9
  • JTBM
    #9
    A Spam-et egyszerű törvényekkel lehetne kizárni a hálóról: A reklámozott cégnek levelenként $500 büntetést kellene fizetnie, ha kéretlenül küldi ki a címzettnek. Ez eléggé elvenné a kedvét a cégeknek az ilyen típusú reklámtól. Persze ilyen törvényt nem fognal bevezetni, pefig szerintem igen nagy pénzt lehetne bezsebelni belőle...
  • Zeo_Bone
    #8
    jam. be lehet álítani,hogy bizonyos leveleket visszadob, tehát meg se kapod. én outlook xpressnél állítottam be 1 csomó spamküldő céget,így már kevesebb a problem :)
  • Gabest
    #6
    Spam védelmet be kell kapcsolni, hogy legyen. Én sem használom napi levelezésre és egy erősebb fokozaton alig jön át valami. Kb kéthetente elég üríteni, hogy ne tiltson le.
  • Zivos
    #5
    Az a gond, hogy van egy hotmailes cimem. Ezt nem hasznalom, csak hirdetes feladasra, meg egy-ket helyen kernek email cimet (pl. online jatekok, DC). Ossze-vissza 10X adtam ki valahova. Es erre a cimre napi 50-60 spam erkezik. Akkor, hogy van ez a spam vedelem?
  • Frenzy
    #3
    Erzem az ironiat a hangodban, de ha jobban belegondolsz, konkurencia harc ide vagy oda, Microsoft agresszio ide vagy oda, az, hogy bizonyos cimekrol ne tudhassanak emailt fogadni felhasznalok szerintem annyira nem lehet mas, mint veletlen.

    Bar adja magat a magyarazat, hogy esetleg direkt csinalta az MS, azert egesz email cim tartomanyt letiltani enyhen szolva durva lepes lenne egy masik email szolgaltato reszerol ... ettol ugyanis egyaltalan nem lesz tobb elofizetoje/felhasznaloja, viszont szerezhet maganak sok ideges felhasznalot :-)