Praetorians
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx :o)
Szerintem nagyon ott van. Egyre jobban tetszik. Csak mostanában egyre kevesebb idõm van. Márc. 26 után ... VIUVIUVIUVIUVIUVIUVIUVIUVIU (KUNG POW)
A medve nem játék.
hogy az annyjába kell +javítani a hidat az elsõ részben??
Szeintem kicsit szûkek az erdõs részek. Nem jön ki a sereg ereje, de szerintem hatalmas a hangulata. Aki szereti a Sudden Strike tipusú játékokat - bár ez most nem 2.VH - nem fog csalódni.
A medve nem játék.
De ne a Deviancos-t mert az Immersion csinalta meg rendesen.
Bar elehtne ahsznalni a Deviancoson a Imersiont:)) Vagymitomen majd elvalik.
Bar elehtne ahsznalni a Deviancoson a Imersiont:)) Vagymitomen majd elvalik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megjelent???????
Mar megyek es toltom is!!!!!!!!!
Felteve ha talalok valami lelohelyet...
Mar megyek es toltom is!!!!!!!!!
Felteve ha talalok valami lelohelyet...
He-he. Sopnak a deviance-os fiúk a töréssel.
Amógy, van benne építkezés is, de fõleg olyan 3d-s SS sítlusú háborúsdi. Kapsz egy sereget, maximum meg csak besorozhatsz. Mell. szerintem tök miundegy. Római-kor és ezzel egy hatalmas ûrt kitöltöttek az Eidosos fiúk.
Amógy, van benne építkezés is, de fõleg olyan 3d-s SS sítlusú háborúsdi. Kapsz egy sereget, maximum meg csak besorozhatsz. Mell. szerintem tök miundegy. Római-kor és ezzel egy hatalmas ûrt kitöltöttek az Eidosos fiúk.
A medve nem játék.
Asse tudom mirol szol ez a gama... epitkezos is vagy csak haborus?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Link. :)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
← ElőzőOldal 3 / 3