73
Sajátos humor
  • Lazarus
    Galla, nagyon szar
  • Munch
    A besenyő családdal mivan??
  • cenobite
    Az a "jó" még ezekben a "színvonalas" kabaré-műsorokban, hogy kb. 1984-es Hahotából idézett vicceket vetnek be, mintegy jelenetet formálva belőlük. Szóval eredetiség rulez!
  • nemcsakfél
    Ti már szavaztatok?
    tegyétek meg, hogy kiderüljön az igazság!

remélem megy a link.
    Azért Antal Imrét sem kell kifelejteni, az is nagyon durva tud lenni..
  • Dynamic
    Jaja.Ez az Ihos szánalmas egy figura.Gyenge "szóvicceken" alapuló, kitalálható poénjai vannak.
    "Az uram két hétig volt Chile-ben
    -Igen?Olyan messze?
    -Á nem csak itt, amikor lement részegen a bányába"-szintű poénjaitól hányni lehet.

Gálvölgyiben meg már 4-5 éve csalódtam, amikor eladta magát az rtl-nek.Gyengébbnél gyengébb produkciókkal rukkol elő.Az összes új Gálvölgyi nem ér fel egy régivel.Emlékeztek a "Kapcsoltam", az "Ablak", vagy a "Felvonulók kérték" paródiákra?Utánozhatatlan.De ezek az újak...Ki fog az egyik jelenetre is emlékezni évek múlva?Egyértelmű, hogy senki.

Sajna a L'art pour l'art-ral is hasonlóképp vagyok.Azt hiszem túlzásba vitték a Besenyő család féle szóvicc poénokat.Pedig az első Besenyő családok nem is voltak ennyire élesen a szóviccekre kihegyezve.Azokat a részeket még videóra is vettem.
  • I.C.ram
    Legjobb humorja pedig Fábrynak van! Egy-egy műsörán betegre röhögöm magam. :)
  • I.C.ram
    ja és Selmeczy is nagyon trágya erőltetett.
  • I.C.ram
    Egyértelműen a Sass-kabaré társulat a leggyérebb.
  • viccesimike
    Nagyon jó a megfigyelőképességed lenin :))
    Ha ez téged annyira zavar vedd fel a legközelebbi szeszélyesévszakokat és nézegesd minden nap :-)
  • [Walaki]D`Lair
    Legjobb a Markos-Nádas-Boncz trió...(kér hogy Boncz már nem él...:(( )

Anno volt nekik 2000-ben vagy '99-ben egy szilveszteri műsoruk, na azon betegre röhögtem magam...

Sass-t meg ezeket a bájgúnár balfaszokat én is útálom...főleg azt a két pinaszájút, aki a Hacsek és Sajót szokta játszani......azoknak üzenem:
  • FREAK
    az meg ki?
  • viccesimike
    Ja és mégegyszer kiírom a címet, hogy senki se felejtsen el szavazni :-)http://www.alvilag.hu/szarhumor
  • viccesimike
    Azért egyébként Galla is okozott már pár álmatlan éjszakát. :))
  • viccesimike
    Én Antal Imrétől idéznék:
    -Milyen fokon beszéled a német nyelven?
    -Siófokon.
    :)) Az ilyenek tudnak kiakasztani.
  • viccesimike
    nemcsakfél: Ezt a kishercegest ki mondta? Meg ér egy pár szavazatot az oldalon :))
  • FREAK
    Maksa is lenullázta magát, Éles Pityuval vállvetve
  • Blasta
    Szerintem a Defekt Duo a legszánalmasabb humorista/énekes pár!
    Azoknak az előadásán én szégyelem magam....
    Remélem már nem aktívak....
  • FREAK
    Sass Józsit sose bírtam, de asszem Gálvölgyin, Gallán és Laáron kívül mind gagyi (na jó, Dolák-Saly is rulez)
  • nemcsakfél
    "Unokáinkat majd kineveli föl ha mi nem vagyunk.
    - Senki!"
    Egyik, talán méltán híres, neves humoristánk klónjától idéznék egy viccet:

- Hogy hívják az alacsony frekvencián rezgő angol tojást?
    - Kis HerzEg .. :))
  • ThePartyFace
    Kiraly:)
  • viccesimike
    Az volna a kérdés hogy szerintetek melyik magyar humoristának van a legfársztóbb humora ill ezektől egy két ultragagyi poént is várnék.Lehet hogy pihentagyúnak tűnök de gyeremekeink jövőjéről van szó...

Egyébként meg lehet ebben a kérdésben szavazni a http://www.alvilag.hu/szarhumor/ -címen. :))
  • ThePartyFace
    ugy nem jo ez mint ahogy a lof*sz nem furulya
  • ThePartyFace
    (: