777sms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
BASSZÁK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ramore
Pedig micsoda LUXUS az ingyensms Magyarországon 2003-ban! Vicc!
CSOCSO
akkor csináljon a pannon is ugyan ilyet.csak attol félnék hogy ugyan az lenne mert a sok pöcs mind a kettõt használná...
Ramore
Van amikor többet kell próbálkozni! Nem igaz, hogy 2003-ban nem tudják megcsinálni úgy, hogy mindenki tudja használni. Nem egy csóró cég, de ezek szerint pitiáner a javából!
CSOCSO
számoltam..57szerre sikerûlt elküldeni egy sms-t

oruljetek hogy ingyen meg mukodjon is?

[HUN]PAStheLoD
nincs benne

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

FrezeR
ez egy nagy szar már bocs...66szor kell rányomnom hogy 1 nyamvadt sms-est el tudjak küldeni😞

CSOCSO
6185ös? hja
Unknow
Hát...attól függ...chelloval én gyorsan küldöm az smst viszont haverom isdn-el most kétszer annyit szarakszik😊
Unknow
Ez tény,hogy a fehér nem nyugtatja a szemet😊Mit gondolsz a windows háttere miért sötétebb árnyalatú?😊Neked semmit nem tanított az info tanár?😊Szóval elég érdekes ez a "mega LOL" dolog de oké. 10emberbõl 9 nem ajnálja a fehéret...most már tudjuk ,hogy ki az az 1 aki mindig fent marad😊))
Penya
Háháhááhhá.

hát nekem bejön ez az uj dizájn... szerintem nagyon igényes lett, és nem zavar, hogy annyira fiatalos - ti talán matuzsálemek vagytok?? az viszont mega LOL, hogy a fehér nem nyugtatja a szemet 😊) nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de én nem bambulom órákon át az sms-küldõt...
és a hét közepe óta nem okoz különösebb
nehézséget az sms-ek elküldése sem...
rendszerint elsõre sikerül... 😊

Coine, The A&O
Nagyon tré ez az új dizájn, világít az egész szoba ettõl a fehértõl 😊

Nem tudjátok hogy lehet túllépni a 15 ös korlátot? ( nem két regisztricióra gondolok)
Unknow
Pannon a legjobb😊 Fõleg a XX-XX-372-XX-XX részleg ugye CSOCSO?😊)))
Unknow
Höhö ez kész😊 ezek szerint csak nekem megy el szinte elsõ kattintásra? max. másodikra de mindig eltudom küldeni😊Egyébként a design sztem is ótvar.Hamár olyan okos designerek vannak a Westel munkatársai között akkor tudhatnák,hogy a fehér az amely legkevésbé nyugatatja az ember szemét stb... Gratulálok nekik ezen a téren ismét bebizonyították,hogy az igénytelenség nem ismer határokat😊
CSOCSO
de full logikus csak csináljon már valamit a 777... vagy legyen pannonnak is ilyen szarja
CSOCSO
Service Unavailable
CSOCSO
EZ KÉÉSZ most amikor kéne nemtok küldeni.. félpercenként kommunikácios hiba ellenörizzem a kapcsolatot.. ez hülye....
CSOCSO
most simán küldi nekem..egy kattal.. most küldtem vagy 10 et
The Garrett
hát nemtudom én vagy 23 szor rákattintok mire elküldi. 10 után ált megunom és megírom mobilon...erre megy ki a játék 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
király trance csengõhangokat tud vki?
CSOCSO
heheh.. amugy tudok sms-t küldeni nehezen de eskü. lassú😞
The Garrett
Hehe "Haverom" írt egy mailt a 777smsnek. Ilyen fullparaszt stílusban 😊
:
tisztelt F***lengetõk.

Mi a jó k**** is**** kócos fa***áért nem lehet egy nyomorult ku*** kib**** sms-t elküldeni ezzel a kibeba****** telibe**** nyomorult hogyismondjammal.

Tisztelettel egy lelkes sms küldõ 😊

Nemsemmi a gyerek 😄

Válasz:
tisztelt lelkes SMS küldõ, a rendszer jelenleg fejlesztés alatt áll bla bla bla 😊

Jó kis fejlesztés lett mostmár nemcsak hogy teljesen lehetetlen SMS-t küldeni, de még el is hányom magam a fehér designtól.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BADE
Inkább frissítették volna a Csengõhangokat!!!!!!!!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Stann
Még lassabb lett, már alig birok sms-t küldeni, pedig elõtte sem volt vmi szuper...
Télleg nem a dizájnt kellett volna ujitani!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

ThePartyFace
Ez az uj design talan kicsit tulsagosan is fiatalos..............

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

avcom
pláne, ha suliból nyomod és egyszerre több ezren ráugranak. De valami történt, mert ma kb 10 próbálkozás után elment egy sms. Esetleg nincs valami másik oldal? én még az ingyensms.hu -t ismerem, de az elég ótvar...

Norbi2K
hát ja, nem a dizájnal kellett volna foglalkozni hanem azzal hogy menjen rendesen, van hogy 5 percig kattingatok mire elküldi az sms-t

Penya
Mit szoltok ehhez az uj dizajnoz? Mert sztem inkabb megcsinalhattak volna a kuldot hogy ne csak hetvegen menjen a tulterheltseg miatt!