Ad-Aware 6 SPYWARE KILLER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Ad-aware Personal SE 1.05 linkeden elérhetõ változata gyakran frissített, jól mûködõ "kémgyilkos". Azt hiányolom benne, hogy az Ad-watch szolgáltatást nem lehet bekapcsolni. Megelõzés szempontjából jó lenne.
Ismersz esetleg olyan SE változatot, amelyikben az on-line õrzés is mûködik?
Baráti üdvözlettel:
Üdvözlettel: gy?jt?
de akkor az uj SE sem lesz jobb
football without ultras is nothing
bah
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
másik topicban válaszoltam.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
These are my friends, see how they glisten...
Ezek azok a fájlok, amiket leírtás után még mindig megtaláltam:
mservice.exe
msqdevl.exe
stisvsq.exe
svshost.exe
Ezt mégis mivel lehtne eltávolítani, mert kezd elegem lenni az egészbõl. Valaki segíthetne már ebben. THX
Bekapott a gépem egy Spyware-t: easy-search.biz
Ezt hogyan tudom leírtani?
Ezekkel próbáltam: Adaware6.0 demo,Spy Sweeper3.0, Search&Destroy
Csökkentett módban is próbáltam, de nem tudták hatástalanítani ezt a rodhadékot. A Spy Sweeper megtalálja, de nem tud vele mit kezdeni(hiába törlöm nem vátozik semmi)
köszi a segítséget
Ad-Aware SE Pro 1.05
Ennél nincs újabb verzió
Ez majd frissít...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Komolyabban: persze, mindenki így teszi, hiszen IE nem távolítható el ( normál felhasználói módszerekkel ) a winbõl.
Tedd fel, aztán IE-t majd elfelejted.
Az Ad-watch meg jó arra, hogy ne nyúlkáljanak bele a spyware-ek a registry-mbe, meg ne tudják átállítani a kezdõlapot, pl...
A Firefox 100x többet tud, mint az IE, ha valamilyen funkciót hiányolsz, arra van kiterjesztés, pár másodperc felpakolni...
ad watch meg szerintem nemsokat ert....
firefox.. haaat hasznaltam 1 hetig.. utanna visszavaltottam IE re.. jo... van par dolog amiben jobb az IE nel.. de megis feleannyit tud mint az IE.. szal a waer oldalakra jo a firerox
De az az igazság, hogy az SE nem túl régen van meg, szóval még nem igazán volt alkalmam tesztelni, pláne hogy IE-t nagyon ritkán használok, csak ha nagyon muszáj, Firefox mellett meg egyszerûen nem kapok spyware-eket, nincs mit irtani...
spybot
ad-aware
le kell hogy szedjék... frissítsd elõtte a databézüket, hátha friss a geci
és nagyon meg vagyok vele elégedve
IE-s idõszakban talált 46 spywaret a cucc, most 1-2õt...
Egyébként nekem azóta nincsenek gondjaim a spyware-ekkel, mióta Explorer helyett Firefoxot használok. Azóta tiszta a gépem. (Ez pl alapból nem támogatja az ActiveX-et, amin keresztül a legtöbb spyware bejut a gépre. De persze nemcsak biztonsági szempontból jobb, mint az IE.)
ez a progi pl nem szedi le:\ viszont programok eltávolitása/telepitése menüböl le lehet szedni..csakhogy kb fél nap és visszajön😊
azt müveli hogy egyzsercsak nem oda visz a link ahva kéne hanem mindenféle spyware ellenes reklám( a rohadt gec*k) jön fel.. ezentul a kezdõlap elállitodik és haználhatatlan az Ie.. uninstall de fél nap után kezdõik az egész elõlrõl:\
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
csak lófaszt sem talál ;9
nekem nem vált be, de azért még fennt van, ha a másikakkal gubancok lennének
amugy vki használ ad-aware 6ot? mert nekem nem hajlando betölteni a referenciafilet. amikor meg frissíteni akarom, akkor 5%nál befejezi... 😞
reinstall is volt, de semmi
manuálisan is bemásoltam neki az uj filet, de semmi
5let?
ugyvan, tényleg az az! 😉
és abban is iagazad van, h a lényeg, h mûködik!
frankón leszedett 46 spyware-t
mondjuk a keresés kb 1,5 óra volt 😄
fasza
<#worship>#worship>
<#worship>#worship>
de mondom, ahhoz h Clean-eljen ahhoz kéne serial
mert igy csak letiltja asszem... 😞
mert a gecie csak akkor takarit
de egy nagy buziság ez!
nagyon skoáig tart a teljes ellenõrzés, de megéri, mert sokmindent megtalál:
csak összehasonlításképpen: a spybot 5-öt talált! durva...
Spy Sweepert a rezidens védelme miatt.
XoftSpy-t a gyorsasága miatt.
SpyKillert az alapossága miatt.
Egyébként a találatok sorrendje is ez. Legkevesebbet Spy Sweeper, legtöbbet SpyKiller találja.
SpyKillerrel az a baj hogy nagyon lassú, ezért maradt fenn a többi is.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
és használtam
amióta Firefoxot használok, ritkán kellenek...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak