30
-
Vízipók #30 Izé... 7NJL1 Oooops! -
Vízipók #29 Chaintech J7NL1. /pill 2400+ XP, de gond nélkül viszi 493 MHz-n is (5X szorzó, 100 MHz FSB) 1ébként a BIOS szerint szorzó max. 22X, FSB max. 200 MHz. Valszeg ebbe már az alaplap is beledöglene, nem csak a CPU, de azért erre már asszem azt lehet mondani, hogy elég nagy tartományt fog át. Bár igaz, hogy most már nem nagyon vennék 500 MHz-s procit, úgyhogy van valami abban, amit mondottál volt. -
#22 akkor en nem a nyajhoz tartozom.
menj begessel a mezon
ide nem csak a birkak irnak, hanem paran azok is akik ebbol elnek -
#21 Socket T: nagyon helyes, uj proci, uj lap, kitalalhatnanak vmi mas ramot, meg persze ujfajta haztipus is kene -
Zivos #15 Csak az az egy gond, hogy az osidokben (1990) az volt az elonye a PC -knek, hogy alkatreszenkent lehetett cserelni, nem pedig kidobni az egesz gepet ... Nem ugy mint a Spectrum/C64/Amiga gepeket. Nem tetszett a 386 SX 16? Processzor ki, 386 DX 40, stb ... be. Miota nincs konkurrencia, johet ez a fajta dobd ki a geped, vegyel ujat kenyszerites. Nekem csak egy gyorsabb processzor kellene, de evvel egyutt cserelni kell: alaplap, RAM, tap, hangkartya, halokartya. Jo a ket utobbi meg ISA buszos, tehat belefer. Gondolkodom, hogy mit kellene venni: Tualatin mar nem, mert nem fejlesztheto, legyen 478 -as. Erre legkozelebb mar ez sem lesz fejlesztheto. Anyad ... -
JTBM #14 Nézd meg az NForce2 speckóit, mondjuk egy MSI board-ot... -
Zoley #13 Az meg eleg gaz, hogy a nagy hajtasban az alaplapgyartoknak nincs idejuk [nameg a foglalat valtogatasa miatt ertelme sincs mar] kihozni egy minosegibb atgondolt [es integralt scsi-vel is felvertezett] lapot. Most egy ilyet hasznalok, de ha keves lesz a teljesitmenye [cel2 1000 es egy AOpen ax6b+ a lap], nem tudom, hogy mit fogok venni, mert egyszeruen nincs olyan lap, ami tudna azt amit en kapni szeretnek..... Eleg suxx. -
#6 Hehhe.. és miután kijött a Socket T fél év múlva rájönnek az intelesek hogy ez mégsem jó igy és kihozzák a Socket TE foglalatot. Nekem csak jó hiszen én ebből élek, de elgondolkodtató hogy vajon én miért használok AMDt :P
A hiresztelésekkel ellentétben pedig külföldön sem vesznek fél évente új gépet.- -
#1 Mindjárt jön a sok kis lolarc hogy minek új foglalat.
Szal aki ilyet írna gondolja végig, hogy a többség [90% ++] alaplappal együtt vesz procit, és innen nyugatabbra a kedvezőbb történeti fejlődésű országokban meg komplett konfig a trend.