566
Digitális Videokamera
-
fulton #526 Köszönöm hozászólásod.
Egyébként pont hogy az 1,6" lencsés a kisebb:))
Míg pl az 1,25" a nagyobb lencse.(mármint ha méretére értetted) -
#525 Az adatok alapján a 630-as nekem szimpatikusabb. F1.8 - 4.0 jobb érték a 3.5-nél (sötétben/árnyékosabb helyen jobb felvételt csinál) nagyobb a CMOS-a is 1.6" (minnél nagyobb annál kevesebb a zaj.), igaz viszont csak 800k pixeles.
Szóval nekem ezek alapján jobbnak tűnik. De mivel nem vagyok szaki...
(Amúgy látom te is 2 csónakban evezel, prohardver-re is feltetted a kérdést :D ) -
fulton #524 Kinéztem közben egy kicsit komolyabbat:
JVC GZ-HD300
És erről mi a véleményetek? Van akinek ilyen készüléke van? -
fulton #523 Még ez is jó választásnak tünhet:
Panasonic SDR-H80
árban ott van mint a JVC 630 as típusa.
Szal e 3 tipus lenne ami közzül választani kéne:) -
fulton #522 Még annyir hozzátennék: nem a nagy távolságban lévő tárgyak filmezésére hanem rendezvények alkalmával családi célokra használnám.
Szal kérdés az hogy az a +20e ft os ártöbblet az 530 javára, megér e annyit valóban képminőségileg pl számítógépen visszanéz a felvételeket. -
fulton #521 Sziasztok
Némi segítséget szeretnék kérni tőletek.
Videókamerát szeretnék vásárolni de nem tudom eldönteni meilyket lenne érdemesebb megvásárolni a kettő közzül.
JVC MG GZ630 vs JVC MG GZ530
csináltam egy összehasonlító linket ami itt megtekinthető:
http://www.jvc.hu/compare.php?ids%5B%5D=GZ-MG630REZ&ids%5B%5D=GZ-MG530EZ
Ami nekem elsőre szembeötlött hogy a 630 as valószínüleg újabb fejlesztés, bár az 530 nagyobb felbontással bír(nagyobb is a lencséje). Nem tudom sajna így vaktában hogy a kamerák által készített videó minősége(természetesen mind2 esetben a "legnagyobb" beállítás mellett) mennyire szembeötlő egymáshoz képest.Sok különbség lenne e, zajok stb... (például ha számítógépen nézem vissza).
Köszönöm előre is a segítségetek.
üdv. -
huntom #520 Hellosztok!
Van egy panasonic NV-GS60-as kamerám,csak az vele a gond,hogy a fényképeket nem tudom külön leszedni róla,mert beleteszi a filmfelvételbe és onnan meg nem tudom kiszedni.Hogy lehet megcsinálni ha csak a képeket akarom leszedni róla? -
#519 Sziasztok!
Milyen HD kamerát tudtok ajánlani 60-70k között ami még gyenge fényben is boldogul? (memkáryások főleg)
A válaszokat előre is köszönöm -
#518 -
#517 Már nincs megvették -
#516 Sziasztok van egy elado kamerám akit érdekel irjon ilyen-e panasonic60 pénzért eladó távirányító stb tartozékok is megvannak plusz tatyó is van hozzá -
TienLevy #515 Hy all! Elkelne egy kis segítség. Max 60ezer értékben keresnék jó minőségű kamerát. Lehet HD is :P Lényeg hogy tiszta képet csináljon, ne nagyon mosódjon.
Előre is köszönöm a válaszokat:) -
#514 amiket így most hírtelen néztem:
Toshiba Camileo Pro
Praktica DVC 5.4 HDMI -
#513 áhoj!
szeretnék vásárolni HD kamerát max olyan 60ért, tud valaki segíteni?
köszi! -
Laci82 #512 Sziasztok.
Memókaris videókamerából melyiket éri meg a legjobban megvenni?
Nem Full HD-s kell csak egy mezei egyszerű.
Én ezt néztem -
Szlobo #511 Hali!
Valaki tudja e hogy a JVC gz-mg630 merevlemezes kamerához mellékelt "Pixelia Everio Mediabrowser" nevű programot hogyan kell updatelni, hogy win7 alól is működjön?????
A jvc globális oldalán van egy bejegyzés, miszerint már az új program tartalmazza a támogatást, de sehol sem lehet letölteni.
Vagy ha valaki nemrég vásárolt jvc merevlemezes kamerát és az ő verziója már működik win7 alatt, kérem dobjon egy priv üzenetet. -
#510 Mpeg fajlokat mivel tudok osszefuzni 1 videova, mivel a sony DCR-SX30 video minden egyes uj felvetelt kulon fajlkent tarol el?! :( Leirasaban pedig nem talaltam erre valo beallitasi lehetoseget?! -
#509 Sziasztok!
Vennem kellene egy digitális kamerát ami tudja legalább a 720p-t viszonylag jó kép és hangminőség mellett, de nem kerül többe mint 30-35 ezer és 1 órát azért bírjon ki az aksija. Ja és fontos szempont hogy lehessen kapni (egyszer rendeltem a DigitAll-ból de 2 hónap után sem jött meg így jegeltem a dolgot egy időre.), mivel 1 hónap múlván már aktívan szeretném kezelni síelésnél.
Márka nem számít. Minden ötletre vevő vagyok!
A segítséget előre is köszönöm. -
lengoborda #508 Sziasztok.Eladó egy canon fs 11-es-kamera még 1hónap bolti garanciával adok hozzá cserre akkut és hozzá töltőt+samsonite hordtáska+távirányitó+töltő+cdk+adatkábel.azért adom el mert nem használom.
Irányár: 80 ezer forint.
érd: [email protected] -
#507 Nekünk van egy Sony DVD írós videokameránk és sikeresen beáztatták az esőbe.Ez kuka vagy szervizben tudják orvosolni? -
#506 Tárgytalan. Ilyet vettem.
-
#505 Hali!
Totál kamera-n00b kérdésemmel szeretnék útbaigazítást kérni tapasztaltabbaktól. Szeretnék digitális kamerát venni.
Anélkül, hogy ismerném a kínálatot, a következők fogalmazódtak meg bennem igényként:
+ memókártyás
+ 720p @ 30 FPS .264-ben (10 MBPS nekem bőven elég)
+ egy töltéssel legalább 2 óra rögzítés, legalább pár nap standby
+ hdmi csatlakozás tévére
+ usb csatlakozás pécére
+ nem kell ultraminiatűr, de kényelmesen lehessen fogni
+ OLCSÓ!
- márka mindegy
- állvány nem kell
- tok nem árt, de nem kell
- vágószoftver nem igazán kell
Nem munkára, vagy profi rögzítésre kell, hanem kislányom idétlenségeinek megörökítéséhez. :)
-
meki1 #504 sziasztok!Keresek használt eladó,panasonic nv gs500-as videókamerát.a csere is érdekelne.A csere olyanoknak szól,aki nem nagyon komoly dolgokra használja.elöre is köszke -
#503 Menetközben nem lehet átkonvertálni valahogy, hogy ne legyen ekkora? -
#502 Sziasztok!
Szeretnek toletek tanacsot kerni, h erdemes e megvenni ezt a kemerat:
VP-MX20C
Link
Koszonom mindenki segitseget elore is!
-
acdc #501 Valami codec problama esetleg probald ki tobb progival lehet de vigyazz hajlamosak utkozni foleg a pinnacle studio.Esetleg masik vinyora vagy patriciora vidd be az anyagot ne a c re.Fire wiren vidd at az az anyagot dv aviba 1 ora kb 13gb. -
#500 *azóta -
#499 azta felraktam gépre a cuccot de a kép nem látszik és ha beletekerek akk esetleg látszik akép viszont a hang joval máshol jár (itt 5-8 perces eltérésre gondolok :O ) -
#498 helo. Mini DV-s (kis kazis) kamerám van. Mit kell tennem vele hogy ami a kazin van felkerüljön gépre?:D:D
-
acdc #497 A legjobb a szalagos utanna a memoriakartyas bar ott van veszteseg de ez a jovo.Bar profi felhasznalasnal nem fug kifutni de a home szegmensben valoszinu.
Nekem panasonic van a legjobb a kategoriajaban mini dv de hd bol canon a top.
(en meg varok a hd vel mert most kezd kifforni majd ha alap lesz a kereso,bemenetek 40x opticai zoom optikai kepstabilizatorral akkor veszek)
most ugan azt csinaljak mint elotte a zoommal hd most 10x de mar inkabb 12x de van mar 15x sony 16x pana ez meg kezdeteges.
-
vigec #496 Sziasztok!
Engedjétek meg nekem, hogy intézzek néhány kérdést felétek.
Melyiket ajánljátok ezek közül a kamerák közül?
Melyik a legjobb?
Canon HF 100
Canon HF 10
Canon HF 11
Vagy érdemesebb lenne a legújabb sorozatot megvárni?: Canon Legria HF S10
Canon Legria HF S100
És ezek lennének még: Panasonic HDC-SD9
Panasonic HDC-SD100
Sony HDR-CX11E
Azért ezekre a kamerákra gondoltam, mert szerintem a merevlemezes változatok még nem kiforrottak, és a régebbi verziók (Pl. DVD lemezesek, mini kazettások stb.) változatok előbb utóbb kifutottak lesznek. Hol ott azok között is van nagyon jó kamera pl. Canon HV 30.
Ha ti ezeket a dolgokat másként látjátok, akkor szívesen fogadom az új ötleteket.
A válaszokat előre is köszönöm.
További szép napot!
Üdvözlettel
Vigh Gábor
-
Vardar #495 Ez vagy ezt vegyem szerintetek? -
#494 Vidd be szervizbe, kicserélik a panelt ( elvileg ingyért:D ) egyébként ez " párforintos" dolog.
Nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani azt, hogy a kamera egy megfelelő fényt rögzítve vegye fel az egész dolgot. Valaki azt mondta, hogy ezzel elkerülhető a fény változás vagy pl helyváltoztatás. Amúgy egy samsung dig. kamerám van. Köszönöm előre is!! -
#493 Ami FullHD-be vesz fel. 720p-be a fényképezőm is tud. -
Vardar #492 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen fajta kamera számít modernnek? Amelyik DVD-re ír közvetlenül, amelyik memóriakártyára vagy milyenek vannak még? Milyen rögzítési típusút érdemes venni? -
canonxm1 #491 S.O.S.! Canon xm1 típusú videokamerám felvételein apró zöld pontok jelentek meg a képen mindig ugyan ott!/lcd-n is/ Mi okozhatja ezt?? Esetleges javítás körülbelüli összege??? -
stoffert1966 #490 Megoldottam hallgattam az előttem szólókra és döntöttem. Remélem jól. -
stoffert1966 #489 Sziasztok. Segitsetek, melyik tipusu kamerát válasszam a JVC-t vagy a SONY-t.Köszi a segitséget. -
oreg21 #488 Sziasztok,
mi lehet az oka h a SONY DCR_DVD videókamerámmal felvett videókat nem tudom sehogy letölteni a mini dvd lemezről???a kamera maga lejátsza a vidókat de a progi amivel le lehet tölteni azt irja ki h a lemez nem kompatibilis!!ugy is probáltam h beraktam a lemezt a laptop dvd lejátszójába, megnyitom de egy üres mappát találtam csak!!
van vkinek vmi ötlete h hogyan tudnám lementeni a videókat?mi lehet a probléma?? -
#487 nem tudjátok miért írja ki a Sony vegas mikor másolok fel szalagról,e gy idő után hogy hiba lépett fel a felvevő eszközben? eddig nem csinált ilyet, mivel lehet a baj, a kamerával vagy a firewire kártyával? a vinyót mindig tördezettség mentesítem transzferolás előtt