105
Szal...
-
Picaro PR #105 Eljött az alkalom, hogy játsszunk egy kicsit!
Szeptember 29-én és 30-án ismét a Szkéné Színházban a Csontbrigád. Két szerencsés nézőnk most két darab jegyet nyerhet a 29-ei előadásra. Mindössze az alábbi kérdésre kell tudni a helyes választ, s a megfejtést szeptember 20-ig a [email protected] e-mail címre elküldeni.
A kérdés: Mikor jelent meg először a Csontbrigád című regény?
Eredményhirdetés 24-én! -
Picaro PR #104 Sziasztok!
2010. szeptember 29-30-án ismét látható a Szkéné Színházban Rejtő Jenő nagysikerű műve, a Csontbrigád, színdarab változatban a Picaro előadásában.
Jegyek rendelhetők a [email protected] e-mail címen, 1.500 forintos árban.
További információk: www.picaro.hu -
#103 Az 1800-as évek.
-
#102 Melyik Rejtő műben van: "Maga az állatok királya uram!"? -
MaRee #101 Valaki megtudná mondani, hogy a vadnyugati történetek melyik időszakban játszódnak?Tehát úgy értem hogy 1800-as évek, vagy 1900, stb :) Köszönöm! -
#100 Hmm, ez nekem való topik ám... -
#99 Tudtommal nem lett befejezve. -
Berselius #98 A Három testőr Afrikában folytatását, A Parancs az parancsot meg lehet szerezni valahonnan, vagy azt be se fejezte? -
#97 Látom, feladtam a leckét rendesen :D -
#96 Nem tudná valaki, hogy a Három Testőr Afrikában c. filmben lévő "Ott megyek én a Sans Elysse -n, csak Párizs van és szerelem...." nótát honnan lehetne megszerezni? Nagyon tetszik. Mellelseg megvan valakinek mind a hat "Rejtő összes művei" kötet? -
#95 Na én is elkezdtem olvasni őket, nagyon nagyon tetszenek ^^ -
#94 Rejto Jano -
#93 Tudtok-e olyan Rejtő színdarabról, ami valami strand vagy strandházról szól, vagy ez a címe? -
#92 mashogy ut mint a tobbi a pontos megfogalmazas -
#91 hopp, kimaradt:
szerintem a Csontbrigád Rejtő _egyik_ legjobb műve -
#90 szerintem a Csontbrigád Rejtő legjobb műve.
egyszerűen nem tudom máshogy kifejzni: "üt", ami azért nyolc-tíz Rejtő mű elolvasása után már nem olyan egyszerű feladat. -
praksi #89 nekünk is az van meg, de engem nem zavart :)
mondjuk volt egy-két olyan, ami hihetetlenül fárasztó, pölö a Néma revolverek városa :D
mire kibogarásztam, h ki-kivel van...... -
#88 én is szeretem, és biztos vagyok benne, hogy többször olvasnám, hogyha nem az a "Összegyűjtött művei" lenne meg.... ami olyan vastag, hogy mindig elmegy az olvasástól a kedvem, ha ránézek:DDDDD -
#87 Ez a tipikus kivetel erositi a szabalyt -
#86 En minden evben olvasok Rejtot. Imadom :) -
#85 Nah örömmel látom, hogy Rejtőnek is van topicja:DDD régen olvastam már Rejtő-regényt, de van néhány, ami nekem nagyon tetszett, pl a Piszkos Fred, és annak köv.része, vagy a Szőke ciklon, meg a Bradley Tamás visszaüt, a Tizennégy karátos autó...... sztem újra nekikezdek vmelyiknek:D -
praksi #84 én igen:
anyám :D -
#83 Én még nem nagyon találkoztam olyan nővel, akinek tetszett volna bármelyik Rejtő regény... -
#82 en is ideadtam a felesegemnek, hogy probalja ki, de neki is unalmas
noi logika... -
#81 Több piszok vastag, összegyűjtött mű van:
Bohozatok, vadnyugati történetek, piszok fredék.
Jók ezek az összegyűjtött művek, csak kicsit kényelmetlen olvasni akkorák! -
praksi #80 nem a Piszkos Fred meg a többiek? -
#79 Rejtő az isten!
A könyvein nőttem fel!
Van olyan könyv amit többször elolvastam, és mindíg tudott szórakoztatni! -
#78 Tavaly kaptam 5 iszonyuan vastag konyvet, Rejto Jeno osszegyujtott muvei cimmel. A sorozat 6 reszes, de a 2. reszt sehol sem lehet kapni... (lehet tippelni hogy melyik tortenetek vannak benne)
Szal elkezdtem olvasni, es nagyon tetszettek (a 24 karatos auto es az egyeb francia-legios tortenetek voltak abban amit eddig olvastam), most meg a Nema Revolverek Varosa + egyeb vadnyugati torteneteket olvasom, es nagyon jok. A hugom elkezdte olvasni es azt mondta hogy unalmas. Hat en akkor mejdnem hulyet kaptam. Tartottam neki egy kiseloadast arrol hogy ez nem lehet unalmas... mert az lehetetlen :)
Egyebkent eddig a kedvenc tortenetem A Nevada szelleme...
Szeretem ha holgyek is fontos helyet kapnak egy-egy tortenetben :P -
#77 A fenebe :((( -
#76 Hiányos a könyved! -
#75 Na most kivagyok! Megkaptam a Harom Testor Afrikaban c. konyvet mire olvasom es amikor a vegere ertem valami nem volt stimmel. Asziszem hianyzik par oldal a vegerol mert az utolso mondat az hogy a Torok ott varja hogy a vonat elindujon... az a vege?!!? Vagy hianyzik par oldal? -
#74 talan en voltam
teljese mas szemszogbol nezem rejtot utana -
#73 Az előzményekhez nem árt elolvasni a "Piszkos Fred, a kapitány"-t, talán úgy érthetőbb lesz.
-
#72 nem tom ki kérdezte,de a Csontbrigád nekem ez egyik kedvencem a 14karátos autó mellett,és a western könyvei is nagyon jók,azokat is csak ajánlani tudom -
#71 ja,annak a vége elég gyengus -
#69 Keresem az hogy talan valaki elmagyarazza nekem hogy megis mirol szolt a : "Piszkos Fred kozbelep Fulig jimmy oszinte sajnalatara" cimu konyvben mert en nem ertettem meg :((( -
#68 Akinek kimaradt az életéből Rejtő Jenő sorozat, az megtalálja (29 regényét) itt: Rejtő regények
A musicfirst-ről van a link, mielőtt még problémáznának :) -
#67 :) -
#66 Szal en bejelentem hogy a negyedik kotet a legjobb a Piszkos Fred szeriakbol.
en nem tudom hogy lehet valaki ennyire hulye de az a jelenet amikor meseli hogy Fulig Jimmy elindul a kikotoben es fent egy tablan ez az :
A Nagy Leitatas-hoz
"Aki itt eroskodni probal az olyan lesz mint a vas"
(addig utjuk , mig meleg)
Eheheheehheheeh -
#65 Jah tok jok a kepregenyek :)))
Voltam szives megszerezni mind a negy Piszkos Fred-es konyvet szal most orul a fejem. Jelenleg az utsot olvasm ha jol szamolom a sorrendet:)