Anime

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, a GiTS nekem sem jött be, bármennyire is ez szokott lenni a nagy kedvenc. Annál inkább a Lain. Azóta hogy láttam a sorozatot nem is nagyon akarok animét nézni, mert úgy érzem már megvolt a csúcs. Persze azért próbálkozom 😊
Davidus
NGE-hez tud valaki full magyarítást? Én csak a hatodik részig talátam.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Akira tényleg nagyon jo de a GITS-töl nem estem a pad alá. Igazából nem is kéne többet néznem mert a Bersrek-nél ugysem lesz jobb😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Épp az NGE-t nézem😊

V9ykn8_TZL0

efti
A Rurouni Kenshin egy eleg fura anime...altalaban olyan mint egy szombat reggeli rajzfilm a Fox Kids-en, aztan egyszercsak olyan lesz a helyzet, hogy elokerul a kard es atmegy a film verfurdobe...

WWFSMD?

efti
A Mononoke Hime-t ajanlotta mar valaki?

Aki a lightosabb dolgokat is kedveli annak ajanlanam a Video Girl AI-t es a kisse fura Rurouni Kenshin-t is

WWFSMD?

Davidus
http://www.tar.hu/xyy/gatsu.mp3 az egyik "betétdal"

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na megnéztem a Berserk-et.... igazából nem is tudok mit mondani. Egyszerüen döbbenet az egész.

V9ykn8_TZL0

Ha jól tudom, a Radlight pl. lejátssza.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Davidus
Megnéztem az Akira-t. Igen király film aki nem látta gyorsan nézze meg😊 Most a Berserk jönne de az ftp://usteam.uw.hu-n a file-ok fele nem avi hanem valami ogm. Azt mivel lehet lejátszani?

V9ykn8_TZL0

efti
Armitage 3

WWFSMD?

efti
Lain

WWFSMD?

CSOCSO
anime 7 esben van a sorozat a Ghost in the shellbõl...
amugy hellsing..
ninja scroll
stb

animevilag.hu
ismertetõket olvasd el és ami tetszik szedd le
[HUN]PAStheLoD
szivesen habár lehet hogy ott mégsem lett volna :o)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Davidus
Kösz azóta már találtam.

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
feliratok.hu-n biztos van hozzá való

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Davidus
Na van egy utolsó fárasztó kárdésem😊 Töltöm a Ghost in the Shell-t ezt a verziot:GITS.avi ehhez melyik felirat kell?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hoppá😊 kösz

V9ykn8_TZL0

Dynamic
Mert rosszul írtad.
usteam, "r" nélkül.
Davidus
Valaki segítsen😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
421 unable to set up secure anonymous ftp ezt írja ki.

V9ykn8_TZL0

Davidus
ftp://ustream.uw.hu/ ra nem tudok felmenni van esetleg jelszó?

V9ykn8_TZL0

Punker
Hellsing sorozat, Kite, Vampire Hunter D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dynamic
Ezeket:
Davidus
Hali az lenne a kérésem hogy itt soroljátok fel azokat az anime filmeket amiket érdemes megnézni. Valahogy ez kimaradt az életemböl de most be szeretném pótolni😊 Ja és létezik ezekhez magyar feilat?

V9ykn8_TZL0

← ElőzőOldal 2 / 2