566
Digitális Videokamera
  • fulton
    Köszönöm hozászólásod.
    Egyébként pont hogy az 1,6" lencsés a kisebb:))
    Míg pl az 1,25" a nagyobb lencse.(mármint ha méretére értetted)
  • Magiszter
    Az adatok alapján a 630-as nekem szimpatikusabb. F1.8 - 4.0 jobb érték a 3.5-nél (sötétben/árnyékosabb helyen jobb felvételt csinál) nagyobb a CMOS-a is 1.6" (minnél nagyobb annál kevesebb a zaj.), igaz viszont csak 800k pixeles.
    Szóval nekem ezek alapján jobbnak tűnik. De mivel nem vagyok szaki...

(Amúgy látom te is 2 csónakban evezel, prohardver-re is feltetted a kérdést :D )
  • fulton
    Kinéztem közben egy kicsit komolyabbat:
    JVC GZ-HD300
    És erről mi a véleményetek? Van akinek ilyen készüléke van?
  • fulton
    Még ez is jó választásnak tünhet:
    Panasonic SDR-H80
    árban ott van mint a JVC 630 as típusa.
    Szal e 3 tipus lenne ami közzül választani kéne:)
  • fulton
    Még annyir hozzátennék: nem a nagy távolságban lévő tárgyak filmezésére hanem rendezvények alkalmával családi célokra használnám.
    Szal kérdés az hogy az a +20e ft os ártöbblet az 530 javára, megér e annyit valóban képminőségileg pl számítógépen visszanéz a felvételeket.
  • fulton
    Sziasztok

Némi segítséget szeretnék kérni tőletek.
    Videókamerát szeretnék vásárolni de nem tudom eldönteni meilyket lenne érdemesebb megvásárolni a kettő közzül.
    JVC MG GZ630 vs JVC MG GZ530

csináltam egy összehasonlító linket ami itt megtekinthető:
    http://www.jvc.hu/compare.php?ids%5B%5D=GZ-MG630REZ&ids%5B%5D=GZ-MG530EZ

Ami nekem elsőre szembeötlött hogy a 630 as valószínüleg újabb fejlesztés, bár az 530 nagyobb felbontással bír(nagyobb is a lencséje). Nem tudom sajna így vaktában hogy a kamerák által készített videó minősége(természetesen mind2 esetben a "legnagyobb" beállítás mellett) mennyire szembeötlő egymáshoz képest.Sok különbség lenne e, zajok stb... (például ha számítógépen nézem vissza).
    Köszönöm előre is a segítségetek.
    üdv.
  • huntom
    Hellosztok!
    Van egy panasonic NV-GS60-as kamerám,csak az vele a gond,hogy a fényképeket nem tudom külön leszedni róla,mert beleteszi a filmfelvételbe és onnan meg nem tudom kiszedni.Hogy lehet megcsinálni ha csak a képeket akarom leszedni róla?
  • Magiszter
    Sziasztok!

Milyen HD kamerát tudtok ajánlani 60-70k között ami még gyenge fényben is boldogul? (memkáryások főleg)

A válaszokat előre is köszönöm
  • Wreck86
  • erieskrisz
    Már nincs megvették
  • erieskrisz
    Sziasztok van egy elado kamerám akit érdekel irjon ilyen-e panasonic60 pénzért eladó távirányító stb tartozékok is megvannak plusz tatyó is van hozzá
  • TienLevy
    Hy all! Elkelne egy kis segítség. Max 60ezer értékben keresnék jó minőségű kamerát. Lehet HD is :P Lényeg hogy tiszta képet csináljon, ne nagyon mosódjon.
    Előre is köszönöm a válaszokat:)
  • REPS0L
    amiket így most hírtelen néztem:
    Toshiba Camileo Pro
    Praktica DVC 5.4 HDMI
  • REPS0L
    áhoj!

szeretnék vásárolni HD kamerát max olyan 60ért, tud valaki segíteni?
    köszi!
  • Laci82
    Sziasztok.
    Memókaris videókamerából melyiket éri meg a legjobban megvenni?
    Nem Full HD-s kell csak egy mezei egyszerű.
    Én ezt néztem
  • Szlobo
    Hali!
    Valaki tudja e hogy a JVC gz-mg630 merevlemezes kamerához mellékelt "Pixelia Everio Mediabrowser" nevű programot hogyan kell updatelni, hogy win7 alól is működjön?????

A jvc globális oldalán van egy bejegyzés, miszerint már az új program tartalmazza a támogatást, de sehol sem lehet letölteni.
    Vagy ha valaki nemrég vásárolt jvc merevlemezes kamerát és az ő verziója már működik win7 alatt, kérem dobjon egy priv üzenetet.
  • Ombika
    Mpeg fajlokat mivel tudok osszefuzni 1 videova, mivel a sony DCR-SX30 video minden egyes uj felvetelt kulon fajlkent tarol el?! :( Leirasaban pedig nem talaltam erre valo beallitasi lehetoseget?!
  • Magiszter
    Sziasztok!

Vennem kellene egy digitális kamerát ami tudja legalább a 720p-t viszonylag jó kép és hangminőség mellett, de nem kerül többe mint 30-35 ezer és 1 órát azért bírjon ki az aksija. Ja és fontos szempont hogy lehessen kapni (egyszer rendeltem a DigitAll-ból de 2 hónap után sem jött meg így jegeltem a dolgot egy időre.), mivel 1 hónap múlván már aktívan szeretném kezelni síelésnél.

Márka nem számít. Minden ötletre vevő vagyok!

A segítséget előre is köszönöm.
  • lengoborda
    Sziasztok.Eladó egy canon fs 11-es-kamera még 1hónap bolti garanciával adok hozzá cserre akkut és hozzá töltőt+samsonite hordtáska+távirányitó+töltő+cdk+adatkábel.azért adom el mert nem használom.
    Irányár: 80 ezer forint.
    érd: [email protected]
  • grebber
    Nekünk van egy Sony DVD írós videokameránk és sikeresen beáztatták az esőbe.Ez kuka vagy szervizben tudják orvosolni?
  • aabyssx
    Tárgytalan. Ilyet vettem.

• aabyssx
    Hali!

Totál kamera-n00b kérdésemmel szeretnék útbaigazítást kérni tapasztaltabbaktól. Szeretnék digitális kamerát venni.

Anélkül, hogy ismerném a kínálatot, a következők fogalmazódtak meg bennem igényként:

+ memókártyás
    + 720p @ 30 FPS .264-ben (10 MBPS nekem bőven elég)
    + egy töltéssel legalább 2 óra rögzítés, legalább pár nap standby
    + hdmi csatlakozás tévére
    + usb csatlakozás pécére
    + nem kell ultraminiatűr, de kényelmesen lehessen fogni
    + OLCSÓ!
    - márka mindegy
    - állvány nem kell
    - tok nem árt, de nem kell
    - vágószoftver nem igazán kell

Nem munkára, vagy profi rögzítésre kell, hanem kislányom idétlenségeinek megörökítéséhez. :)

• meki1
    sziasztok!Keresek használt eladó,panasonic nv gs500-as videókamerát.a csere is érdekelne.A csere olyanoknak szól,aki nem nagyon komoly dolgokra használja.elöre is köszke
  • csrolli
    Menetközben nem lehet átkonvertálni valahogy, hogy ne legyen ekkora?
  • Sné Zsuzsa
    Sziasztok!

Szeretnek toletek tanacsot kerni, h erdemes e megvenni ezt a kemerat:

VP-MX20C

Link

Koszonom mindenki segitseget elore is!
  • acdc
    Valami codec problama esetleg probald ki tobb progival lehet de vigyazz hajlamosak utkozni foleg a pinnacle studio.Esetleg masik vinyora vagy patriciora vidd be az anyagot ne a c re.Fire wiren vidd at az az anyagot dv aviba 1 ora kb 13gb.
  • 22Barna22
    *azóta
  • 22Barna22
    azta felraktam gépre a cuccot de a kép nem látszik és ha beletekerek akk esetleg látszik akép viszont a hang joval máshol jár (itt 5-8 perces eltérésre gondolok :O )
  • 22Barna22
    helo. Mini DV-s (kis kazis) kamerám van. Mit kell tennem vele hogy ami a kazin van felkerüljön gépre?:D:D
  • acdc
    A legjobb a szalagos utanna a memoriakartyas bar ott van veszteseg de ez a jovo.Bar profi felhasznalasnal nem fug kifutni de a home szegmensben valoszinu.

Nekem panasonic van a legjobb a kategoriajaban mini dv de hd bol canon a top.
    (en meg varok a hd vel mert most kezd kifforni majd ha alap lesz a kereso,bemenetek 40x opticai zoom optikai kepstabilizatorral akkor veszek)
    most ugan azt csinaljak mint elotte a zoommal hd most 10x de mar inkabb 12x de van mar 15x sony 16x pana ez meg kezdeteges.

• vigec
    Sziasztok!

Engedjétek meg nekem, hogy intézzek néhány kérdést felétek.
    Melyiket ajánljátok ezek közül a kamerák közül?
    Melyik a legjobb?

Canon HF 100
    Canon HF 10
    Canon HF 11

Vagy érdemesebb lenne a legújabb sorozatot megvárni?: Canon Legria HF S10
    Canon Legria HF S100

És ezek lennének még: Panasonic HDC-SD9
    Panasonic HDC-SD100

Sony HDR-CX11E

Azért ezekre a kamerákra gondoltam, mert szerintem a merevlemezes változatok még nem kiforrottak, és a régebbi verziók (Pl. DVD lemezesek, mini kazettások stb.) változatok előbb utóbb kifutottak lesznek. Hol ott azok között is van nagyon jó kamera pl. Canon HV 30.
    Ha ti ezeket a dolgokat másként látjátok, akkor szívesen fogadom az új ötleteket.

A válaszokat előre is köszönöm.

További szép napot!

Üdvözlettel

Vigh Gábor

• Vardar
    Ez vagy ezt vegyem szerintetek?
  • matyi0323
    Vidd be szervizbe, kicserélik a panelt ( elvileg ingyért:D ) egyébként ez " párforintos" dolog.
    Nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani azt, hogy a kamera egy megfelelő fényt rögzítve vegye fel az egész dolgot. Valaki azt mondta, hogy ezzel elkerülhető a fény változás vagy pl helyváltoztatás. Amúgy egy samsung dig. kamerám van. Köszönöm előre is!!
  • mrzed001
    Ami FullHD-be vesz fel. 720p-be a fényképezőm is tud.
  • Vardar
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen fajta kamera számít modernnek? Amelyik DVD-re ír közvetlenül, amelyik memóriakártyára vagy milyenek vannak még? Milyen rögzítési típusút érdemes venni?
  • canonxm1
    S.O.S.! Canon xm1 típusú videokamerám felvételein apró zöld pontok jelentek meg a képen mindig ugyan ott!/lcd-n is/ Mi okozhatja ezt?? Esetleges javítás körülbelüli összege???
  • stoffert1966
    Megoldottam hallgattam az előttem szólókra és döntöttem. Remélem jól.
  • stoffert1966
    Sziasztok. Segitsetek, melyik tipusu kamerát válasszam a JVC-t vagy a SONY-t.Köszi a segitséget.
  • oreg21
    Sziasztok,
    mi lehet az oka h a SONY DCR_DVD videókamerámmal felvett videókat nem tudom sehogy letölteni a mini dvd lemezről???a kamera maga lejátsza a vidókat de a progi amivel le lehet tölteni azt irja ki h a lemez nem kompatibilis!!ugy is probáltam h beraktam a lemezt a laptop dvd lejátszójába, megnyitom de egy üres mappát találtam csak!!
    van vkinek vmi ötlete h hogyan tudnám lementeni a videókat?mi lehet a probléma??
  • lpmaskmancick
    nem tudjátok miért írja ki a Sony vegas mikor másolok fel szalagról,e gy idő után hogy hiba lépett fel a felvevő eszközben? eddig nem csinált ilyet, mivel lehet a baj, a kamerával vagy a firewire kártyával? a vinyót mindig tördezettség mentesítem transzferolás előtt