. A lényeg benne van...

Dj N-Ice
ennyien ne tolongjatok a válaszokkal😊)))))

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

En is hasznalom, amit talal rogton kinyirom.
Csak az a poen hogy a ShadowMan konyvtarszerkezeteben van olyan file vagy mappa hogy GATOR, oszt le is nyomtam vele... 😊
CSOCSO
nekem a gator szétbaszta az IE met.. fél képernyõrõl kilógott az IE ablak😊ehh cseresznyére az adware megcsinálkodta
youth
Én is feltettem és úgy hetente 2-3-at talál...
De én mind kitörlöm a francba. Az jó ha ezt csinálom nem?

Youth

2XP
Internet Értelmezõ Kisszótár:

számítógép-alkalmazás hátterében futó program a felhasználó lépéseinek követésére;

az ilyen fürkészprogramokat tudomásunk nélkül, az alkalmazásokkal egyidõben telepítjük gépünkbe; céljuk szokásaink visszajelzése a 'kiadónak';

nem csak az ingyen letölthetõ, de a nagyhírû alkalamazások is tartalmaznak olykor ilyen titkos megfigyelõ programokat;

ugyanakkor a honlapokról bejelentkezõ "sütemény" -programok (cookie) hasonlókat tesznek, de ezeknél magunk döntjük el, hogy beengedjük azokat, vagy sem;

Dj N-Ice
Sziasztok!
Feltettem a gépemre ezt a micsodát és 2 naponta talál kb 60 "férget" és tényleges javulást lehet észlelni! Szeretném megkérdezni mik is ezek a spyware-k és mit is csinálnak?
Válaszokat elõre is köszi

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

← ElőzőOldal 3 / 3