73
Sajátos humor
-
#73 Pitbull-lecsó humorportál
Leírás: abszurd humor, groteszk rajzok, dadaista versek, szóviccek, értelmetlen dolgok.
Érdemes megnézni, hárman csináljuk az oldalt, én vagyok az egyik szerkesztő. -
#72 fuu ezt láttátok már??
ez eddig a legdurvább!!! xD
buditime.hu
:D:D:D -
#71 A LAP NEM JELENÍTHETŐ MEG!
-
#70 -=:Kabaré!:=-- -
#69 Galla+Laár kirá :)) -
#68 #56: ÁZ! :DD -
#67 áfákk!
szegény imi hogy lemaradt!!!!!!!!
Sas József (SJ) 89
Beregi Péter (BP) 48
Ihos József (IJ) 48
Antal Imre (AI) 46
Selmeczi Tibor (ST) 40
Tahi Tóth László (TTL) 8
kéne új jelölteket berakni :)) juszt laci?
-
#66 Némmá 20 új szavazat. Hát ez fantasztikus.
http://www.alvilag.hu/szarhumor -
#65 Erről nem tudok semmit(azon kívül, hogy nem lehet linux alatt futtatni a DIABLO-t),mert windowsom van :((((
Sajna... -
#64 Lehagytam 1 0-t!!!!
Én is akarok miniszter lenni -
#63 -
#62 Áj hev e bull némd Horri, szó áj tell him héj, Horribull!
-
#61 Jól elvan. -
#60 Teljes egyetértésem. -
#59 Nemcsakfél te mitől félsz? -
#58 a linuxnak is van egy sajátos humora... -
#57 :-)))))) -
#56 Hi, it's Miki again, HÁ !
-
#55 váh, ki nem állhatom.. :) -
#54 nálunk egy olyan honapja volt Galla, családdal beültünk és szétrühügtük magunkat rajta; a közönséget ugy kellett összesepregetni:-)))) -
#53 miniszteri fizetés 1 milla :P -
#52 Az nem rossz??? Nem szoktam az ilyesmin röhögni!
...na jó ez elég szőke volt? Vagy sajátos?
Tehát a windowsnak nincs humora.
Bill Gates-nek szerintem annál több!!! Míg mi sz*punk addig ő röhög a markába! a windows-al az a baj, hogy windows!Nem pedig valami más. Lehetne mondjuk... op. rendzser!
Miniszterek a legjobb színészek! Csak ezért nem kapnak oscar-t. Szerintem ez sem érdekli őket, mert havonta egy nehány 100 000 Ft gázsit kapnak -
#51 sztem medgyesi elég jól adja magát elő. van színészi tehetsége. értékeljük. -
#50 nekem a vinyóm ilyen humoros...katt és megáll a kép:) -
#49 a windóznak sajátos humora van , néha csak úgy tönkremegy , néha bebootol és mikor már kezdenél csináli is valamit nem csak a please wait ... fázisnál tartasz , hirtelen egy *KATT* és minen elsötétül :D -
#48 Némmá 442 napja nem volt új hozzászólás. Pedig azóta sok ember meghalt már... -
K.András #47 A kato néni?már husz éve ezt nyomja, hihetetlen hogy nem jön le neki hogy ideje volna valami ujjat is csinálni...Az ocska poénjaival a sirba kergetne ha hagynám...Beregi viszont még türhetö,csak állandoan skót vicceket mesél... -
nemcsakfél #46 Már gusztustalanságig nyomulnak ezek a rohadék tévéadók a sok klón műsorral.
Egyre több embernek van mostanában klónja, ilyen többek közt Antal Imre is..
A nagyon pocsék humor ennyire ragájos betegség lenne? -
#45 Ez az, amit az irakiak készítettek?
Egyébként egyetértek az a szulákos műsor szerintem is hányadék lesz. -
#44 nézte tegnap vki az rtl híradót fél hétkor? láttátok azt a bush, meg az angol elnök paródiáját? az elsőn én majd megdöglöttem. honnan lehet leszedni? -
#43 Fábry a legjobb, meg Jáksó a Hot twentyben. Viszont, most megpróbálják leutánozni a Fábryt azzal a Szulákos izével. Nagy égés lesz. -
#41 Nézd meg szombaton az m1-en a szeszélyes évszakokat, akkor megérted miért van ilyen helyzetben A.I. . Bár azt nem állítom, hogy Ihos jobb nála ezért várom Kató nénihez is szavazatokat. :)
http://www.alvilag.hu/szarhumor -
#40 Én sem. Én régen bírtam a fejét. -
nemcsakfél #39 Atyám!
Nem gondoltam volna hogy 4 el le van maradva a mester!
Még jó hogy szavaztam és így csak 3 al.
-
#38 Persze.Ihos jobb humorista, mint Antal Imre?Itt valami nagyon nem jól van kérem:)Ihos az ultragáz!!!
Amúgy nem tudom mi bajotok Antal Imrével. -
nemcsakfél #37 Francba!
Gyorsan mindenki Antal Imrére, ő megérdemli!
Azért operáltatta meg az orrát, mert bele volt !
És még nem is tudtok a poaci kofáról, aki elpirult a szégyentől.. -
#36 Óriási a csata sasjózsi átvette a vezetést. -
#35 Aki még nem szavaszott az tegye meg :)
http://www.alvilag.hu/szarhumor/ -
#32 Mindegyiket utálom. Szarevő idióták. Szinvonaltalanabbnál szinvonaltalanabb műsorokat nyomnak. Antal ráadásul a Kulkával "buzult".
Ma remélem kárpótol a "Horgász a pácban" darab, Mikóval a főszerepben ... -
#31 Sza a Besenyo Csalad az egy rohej let akarmi ami L'art pour L'art mar egy nagy adag szar. a Sas show is eleg gyenge lett es a galavolgyi is
Az egyetlen jo megmaradt magyar humor a Fabry shoder ozt annyi.