SOS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thank's! És a többi kérdésemmel mi lesz? Nincs egy ember aki válaszolna? Valószínûleg a világ nyolcadik csodáját kérdeztem::[ Szomorú vagyok!
Serialt itt nézzél:
www.trinsic.org
www.cracks.st
www.andr.net
www.cerials.net
http://cracks4u.us
Még mindig nem lettem okosabb!!!
Senki nem tud segíteni???
Üdv Minden Kedves Fórumozónak! 3 problémám lenne konkrétan, és a segítségeteket szeretném kérni ezekben. 01: 80 GB-os Maxtor HDD-m van. Az Aida32 szerint az Aktív UDMA átviteli mód UDMA 5, pedig a vinyóm kezeli az UDMA 6-ot. Hol kell beállítani, hogy UDMA 6 legyen az Aktív? Ha a BIOS-ban kell esetleg utánnanéznem azt is pontosan írjátok le ha lehet. Asus A7V266C lapom van (A BIOS miatt írtam le.). 02: XP Op. rendszerem van, és a beépített Hangrögzítõvel nem tudok hangot rögzíteni. Vagyis látszatra rögzít, de amikor visszajátszom csak sistergést hallok. Ha esetleg fontos ACEMCP van telepítve. 03: A TMPGEnc-t használom DivX-bõl (S)VCD konvertálásra, és minden tökéletes is addig amíg felíratos filmhez nem érkezek. Itt addig jutok el, hogy hozzáadom a VobSub filtert, ezután megnyitom a SUB kiterjesztésû fájlt (itt már konkrétan a filmét), és ugye itt kellene OK gombra kattintani, ami nekem olyan szürke mint esõs idõben az égbolt. (Ezért nem tudok rákattintani és ezáltal továbblépni - pedig innen már két lépésben be tudnám fejezni.) Szóval mit rontottam el?! +1: Serial kellene a következõ progikhoz: MixVibes 4.01, Reason 2, Tweak XP 2.03 Pro (Ehhez nagyon fontos lenne!), FruityLoops 3.56, Xara Webstyle 3. Csak ennyi lenne. Elõre is köszi!