587
Ultima onlline gamez
-
#587 Sziasztok!
Régebben nagyon sokat Ultimáztam még a Virtuaparadise-on. Nincs már meg a játék, ebben kérem tippjeiteket.
Hol tudom megvenni vagy akár letölteni?
Előre is köszi. -
#586 Hi él itt még valaki? játszik Ultimával valaki? -
#585 Még mindig Ultima rulz :) -
#584 faszomba má hogy nem bírok gépelni :P -
#583 Ultima Online Magyar Beta oldal -
#582 és ím a link helyesen: Ultima Online Magyar Beta oldal -
#581 És ím az oldal (erősen fejlesztés alatt) Ultima Online Magyar Beta oldal -
#580 Na mindenki jöjjön ultimazni!!!!!!!
Azutóbbi hónapokban egész jó kis magyar scene verődött össze. Kb 15-20 Aktív magyar játékossal.
Aki nem tudná hogy kell ingyen gamelni vele az
1. írjon mail-t nekem pl.
2. látogasson el az alábbi fórumra.
Igérem amint megtalálom a magyar oldal címét belinkelem, csak a hülye fejemmel nem találom.
Ultima online Magyar fórum -
#579 -
#577 bf,gothic,fallout, Rulezz -
#576 inkább hagyom a faszomba állandóan csak felhúzom magam ezzel a játékkal. -
#575 ott van lejjebb a link. Ja az emilben meg amit írtál: nemtudom mi a gond. -
#574 amúgy felraktam megy stb de.. -
#573 account + password ezt hol lehet csinálni ? :) -
#572 he ? :) -
#571 lol ultima''''''''''''1 -
#570 Amugy te még játszol vele ?.. -
#569 oksa megpróbálom..
-
Zoidberg #568 1-Elmész a board.tdsuo.com -ra.
2-Letöltöd a file-t a "Get TDS FILES HERE" boardról
3-A letöltött file-t beinstallálod az Ultima főkönyvtárába, felülírva az eredetieket
4-A Client.exe-vel indítod a játékot
-
#567 hogy mit kéne letőltenem.. stb.. -
#566 tutudnál mondani egy párat???? -
Zoidberg #565 Ha jól tudom a Santiagon megszünt az ingyenes karakter csinálás, ezért nem enged tovább.
Keress másik SHARD-ot, van egy csomó ahol azonnal beléphetsz.
Mindegyik helyre új file-t kell letölteni, de elég ha a régit felülírod, nem kell a reinstall.
-
#564 nekem nem megy.. :(( letőltőttem utána a santiago zip et bemásolgattam a helyére minden file-t és nem megy tovább amikor karaktert akarok csinálni illetve kiválaszhaton hogy pl legyen harcos meg a ruháit is de utána nem megy tovább... pls valaki segítsen.. -
#563 Na jol figyelj!!!
Amikoor automatikusan elkezd updatelni, és végzett a C-vel, és E-re akar frissiteni megszakitod a net kapcsolatod, akár internet stop(tüzfal esetén), akár kábel kihuzással, de a progit nem állitod le, igy észreveszi, hogy csak
C-re tud updatelni, és elindul C verzioval.
#560 -as hozzászolásban emlitett cimen generálsz accot, majd azzal belépsz, és a játékban kreálsz karit.
fontos, hogy van 2 fájl amit le kell tölteni, egyik az a login másik egy exe fájl, mindkettöt bemásolod a játéj könyvtárába, és az exet elinditod, az generál egy no encrypt.exe-t és az lesz a továbbiaknak a játék indito fájlja, röviden ennyi. Amennyiben vmi nem tiszta, kérdezz! -
Aspyrin #562 Köszi az infókat, letöltés és telepítés után kreálom a karakterprofilt, majd amikor ez kész és belépne "..entering Britannia.." 1xerűen semmi sem történik Vki mondjon vmi okosat plz
( a patch 4.0.0e automatikusan telepíti ). -
#561 gyertek játszani!
kira a cucc! :P -
#560 itt lehet accot csinálni ingyen.
De csak 4.00c peccsel megy. -
Aspyrin #558 Sziasztok
Van 1 big problémám : letöltöttem ,felírtam, indítanám de accot kellene kreálnom
A kérdéseim : lehet-e accot kreálni cdkey nélkül (ha igen, hogy?), ha nem akkor létezik-e olyan szerver ahol tudnék játszani (és milyen feltételek mellett) ?
Előre is köszi a válaszokat
-
#557 Az egész klán nyomja. De mi az ingyenessel nyomjuk kb 9 en. 4.0.0c peccs stb. gyere te is!!!!!!!!! -
Zoidberg #556 Játszik még valaki az Ultimával?
Én még nyomom, a The Dark Side shardon vagyok fenn.... -
krisz073 #555 Hali.
Miért akarsz free szerverre menni?
Gyere a fizetös szerverre,Ayonae Ro ott vagyunk mi kb.35 Magyar.A fate csatira lépj be azon vannak a Magyarok. -
#552 na hogy lehet ilyenEverQuest accountot szerezni? -
#551 én már kereslek :)) -
#549 Acheron Shard rulez!!! :DD -
#548 követtema leírtakat de nem akar menni llandóan could not connect to server ha vki +1x leírni részletesen hogy mi meg hogy megköszönném ja meg hogy melyik serveren jácotok én a sandiegot róbáltam -
Zoidberg #547 Ez jól hangzik, de mi a helyzet a PK-kal?
Szívesen játszanék én is a 3D-vel, de ha nincs PK védett mód, akkor maradok a Dark Side-on. -
krisz073 #511 probéltud a dcn-t csak 1 250 mb-os fiel-ra kb.5-6 orát irt,amig áttöltené.
-
krisz073 #506 a description hoz mit irjak? -
krisz073 #504 bent vagyok DMX néven -
krisz073 #503 van miRC-em csak nem tudom hogyan kell beálitani