kormány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég kukázta azóta.
Jah elég régi.
Igen nem olcsóak de a játékhoz ez van az olcsók azok egy semmirevaló szemetek mint a speedlinkes is a 180 fokával.
Van ennek rendes topikja, de előljáróban annyit, hogy ha a legjobbat akarod akkor mélyen a zsebébe kell nyúlniuk.
akkor rockfire daredevil driver download
War. War never changes.
😊))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezt a topikot már inkább a gumiba kéne tenni 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szerintem ezt a hardware szobában kellene megvitatni...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Pár kép:
A Vietconggal szembeni versenyfutást az idõvel ez nyerte meg. Itt egy snipert alakítunk. A Vietcong is jön jövõ héten. Ott ugye egy kül. alakulat katonáját.
Szerintem - bár ez sem tûnik csúnyának -, a VC fog nyerni.
Így elsõre, ez olyan Deadly Dozenesnek tûnik ...
A Vietconggal szembeni versenyfutást az idõvel ez nyerte meg. Itt egy snipert alakítunk. A Vietcong is jön jövõ héten. Ott ugye egy kül. alakulat katonáját.
Szerintem - bár ez sem tûnik csúnyának -, a VC fog nyerni.
Így elsõre, ez olyan Deadly Dozenesnek tûnik ...
A medve nem játék.
A srác neve innovo, nem a kormányá. LOL 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szerintem simán írd be egy keresõbe hogy innovo driver download vagy ilyesmi
War. War never changes.
Helló!
Van 1 fent említett kormány amit nem igazán tudok használni, mert nincs hozzá driver, vagy nem tudom beállítani. ehhez kérek segítséget.
Elõre is köszönöm.
Van 1 fent említett kormány amit nem igazán tudok használni, mert nincs hozzá driver, vagy nem tudom beállítani. ehhez kérek segítséget.
Elõre is köszönöm.