Rejto Jeno
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeptember 29-én és 30-án ismét a Szkéné Színházban a Csontbrigád. Két szerencsés nézõnk most két darab jegyet nyerhet a 29-ei elõadásra. Mindössze az alábbi kérdésre kell tudni a helyes választ, s a megfejtést szeptember 20-ig a [email protected] e-mail címre elküldeni.
A kérdés: Mikor jelent meg elõször a Csontbrigád címû regény?
Eredményhirdetés 24-én!
2010. szeptember 29-30-án ismét látható a Szkéné Színházban Rejtõ Jenõ nagysikerû mûve, a Csontbrigád, színdarab változatban a Picaro elõadásában.
Jegyek rendelhetõk a [email protected] e-mail címen, 1.500 forintos árban.
További információk: www.picaro.hu
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
szerintem a Csontbrigád Rejtõ _egyik_ legjobb mûve
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
egyszerûen nem tudom máshogy kifejzni: "üt", ami azért nyolc-tíz Rejtõ mû elolvasása után már nem olyan egyszerû feladat.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
mondjuk volt egy-két olyan, ami hihetetlenül fárasztó, pölö a Néma revolverek városa 😄
mire kibogarásztam, h ki-kivel van......
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
anyám 😄
noi logika...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Bohozatok, vadnyugati történetek, piszok fredék.
Jók ezek az összegyûjtött mûvek, csak kicsit kényelmetlen olvasni akkorák!
A könyvein nõttem fel!
Van olyan könyv amit többször elolvastam, és mindíg tudott szórakoztatni!
Szal elkezdtem olvasni, es nagyon tetszettek (a 24 karatos auto es az egyeb francia-legios tortenetek voltak abban amit eddig olvastam), most meg a Nema Revolverek Varosa + egyeb vadnyugati torteneteket olvasom, es nagyon jok. A hugom elkezdte olvasni es azt mondta hogy unalmas. Hat en akkor mejdnem hulyet kaptam. Tartottam neki egy kiseloadast arrol hogy ez nem lehet unalmas... mert az lehetetlen 😊
Egyebkent eddig a kedvenc tortenetem A Nevada szelleme...
Szeretem ha holgyek is fontos helyet kapnak egy-egy tortenetben 😛
\"If you are goin through hell, keep going!\" - Winston Churchill
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
teljese mas szemszogbol nezem rejtot utana
A musicfirst-rõl van a link, mielõtt még problémáznának 😊
shit happens
en nem tudom hogy lehet valaki ennyire hulye de az a jelenet amikor meseli hogy Fulig Jimmy elindul a kikotoben es fent egy tablan ez az :
A Nagy Leitatas-hoz
"Aki itt eroskodni probal az olyan lesz mint a vas"
(addig utjuk , mig meleg)
Eheheheehheheeh
Voltam szives megszerezni mind a negy Piszkos Fred-es konyvet szal most orul a fejem. Jelenleg az utsot olvasm ha jol szamolom a sorrendet😊
A Piszkos Fred a Kapitany konyvben mintha azt irja a vegen hogy Tuskes Vanek-et megolte az a hapi aki kiszabadult nem?
A Megkereult Cirkalo ban viszont megemliti hogy Filig jimmy hogy megszivatta Fredet hogy 24 orat bezarta a ladaba szoval a Piszkos Fred a Kapitany elobb volt mint a megkerult cirkalo de a megkerult cirkaloban benne vana a Tuskes Vanek szal... nem ertem ez hogy lehet?
Az elveszett Cirkalo
Piszkos Fred , a Kapitany
Es azutan kaptam egy masik konyvet amiben volt a :
Az Elveszett Cirkalo
A Megkerult Cirkalo
Nos nem igazan ertettem. Ahogy rajottem igy van a sorrend
Az Elveszett Cirkalo - Piszkos Fred a Kapitany - A Megkerult cirkalo
Ezt azert gondolom mert a A Megkerult cirkalo konyvben emlitest tesz arra hogy Jimmy bezarta Fredet a ladaban. De ugyanitt emlitest tesz arra hogy majd azutan valamikor fred valami karentenba zarta Jimmyt 😊 Es amikor latom hogy van meg egy ilyen hogy Piszkos Fred Kozrelep , Fulig Jimmy Oszinte Sajnalatara akkor hanyt vagodtam. Szoval mi a rendes sorrend itt?
katt
Egyebkent most olvastam el a Szoke Ciklont es marha jo volt 😊
De a 14k Autot meg mindig nem szarnyaja tul sommi!
Vannak benne fotók is az íróról, és fotók az eredeti kéziratairól is. Mindenkinek ajánlom!