Anime

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Höö msot melyik topicot hoasználjuk?
A másikat meg számûzzük imho😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
up😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Innen lehet is szedni a feliratot

V9ykn8_TZL0

Punker
majd utánna kérdezek holnap

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Garrett
á most nézem 2 topic van 😊))
NA Metropolis magyar felirat kellene nekem nagy mennyiségben 😊 Aki tud írjon nekem!!!!! thxXx

Davidus
Egész jónak tünik a szinkron. Én is remélem ez csak a kezdet és lesz még anibe bõven. Ha lenyomnák az NGE-t tökönszúrnám magam😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
hja sorozat.. háááát... akár sorozat is jöhetne de akkor a GITS sorozat a kötelezõ..állitolag pereltek és nem jön ki több rész angol felirattal (fansub)
Punker
én 1 Hellsing sorozat + Kite + Vampire Hunter D kombinációt díjaznék....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CSOCSO
ehh..remélem nyomják párszor.. és több animet is nyomatnak.. az lenne a szép ha GITS et vagy AKIRÁt nyomatnának..huuuuuuuuu
Punker
KEZDÕDIK!!!

Punker
kezem a rec gombon 😊)

CSOCSO
nah mindjrát gyün
Punker
thx

Davidus
lol most látom hogy a link lemaradt😊 bemutató

V9ykn8_TZL0

Punker
1 óra múlva kezdõdik, addig elviszem a kutyát sétálni. 😊)

The Garrett
Na leszedtem a MEtropolis-t go megnézni 😊

Marki
Megnézem este, aztán ha még adják (ami tuti, hisz az HBO mindég ismétel), akkor felveszem.

KoЯn

CSOCSO
nekem annyira nem tetszett bár már nem is emléxem annyira rá..
Davidus
Itt egy terjedelmesebb kedvcsináló.

V9ykn8_TZL0

Punker
hogy érdemes e felvenni azt döntsd el te, 😊)
megnézed és ha nem tetszett akkor letörlöd 😊)
(én felveszem az tuti)

Marki
Köszi!
Habár megnézhetem az HBO-n is. Jó egyébként érdemes felvenni?

KoЯn

Punker
http://www.dvdfutar.com/dvd_00930.html#929

Marki
Holnap lesz a Metropolis, bár én sem tudom, mi az:-)
Csak a TXT-n láttam.

KoЯn

Davidus
sujos😊 ha ezt a nyelvtan tanárom látná nem adta volna meg a kettest😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja és ne a DC-t izzitsd mert az usteam FTP-n rengeteg anime van.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ami 5 csillagot kapott azt nyugodt szívvel leszedheted mert tudják mit beszélnek😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
http://aoianime.animehq.hu/reviews.php
Itt meg pár ismertebb anime-rol van leírás magyarul.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Neo Genesis Evangelion ha még nem láttad akkor gyorsan kezd el szedni. A Lain ráér utána is😊

ftp://usteam.uw.hu/Anime9/Anime/Neon%20Genesis%20Evangelion/

A 26 részt kicsit húzós leszedni de NAGYON megéri. Az EVA.zip a könyvtárban a magyar felirat az összes részhez. Nem tudod mit hagysz ki ha nem szeded le😊 Bár a vége felé nézz meg pár filmvígjátékot a részek között mert sujos depresszióba zuhansz😊

V9ykn8_TZL0

The Garrett
Thx rá is izzítottam a DC-t a Lain re!

cenobite
Lain tényleg az egyik legjobb, ajánlom még a Noir-t is!

gamertag: kenobita

CSOCSO
hááát😊)én azért csak a felét láttam mert elég trágya anime volt😊)))))) de most meglesem szinkronnal. ha azzal nyomatják a hobón...
A LAIN tuti, szerintem ezt okvetlenül szedd le! Isteni hangulata van...
Punker
a Hellsing sorozat nagyon jó

The Garrett
mondanátok valami oldalt ami ilyen filmekkel foglalkozik? mert egy párat megtaláltam, Ghost in the shell, Keyx The metal idol ilyenek,
de nemtudom miket érdemes leszedni még. zSákbamacskából meg nemszedek 8-10 gigákat 😊

Assszem utánnanézek a Metropolisnak is.

Davidus
A Metropolis 2001ben készült.

V9ykn8_TZL0

Laalee
HBO lassan átmegy filmmuzeumba 😄 85ös filemeket adnak

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punker
az egyok legnagyobb animfilm...

RelakS
Remélem addig nem kapcsolják ki, de mi is az a Metropolis?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
ESKÜ?????????????????????????????????????????????
mondjuk csak félig láttamd e akkor mostmár megnézem.. hbo-nak meg írni kéne hogy ez a fasza, csak gy tovább.. jöhetne a Gits szinkronnal, meg akira is.. 😊))))
Davidus
Úgy látszik hogy az HBO rájött mi kell a népnek. Szeptember 7-én 19:15-kor megkapjuk az arcunkba a Metropolis-t.

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
van ott egy hackthematrix is 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

The Garrett
81 perces lesz nem?

CSOCSO
csikiro baromi Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
CSOCSO
miylen 81p???
The Garrett
Na ha valaki igazán jó anime filmat akar nézni, az ne hagyja ki az AniMatriX c. rövidfillmet (81p)
www.theanimatrix.com
Esetleg szedjétek le az elõzetest.

Angolul nemtudok kedvéért a Film azt az idõszakot mutatja be, mikor a robotok átveszik a hatalmat az emberek fölött. Tehát a MatriX elõtörténete ha ugytetszik!

Hírek and Képek Thx To HArdwired!

A Chihiro Szellemországban (Spirited Away) éppen most(ma) nyerte meg a legjobb animációs filmnek járó Oscart. Én még csak a trailer-ét láttam, de tényleg nagyon szép és részletgazdagon kidolgozott. Egyébként Hayao Miyazaki rajzfilmjeirõl tényleg mindenütt csak jókat lehet hallani.
Érdemes megnézni szerintem a Grave of Fireflies c. animét, igaz, ez eléggé komoly. Aztán ott van a Vision of Escaflowne, ennek a moziváltozatához van magyar felirat is. A Rurouni Kenshin egyszerûen fantasztikus. Nagyon szép anime a Chihiro szellemországban, a Laputa - kastély a felhõk fölött és a Nausicaa - A szél harcosai.
Érdemes megkeresni és letölteni õket.
Persze a GITS, Ninja Scroll, és az Akira is kiváló :-)
CSOCSO
Nekem Gits a best.. nemcsak a kép világ miatt..hanem zenei + vágás miatt is... valami eszméletlen király a végén mikor a csaj a géppel tankkal küzd és a tank megfogja a fejét majd elkezdi szétrobbantani stb..kircsi vooolt....
nekem jobban tetszettek mint akira, vagy hellsing .... hirtelen nemtom a címét valami felkelõs okosság amiben valami farkas team van..vagy hsaonlo..nemtom azt láttam legrégebben..
No, majd megkuksizom, ha tudok egy kis helyet csinálni.
Davidus
Berserk😊

V9ykn8_TZL0

Oldal 1 / 2Következő →