82
Király japcsi rajzfilmek:)
-
#82 Höö msot melyik topicot hoasználjuk?
A másikat meg száműzzük imho:) -
#81 up:) -
#80 Innen lehet is szedni a feliratot -
#79 majd utánna kérdezek holnap -
#78 á most nézem 2 topic van :)))
NA Metropolis magyar felirat kellene nekem nagy mennyiségben :) Aki tud írjon nekem!!!!! thxXx -
#77 Egész jónak tünik a szinkron. Én is remélem ez csak a kezdet és lesz még anibe bőven. Ha lenyomnák az NGE-t tökönszúrnám magam:) -
#76 hja sorozat.. háááát... akár sorozat is jöhetne de akkor a GITS sorozat a kötelező..állitolag pereltek és nem jön ki több rész angol felirattal (fansub)
-
#75 én 1 Hellsing sorozat + Kite + Vampire Hunter D kombinációt díjaznék.... -
#74 ehh..remélem nyomják párszor.. és több animet is nyomatnak.. az lenne a szép ha GITS et vagy AKIRÁt nyomatnának..huuuuuuuuu -
#73 KEZDŐDIK!!! -
#72 kezem a rec gombon :)) -
#71 nah mindjrát gyün -
#70 thx -
#69 lol most látom hogy a link lemaradt:) bemutató -
#68 1 óra múlva kezdődik, addig elviszem a kutyát sétálni. :)) -
#67 Na leszedtem a MEtropolis-t go megnézni :) -
#66 Megnézem este, aztán ha még adják (ami tuti, hisz az HBO mindég ismétel), akkor felveszem. -
#65 nekem annyira nem tetszett bár már nem is emléxem annyira rá.. -
#64 Itt egy terjedelmesebb kedvcsináló. -
#63 hogy érdemes e felvenni azt döntsd el te, :))
megnézed és ha nem tetszett akkor letörlöd :))
(én felveszem az tuti) -
#62 Köszi!
Habár megnézhetem az HBO-n is. Jó egyébként érdemes felvenni? -
#61 http://www.dvdfutar.com/dvd_00930.html#929 -
#60 Holnap lesz a Metropolis, bár én sem tudom, mi az:-)
Csak a TXT-n láttam. -
#59 sujos:) ha ezt a nyelvtan tanárom látná nem adta volna meg a kettest:) -
#58 Ja és ne a DC-t izzitsd mert az usteam FTP-n rengeteg anime van. -
#57 Ami 5 csillagot kapott azt nyugodt szívvel leszedheted mert tudják mit beszélnek:) -
#56 http://aoianime.animehq.hu/reviews.php
Itt meg pár ismertebb anime-rol van leírás magyarul. -
#55 Neo Genesis Evangelion ha még nem láttad akkor gyorsan kezd el szedni. A Lain ráér utána is:)
ftp://usteam.uw.hu/Anime9/Anime/Neon%20Genesis%20Evangelion/
A 26 részt kicsit húzós leszedni de NAGYON megéri. Az EVA.zip a könyvtárban a magyar felirat az összes részhez. Nem tudod mit hagysz ki ha nem szeded le:) Bár a vége felé nézz meg pár filmvígjátékot a részek között mert sujos depresszióba zuhansz:) -
#54 Thx rá is izzítottam a DC-t a Lain re! -
#53 Lain tényleg az egyik legjobb, ajánlom még a Noir-t is! -
#52 hááát:))én azért csak a felét láttam mert elég trágya anime volt:))))))) de most meglesem szinkronnal. ha azzal nyomatják a hobón... -
consono #51 A LAIN tuti, szerintem ezt okvetlenül szedd le! Isteni hangulata van... -
#50 a Hellsing sorozat nagyon jó -
#49 mondanátok valami oldalt ami ilyen filmekkel foglalkozik? mert egy párat megtaláltam, Ghost in the shell, Keyx The metal idol ilyenek,
de nemtudom miket érdemes leszedni még. zSákbamacskából meg nemszedek 8-10 gigákat :)
Assszem utánnanézek a Metropolisnak is. -
#47 A Metropolis 2001ben készült. -
#46 HBO lassan átmegy filmmuzeumba :D 85ös filemeket adnak -
#45 az egyok legnagyobb animfilm... -
#44 Remélem addig nem kapcsolják ki, de mi is az a Metropolis? -
#43 ESKÜ?????????????????????????????????????????????
mondjuk csak félig láttamd e akkor mostmár megnézem.. hbo-nak meg írni kéne hogy ez a fasza, csak gy tovább.. jöhetne a Gits szinkronnal, meg akira is.. :)))))
-
#42 Úgy látszik hogy az HBO rájött mi kell a népnek. Szeptember 7-én 19:15-kor megkapjuk az arcunkba a Metropolis-t.