Anime
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, a GiTS nekem sem jött be, bármennyire is ez szokott lenni a nagy kedvenc. Annál inkább a Lain. Azóta hogy láttam a sorozatot nem is nagyon akarok animét nézni, mert úgy érzem már megvolt a csúcs. Persze azért próbálkozom 😊
Akira tényleg nagyon jo de a GITS-töl nem estem a pad alá. Igazából nem is kéne többet néznem mert a Bersrek-nél ugysem lesz jobb😊
V9ykn8_TZL0
A Rurouni Kenshin egy eleg fura anime...altalaban olyan mint egy szombat reggeli rajzfilm a Fox Kids-en, aztan egyszercsak olyan lesz a helyzet, hogy elokerul a kard es atmegy a film verfurdobe...
WWFSMD?
A Mononoke Hime-t ajanlotta mar valaki?
Aki a lightosabb dolgokat is kedveli annak ajanlanam a Video Girl AI-t es a kisse fura Rurouni Kenshin-t is
Aki a lightosabb dolgokat is kedveli annak ajanlanam a Video Girl AI-t es a kisse fura Rurouni Kenshin-t is
WWFSMD?
Na megnéztem a Berserk-et.... igazából nem is tudok mit mondani. Egyszerüen döbbenet az egész.
V9ykn8_TZL0
Ha jól tudom, a Radlight pl. lejátssza.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Megnéztem az Akira-t. Igen király film aki nem látta gyorsan nézze meg😊 Most a Berserk jönne de az ftp://usteam.uw.hu-n a file-ok fele nem avi hanem valami ogm. Azt mivel lehet lejátszani?
V9ykn8_TZL0
anime 7 esben van a sorozat a Ghost in the shellbõl...
amugy hellsing..
ninja scroll
stb
animevilag.hu
ismertetõket olvasd el és ami tetszik szedd le
amugy hellsing..
ninja scroll
stb
animevilag.hu
ismertetõket olvasd el és ami tetszik szedd le
szivesen habár lehet hogy ott mégsem lett volna :o)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Na van egy utolsó fárasztó kárdésem😊 Töltöm a Ghost in the Shell-t ezt a verziot:GITS .avi ehhez melyik felirat kell?😊
V9ykn8_TZL0
Hellsing sorozat, Kite, Vampire Hunter D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
← ElőzőOldal 2 / 2