426
kérdések a progival kapcsolatban
  • ffxi
    HELP! Ezeknek mi a billentyűzet kombinációjuk?
    Köszi szépen.

• SHARER
    Ha kell hozzá crack Total Commander Universal Crack
  • SHARER
    Szia szerintem nevezd át a tc32v654.exe-t .zip nek és csomagold ki instalálás nélkül majd használd ezt a programot a program útvonalak beállításához:inirelocator
  • hispan2
    #55?
  • MM2
    ŐŐŐŐ észrevettem:
    korlátozott fiókban nem lehet feltölteni sajna :(((
  • Tomicsek
    Tárhelyet akarsz?
  • Pityu77
    Sziasztok. Nem tudjátok hogyan v. honnan lehet ftp címet és jelszót szerezni? Előre is köszi
  • dark prince 14
    THX!
  • dark prince 14
    THX!
  • EvilDevil
    Van már Beta 4 is:

TC 6.54 beta 4

Rar jelszó: 12012006@g0&c0
  • dark prince 14
    Honnan lehet a feltört verzióju Total Commander v6.54 Public B1-t letölteni???
  • hispan2
    ÜDV! Van egy kis problémám: total commender legújabb verzióját szeretném feltenni (de a hiba tulajdonképpen minden verziónál jelentkezik). Elindul a telepítés, beállítok mindent, helyet, ikonokat, neveket, stb (de mindent gyári beállításon is hagyhatok, a hiba akkor is előáll), jad jönne maga z install. Megjelenik a folyamatjelző ábra, tartósan 0%-on áll, majd leáll hibával. Közben (amíg ott áll 0%-al) a 'Waiting for program to close" üzenet látható a folyamatjelző felett. Mi a baj? (Teszem hozzá: másik gépen ugyanilyen hardwerkonfigra ugyanarra az XP-re simán felmegy.).
  • zakika
    pedig valaszoltam, csak valahogy eltunt
    ftp ikon/uj csatlakozas/megadod az ftp cimet, felhasznalo nevet es passt/csatlakozol/utana mar csak feltolt

irj priviben, most meloba vagyok othon pontosabban el tudom magyarazni
  • me and a monkey
    Neked is segítenek, de leginkább Te tudsz önmagadon.
    Ha beütöd a Google keresőbe, akkor pl. az első 2 találat választ ad a kérdésedre.
    Google - Total Commander - honlap feltöltése
  • MM2
    Persze nekem nem segítetek!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tsityu
    Tudomásom szerint ilyen opció nincs TC-ben. Asszem, csak színekkel tudsz variálni, mind betűnél és háttérnél. Azért nézz körül itt, hátha találsz valami beépülőt, ami képet illeszt be háttérnek. TC
  • PCPHEEU
    Nem,nem sajnos én egy konkrét képet akarok beállítani!
    Nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e?
    Ha nem akkor meg nem tudtok olyan fájlkezelőt amiben ezt meg lehet oldani?
  • me and a monkey
    Beállítások > általános beállítások > szín. Talán erre gondolsz.
  • PCPHEEU
    Hello Be lehet állítani hogy legyen háttér úgy mint az Msn-be mert még nem jöttem rá hogyan kell?
  • MM2
    Sziasztok!
    Fel szeretnék tölteni egy honlapot!
    azt hogyanlehet?
  • Danecay
    A NOD32 volt a bűnös.
  • PetruZ
    Ezt csak átnevezéssel tudod megoldani, a rendezés elvéből következik, hogy így működik. A tömeges átnevezővel (ctrl+m) szépen át lehet javítgatni ezeket. Más megoldásról nem tudok.
  • Frank99
    a TC jelszavait IS visszahozza az Advanced Windows Password Recovery, a csillag mögötti összes jelszó, ami windows alatt van...

itten' van....
  • cicai
    Sziasztok!
    Az volna a kérdésem, hogy a Total Commanderben miként tudom szám szerint sorba rendezni a könyvtárakat és a fájlokat? Mert most a 9 után a 10 az első mögé ugrik másodiknak. Ha ez nem lehetséges milyen módszerrel lehet akár több száz könyvtárt és azon belül a fájlokat sorba rendezni, ahogyan a nekem kell?
    Köszi
  • Danecay
    Hi!
    Nekem lenne egy olyan gondom, hogy a Total Commandert elindítva nem indul el egyből a progi, a processzorom terheltsége felmegy 100%-ra és vagy 15 másodpercig úgy is marad, és csak ezt követően válik használhatóvá a progi. Érdekes módon ezt verziótól függetlenül mindegyik TC csinálja, a Windows Commanderek pedig nem. Mi lehet az oka. A hardware-m biztos elég hozzá CPU: AMD 1800+ @ 2700.
  • Garfield
    Update: azt a helyet status bar-nak hívják.

U.i.: Tudom, hülye vagyok, de Far-ról állnék át, TC-t most használok életemben először.
  • Garfield
    TC 6.50

Column-okkal játszok, illetve játszanék.

A panel-ek alatt és a prompt felett van egy sáv, ahol ha kijelölök fájlokat, akkor kiírja, hogy hányat jelöltem ki, mekkora az össz méret, stb. Ha nem jelölök ki semmit, akkor ugyanezek az értékek láthatóak, csak épp értelemszerűen 0-val.

Ha a nézetet átváltom "Brief" módra, akkor itt megjelenik a fájl neve, mérete, dátuma, stb.
    Nem tudja valaki, hogy ha saját column-okat akarok csinálni, akkor hogyan lehetne megoldani azt, hogy annál is látszódjon az, ami "Brief" módban, vagyis a név, méret, dátum, attribútum?
  • VinylToy #39
    Windows 98-nál a telepítés után, hibát ír ki az indításnál...veremkiíratás vagy mi?! Valakinek ötlet mi lehet a gond???
  • ibrik
    Lehet, hogy csak át kéne váltani passzív üzemmódra (vagy ellenkezőleg: kikapcsolni azt).
    De az is lehet, hogy megszűnt az acc-od.
  • Lavey
    Sega Guys!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok, h mostanág nem tudok felmenni a kedvenc ftp szerveremre ahonnan zenét szoktam tölteni,egyszer csak megáll és ezt írja ki:
    Connect to: (2004.09.19 18:40:45)
    hostname=punkftp.punkportal.hu:1984
    username=nikkelbolha
    startdir=
    punkftp.punkportal.hu=157.181.71.10
    220-[ftpbounce] ftpbounce v0.262 (c) pSi
    220-[ftpbounce] connecting to remote server, hold on
    220-[ftpbounce] connected to remote server, bouncing connection
    220-[ftpbounce] looking up your ident, hold on
    És itt mintha elvágták vna kész megáll, a hawerjaimnak persze jó!
    Please ha vki tud segíteni írjon mihamarabb előre is köszönöm!
  • Dj Révész
    Köszi! Sikerült!!
  • Aiyyo
    a cim utan beirod kettosponttal. pl: sg.hu:21
  • Dj Révész
    Sziasztok! Az a kérdésem, hogy hol kell beállítani ftp kapcsolódásnál a portot, mert nekem egy bizonyos portot kell beállítanom, hogy fent legyek a szerveren.
  • Emmegki
    http://www.tahaj.sk/software/134?rf=1
  • Emmegki
    404
  • Icebird
    TC_FTP_Password_RIPPER
  • Icebird
    TC_FTP_Password_RIPPER
  • ibrik
    Magát a jelszavadat nem biztos, hogy olvashatóvá tudod tenni, de pl. a FlashFXP-ben is van egy olyan funkció, hogy más FTP-kliensek - így többek között a TC - site adatait tudja importálni.
    Konkrétan: a FlashFXP-ben Site menü - Import Sites - itt a "Format"-nál a Total Commander-t választod és megadod neki az alapesetben a windows mappában található wcx_ftp.ini fájlt.
    Így már azt a site/login-t tudod használni a FlashFXP-ben is.
  • lck
    Elvilg a windows/wcx_ftp.ini -ben van egy karaktersor ami tartalmazza. Ezt kellene valahogy visszafejteni.
  • maxtor
    Elveszett a weboldalam jelszava de a totalcommanderben benne van hogy tudnam lathatova tenni?