152
777sms
-
#13 EZ KÉÉSZ most amikor kéne nemtok küldeni.. félpercenként kommunikácios hiba ellenörizzem a kapcsolatot.. ez hülye.... -
#12 most simán küldi nekem..egy kattal.. most küldtem vagy 10 et -
#11 hát nemtudom én vagy 23 szor rákattintok mire elküldi. 10 után ált megunom és megírom mobilon...erre megy ki a játék :D -
#10 király trance csengőhangokat tud vki?
-
#9 heheh.. amugy tudok sms-t küldeni nehezen de eskü. lassú:( -
#8 Hehe "Haverom" írt egy mailt a 777smsnek. Ilyen fullparaszt stílusban :)
:
tisztelt F***lengetők.
Mi a jó k**** is**** kócos fa***áért nem lehet egy nyomorult ku*** kib**** sms-t elküldeni ezzel a kibeba****** telibe**** nyomorult hogyismondjammal.
Tisztelettel egy lelkes sms küldő :)
Nemsemmi a gyerek :D
Válasz:
tisztelt lelkes SMS küldő, a rendszer jelenleg fejlesztés alatt áll bla bla bla :)
Jó kis fejlesztés lett mostmár nemcsak hogy teljesen lehetetlen SMS-t küldeni, de még el is hányom magam a fehér designtól. -
#7 Inkább frissítették volna a Csengőhangokat!!!!!!!! -
#6 Még lassabb lett, már alig birok sms-t küldeni, pedig előtte sem volt vmi szuper...
Télleg nem a dizájnt kellett volna ujitani! -
#5 Ez az uj design talan kicsit tulsagosan is fiatalos.............. -
#3 pláne, ha suliból nyomod és egyszerre több ezren ráugranak. De valami történt, mert ma kb 10 próbálkozás után elment egy sms. Esetleg nincs valami másik oldal? én még az ingyensms.hu -t ismerem, de az elég ótvar... -
#2 hát ja, nem a dizájnal kellett volna foglalkozni hanem azzal hogy menjen rendesen, van hogy 5 percig kattingatok mire elküldi az sms-t -
#1 Mit szoltok ehhez az uj dizajnoz? Mert sztem inkabb megcsinalhattak volna a kuldot hogy ne csak hetvegen menjen a tulterheltseg miatt!