625
tapasztalatok kinek mennyivel es milyen
  • mycso
    Az Axelero ADSL-t lakáson belül meg lehet osztani.
    Amúgy 3500-at fizetek havonta[512/128]
  • [Walaki]D`Lair
    hol van az az ADSL teszt?
  • Russ!an
    én 9800Ft-ot HEHE :D
  • Tikal #222

eről van szó, nekem a chello annak idején rengetegszer állt le, és soha nem szoltak, ha betelfonáltam akkor azt mondták karbantartás, lol
  • Tikal #221
    nem basznak meg, lehet csinálni, én is kérdeztem a szerelőt, azt mondta nyugodtan :)
  • GAAMMEER
    Ha Axelero ADSL Otthont akarok megosztani azért megb*sznak?
  • RangeR
    és ez az 512kbit nem pontosan 64kB/s, nekem is kicsit gyorsabb, inkább olyan 67kB/s.
  • RangeR
    Sokáig volt tvnetem, bele is őszültem. Most van 512kbit AdSL, igaz lassabb mint a tvnet volt, de ez a sebesség olyan tuti, hogy nyugodtan meg lehet benne bízni. A letöltés az akkor fog befejeződni, amikor kell, ahogy ki lehet számolni,hacsak a server le nem áll ahonnan szedem. A kábelnél ez nem létezett, mert 24 órából kb 10 órát állt az egész, külföldre lassú volt mint atom.Itt olyan sem létezik, tökmindegy honnan töltök, a szomszédból vagy ÚjZélandról vagy Grönlandról. A stabilitásról pedig: 11 hónapja van ADSL, ebből eddig 1!!!! éjszaka nem ment, de az is valami globális gubanc volt, amit reggelre megcsináltak. A kábelem 11 hónap alatt gyakorlatilag megszámolhatatlan alkalommal ált le, úgy napi 40x, változó időtartamra.
    Szerintem érdemes ADSL-re váltanod, én van amikor 69Kb/s-al is töltök, de van amikor kábelt szerelnek, és csak 64-el megy.
    Alapvetően klassz cucc a DSL!
  • GAAMMEER
    Az ADSL-ről amúgy kinek mi a véleménye?Nekem most Chello van de most akarok ADSL-t mert nagyon kiborított ezzel a 15GB-os korláttal.Olyan lassú ez a 64Kbit/s.De ha rendesen 512Kbit/s akkor sem éri el ezt a sávszélességet.Ha töltök általában csak olyan 2-3KB/s körül szokott lenni.Amúgy sem jobb.Na tehát kinek mi a véleménye?
  • NeoMaN
    TV-netnél sincs...
  • SoDI---
    TV nettel 100-120 körül szokott jönni!
    10ropiért...

És mennyi az forgalmi korlát? :)
    Mert ADSL-nél ilyen legalább nem van.
  • SoDI---
    Nagy szar ez az egész, az axelero ADSL-tesztje írkálja itt a baromságokat 526kb meg ilyenek, de egy 1000k-ra, 400k-ra és egy 70k-ra korlátozott eléréi sebességű ftp-ről is csak 60-65-k val tölt. NAGY XAR AZ EGÉSZ ADSL!!!

EHEHEHHE.
    Oszd el 8-cal. Bit-byte, tudod
  • Geeryy
    ok
  • shabba
    256kbyte túl kicsi adatmennyiség a teszteléshez, nem ad reális eredmény. Használd helyette a 2048kbyte-os tesztméretet.
  • Geeryy
    ugyan azt a szamot hallgattam mint masik kepen :D lol
  • Geeryy
    Ujabb rekord az 512kbit es adsl-el!bocs a meretert.
    3perce keszült
  • Tikal #208
    csak tv net nem mindenhol van, mondhatni nem sok helyen :)

Erre mondhatnám azt is hogy T3-al még gyorsabban jön....
  • Narancs
    TV nettel 100-120 körül szokott jönni!
    10ropiért...
    El ne feletkezzünk arról, hogy kilóbit, vagy kilobyte a mértékegység!
    :9
  • Geeryy
    512 csak nalunk (gyöngyös)ennyit adnak l :) ja es persze 12e forintért :D
  • Tikal #205
    mivel csak annyit bir, annyival tölt... 1000k-val hjogyan töltsön ha 65 a max?

egyébként ftp-ről 65-67 körül szoktam tölteni

váltsál chellora , ott még az 50 is csoda lesz :)
  • mycso
    Nagy szar ez az egész, az axelero ADSL-tesztje írkálja itt a baromságokat 526kb meg ilyenek, de egy 1000k-ra, 400k-ra és egy 70k-ra korlátozott eléréi sebességű ftp-ről is csak 60-65-k val tölt. NAGY XAR AZ EGÉSZ ADSL!!!
  • [Jakuza]
    En is 10900 Ft-t
  • Tikal #202
    én 10900-et fizetek az 512-ért....
  • SoDI---
    el se olvastam, ugyanazt gondoltuk :)
  • SoDI---
    Havi 10 K-ért nem fogsz 512K-t kapni.
    Én legalábbis többet fizetek.
  • shabba
    Havi 10k-ért nem fogsz 512-es netet kapni, azért 384-es netet kapsz amire elő is fizettél. Anno 1 éve amikor fatáv bevezette az 512-es csomagot akkor minden 384-es usert átpakoltak ebbe a csomagba, de ők 12900-at fizettek régen és az után is ezért kaptak 512-et.
  • Bandee
    Valaki lécci világosítson fel!
  • SoDI---
    Neked miért gyorsabb?
    Az milyen net?
  • SoDI---
  • Bandee
    Na. Végig olvastam az eddigieket de vmi nem világos. Tavaly ősszel fizettem elő 384/64-es -re 2évvel. Havi 10K. Nekem eddig semmi változás, de ha jól értem még márciusban feltolnak 512/128-ra. Na a kérdés az. Ezután magasabb havidíjam is lesz vagy micsoda? Mégis mi hogy mér és merre ? Vmi linket ahol van info? +köszönném :)
  • dieselG
    Gondoltam idevágok már én is vmit
    MODEM RULZ.. szerencsére már csak pár hét és itt a mikrós net, mert az eredetileg tervezett ADSL itt nem jött össze.. matáv
  • dieselG
    Huu bezzeg, mikor legutoljára nálad jártam, gépházakat nézni, akkor pöppet lassúbb volt..
  • Geeryy

bocs a meretert :)
  • Tikal #191
    dooh, akkor már csak azt nem értem hogy az ilyeneket mér nem rugják ki, és ha az opok is ilyen faszok akkor minek vannak?
  • Konszuela
    Muertenel mar csak az opok nagyibb fakerek.
  • Konszuela
    csak nem Muertetol toltottel?
  • shabba
    Szerintem elkezdtél tölteni egy fake megosztott filet ami csupa nullából áll és a BCDC-nek van ez a tömörített letöltés képessége aminek a gyakorlatban semmi értelme egyedül az ilyen fake fileok lebuktatására jó megoldás.

Egyébként maga az ADSL maximum 8Mbps/800kbps down/up elérésére képes amibe nem fér bele az 1.3MB ebből is látszik hogy nem valós letöltésben volt részed.
  • Tikal #187
    dooh, kilépett a kecseg, lehet észrevett :D
  • Tikal #186
    ftp-ről elérem, 68-at is néha ha jol emlékszem.

512-es axelero :D