Rejto Jeno
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeptember 29-én és 30-án ismét a Szkéné Színházban a Csontbrigád. Két szerencsés nézõnk most két darab jegyet nyerhet a 29-ei elõadásra. Mindössze az alábbi kérdésre kell tudni a helyes választ, s a megfejtést szeptember 20-ig a [email protected] e-mail címre elküldeni.
A kérdés: Mikor jelent meg elõször a Csontbrigád címû regény?
Eredményhirdetés 24-én!
2010. szeptember 29-30-án ismét látható a Szkéné Színházban Rejtõ Jenõ nagysikerû mûve, a Csontbrigád, színdarab változatban a Picaro elõadásában.
Jegyek rendelhetõk a [email protected] e-mail címen, 1.500 forintos árban.
További információk: www.picaro.hu
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
szerintem a Csontbrigád Rejtõ _egyik_ legjobb mûve
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
egyszerûen nem tudom máshogy kifejzni: "üt", ami azért nyolc-tíz Rejtõ mû elolvasása után már nem olyan egyszerû feladat.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
mondjuk volt egy-két olyan, ami hihetetlenül fárasztó, pölö a Néma revolverek városa :D
mire kibogarásztam, h ki-kivel van......
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
anyám :D
noi logika...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Bohozatok, vadnyugati történetek, piszok fredék.
Jók ezek az összegyûjtött mûvek, csak kicsit kényelmetlen olvasni akkorák!
A könyvein nõttem fel!
Van olyan könyv amit többször elolvastam, és mindíg tudott szórakoztatni!
Szal elkezdtem olvasni, es nagyon tetszettek (a 24 karatos auto es az egyeb francia-legios tortenetek voltak abban amit eddig olvastam), most meg a Nema Revolverek Varosa + egyeb vadnyugati torteneteket olvasom, es nagyon jok. A hugom elkezdte olvasni es azt mondta hogy unalmas. Hat en akkor mejdnem hulyet kaptam. Tartottam neki egy kiseloadast arrol hogy ez nem lehet unalmas... mert az lehetetlen :)
Egyebkent eddig a kedvenc tortenetem A Nevada szelleme...
Szeretem ha holgyek is fontos helyet kapnak egy-egy tortenetben :P
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
teljese mas szemszogbol nezem rejtot utana
A musicfirst-rõl van a link, mielõtt még problémáznának :)
shit happens
en nem tudom hogy lehet valaki ennyire hulye de az a jelenet amikor meseli hogy Fulig Jimmy elindul a kikotoben es fent egy tablan ez az :
A Nagy Leitatas-hoz
"Aki itt eroskodni probal az olyan lesz mint a vas"
(addig utjuk , mig meleg)
Eheheheehheheeh
Voltam szives megszerezni mind a negy Piszkos Fred-es konyvet szal most orul a fejem. Jelenleg az utsot olvasm ha jol szamolom a sorrendet:)
A Piszkos Fred a Kapitany konyvben mintha azt irja a vegen hogy Tuskes Vanek-et megolte az a hapi aki kiszabadult nem?
A Megkereult Cirkalo ban viszont megemliti hogy Filig jimmy hogy megszivatta Fredet hogy 24 orat bezarta a ladaba szoval a Piszkos Fred a Kapitany elobb volt mint a megkerult cirkalo de a megkerult cirkaloban benne vana a Tuskes Vanek szal... nem ertem ez hogy lehet?
Az elveszett Cirkalo
Piszkos Fred , a Kapitany
Es azutan kaptam egy masik konyvet amiben volt a :
Az Elveszett Cirkalo
A Megkerult Cirkalo
Nos nem igazan ertettem. Ahogy rajottem igy van a sorrend
Az Elveszett Cirkalo - Piszkos Fred a Kapitany - A Megkerult cirkalo
Ezt azert gondolom mert a A Megkerult cirkalo konyvben emlitest tesz arra hogy Jimmy bezarta Fredet a ladaban. De ugyanitt emlitest tesz arra hogy majd azutan valamikor fred valami karentenba zarta Jimmyt :) Es amikor latom hogy van meg egy ilyen hogy Piszkos Fred Kozrelep , Fulig Jimmy Oszinte Sajnalatara akkor hanyt vagodtam. Szoval mi a rendes sorrend itt?
Egyebkent most olvastam el a Szoke Ciklont es marha jo volt :)
De a 14k Autot meg mindig nem szarnyaja tul sommi!
Vannak benne fotók is az íróról, és fotók az eredeti kéziratairól is. Mindenkinek ajánlom!
"es ha mosojgot ugy nezett ki mint egy lemondott japan miniszter a tv musorban"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL