37
  • Bonewerkz
    itt az a gond, hogy a gepek matematikai alapon muxenek. de az intelligencia csak matematikai alapon nem johet letre.
    (szerintem)
  • Ron Ragm
    Ja, aztán mindenki rohan a boltba windózt venni:)
  • Laci73
    Hello Láma2!

Nem eszik olyan forrón. Ha egy őrült zseni ki is fejleszt egy "veszélyes" MI-t, amelyik konkurensének tekinti az embert, az alkalmazást el is kell terjesztenie - azaz tesztkísérletek során kiderülhet hogy kicsit patkolt rendszert alkotott.

Túl emberszerűnek látjátok a gépeket, innen ered a gyanútok. A gép nem ember, éppen ezért hiba lenne előítéleteket hozni a még nem is létező MI-vel kapcsolatban. A gépeknek nincs szükségük az emberek "hibás programjaira" - azaz egoizmusra, törtetésre, agresszivitásra. A hiba a mi készülékünkben van :)
  • magyar ember 2
    ... aszta la viszta bebi... :)
  • magyar ember 2
    Az ufosok is ilyen nagyfeju, gyok2 bicepszu tagok. :)
  • magyar ember 2
    Vagy a takaritono kihuzza a dugot a falbol. :)
  • Lammer
    NE röhögjetek, úgyis mi fogjuk uralni a földet...
    :)
    bassza meg resetelnem kell magam, mert not ináf memory ;)

• magyar ember 2
    Dehogyis, az amnezia tulkepp 1 format c:. :)
  • magyar ember 2
    "2in1 :P"
    ... es Isten fut Windows alatt is... :)
  • Laci73
    Az emberiség jövöjét nem a gépek, hanem maguk az emberek határozzák meg. Nem kell tartani a gépek "felébredésétől" vagy lázadásától: hiszen mi határozzuk meg a gépek fejlődési irányát.
    Ajánlom minden érdeklődőnek ezzel kapcsolatban Isaac Asimov remekművét az "Én a Robot" c. könyvet.
  • Yoscha
    Szerintem sem egyetlen gép lesz az "INTELIGENS".
    Sokkal valószínűbbnek tartok egy olyan fejlődési modellt, miszerint az internet keresőket fogjuk oda fejleszteni, hogy _valóban_ megértsék az emberi nyelvet a feltett kívánságokat, és ezek alapján egyre "inteligensebb" válaszokat adjanak a felmerülő kérdésekre. Észre sem fogjuk venni mikor válik inteligensebbé a rendszer mint mi. Aztán meg már észre sem tudjuk venni, hogy mennyire is inteligens, ahogy egy hangya sem érzékeli a mi inteligenciánkat.
  • Blackman
    Ennél nagyobb hülyeséges sem hallottam még :o) Hihetetlen... nem is kommentálom.. sport? Egyre több fiatal sportol ember! Szemüveg? 10 év múlva még szemüveg keretet sem fogsz látni! stb... no comment...
  • Gabest
    Volt egy régi film, amiben művilágokba utazhattak robot-emberek közé a turisták. Mikor szokás szerint elkezdtek megőrülni a robotok és gyilkolászni a jónépet, a szervizes kollégák nem tudták megállapítani a hiba okát, mondván mivel a robotok egy ideje saját maguk gyártják az utódaikat, a felépítésüket sem ismerik pontosan. Sztem valahol ez lehet az a pont a jövőben, amire oda kellene majd figyelni, ha nem akarjuk hogy a fejünkre nőjenek ezek a masinák :P
  • Munch
    Gyünn mán a reijöl wörld! Matrix 52-ben Jóská' bácsi' összegyün egy P XX-szel, születik á' zombi pc&homosapiens korcs.
  • [HUN]PAStheLoD
    intel hypertreading :) 2in1 :P
  • SoDI---
    A Terminator féle SkyNet-et meg sem említik :)
    Pedig egy összekapcsolt rendszer öntudatra ébredése sokkal hihetőbb alternatíva, mindt egyetlen gépé.