1762
  • ronihun
    The End-nél járok...ha lő odaszaladok és aztán elszalad és soha nemtom megölni....Meg kevés a fegyverem is....Nemszedtem föl és csak gy csomó gránátom van meg kispisztoly amit évától kaptunk meg MK22 és egy AK-47....nincs semmi más:(
  • Shortstop
    nekem a 3. tetszett a legjobban, az egy csak az újdonság erejével hatott de ha össze kell hasonlítanom akkor a 3 ami mindent visz. Egy baja van. 10-12 óra körül végigvihető ezért nagyon rövid. Pedig eljátszanék vele még pár hétig. Bár újrajátszani is biztosan újra fogom :)
  • fanatifo
    Van még nyugi.....

Sztem mind3 rész kiváló nekem a 2ik rész volt szürkébb és ez és az első rész mindent vitt!

• ronihun
    Na megvan a játék ma már játsottam rajta 6 órát és Most győztem le Feart....Sok van még a végéig?Remélem mert nagyon tetszk a Game
    És mikor lesz a börtön?
  • Tekken5
    Szerintem mindenkit megkönnyeztet...
  • ronihun
    Nincs vkinek vmi Jó Metal Gear Solid 3-as Háttérképe mert kéne?A Googleban nem talátlam jót...
  • Shortstop
    megkönnyeztetett a vége. :( Az utolso patriot szó hallatán végigfutott rajtam a hideg.
    nagyon rendben volt ez a játék!
  • ronihun
    Okés már megrendeltem...Amúgy néztem pár videót és nekem nagyon bejön...hát kiváncsi leszek hogy boldogulok vele.
  • Seth
    ne,ne ne, isten ments hogy elvegyem tőle a kedved, remek játék, szupi átvezetőkkel,zenékkel,nagyon hangulatos. Nekem maga ez az éra nem jön be annyira,inkább a futuristább első részek. Nyugodtan vedd meg,mert tényleg jó
  • ronihun
    Tehát az 1-2 jobb?Óóó...most elvetted tőle a kedvem:(
  • Seth
    előző részekhez képest nehezebb szerintem (feltéve ha nem very easyn nyomod), a radar hiánya miatt nehezebb meglátni az ellenefeleket(illetve van radar de máshogy működik),főleg azért mert nagyobb a játéktér, a kamera viszont felülről mutat és nem látni be jól a terepet. 3k-t bőven megér, bár engem már nem nyűgözött le annyira mint 1-2
  • ronihun
    Sziasztok rewmélem még él a fórum...namost azt én jól látom a CDGalaxisn hogy 3000FT a Game??
    Ha ilyen olcsó akkor 100% hogy megveszem....és amúgy nehéz?
  • Tekken5
    Csak menj előre Éva majd jön. :D

Képzeljétek meglesz még ezen a héten vagy a jövő héten a 2. része. :)
  • Seth
    nyugi,azért még van bőven hátra
  • Shortstop
    akkor ez sem a hosszu jatekok sorat erositi. kar pedig baromira elvezetem.

ha kiszabadultam akkor Eva-val hol kell talalkoznom? Tudom mondta telefonban de nem figyeltem oda es mostmar nemtudom elerni.
  • Tekken5
    Nem sok. Még le kell győznöd Volgint, a Shagohadot és The Boss-t.
  • Shortstop
    mennyi van még hátra a játékból onnan szamitva mikor kiszabadultam a cellából?
  • Shortstop
    a játék bármely részén lesz majd az a ruha ami 100%-os rejtettséget biztosít?
  • Shortstop
    kösz de már sikerült megtudnom
  • gecc
    Itt nézd
  • syabica
    mondjuk ha visszaolvasol egy (1) hozzászólást a kérdésed előtt akkor megtudod a választ :)
    igaz így is megtudtad....
  • Tekken5
    Szerintem nem éri meg megvenni
  • Seth
    akkójóvanb+
  • Shortstop
    meg b+
  • Seth
    hogyhogy melyik verzióban, a subsistence-ben, ha már arról volt szó b+ ^^
    Két verziójú MGS3 van, a sima ami először jött ki, meg a subsitence,ami ugyanaz csak kiegészítették plusz egy jobban használható kameranézettel , 1-2 új álcával. Kapsz még a csomaghoz bónusz lemezeket, snake vs monkey küldetésekkel,akkor a multi is egy külön lemez. Így megfelel a válasz?
  • Shortstop
    jo de melyik verzioban van a plusz kamera?
    Ennyire nem kerdezhettem nehezet... :)
  • Seth
    hát a játékban ,jaj
  • Shortstop
    melyikben van plusz kameranezet uram :)
  • ballor
    van egy pluzs kameranézet
    meg a sub eredetiben 3 lemez
  • Shortstop
    megtudja nekem mondani valaki mi a kulonbseg a subsistence es a snake eater kozott?

elore is koszonom!!
  • syabica
    okéé :) visszaolvastam pár oldalt és megvan a válasz :D
    (lehet mozgatni a kamerát)
  • syabica
    sziasztok!
    a subsistence és a "sima" :) verzió között a kamera kezelésben van különbség ugye ?! ha jól értettem a sub.-ben már lehet mozgatni a kamerát?
    jobban iránytható mint az alapváltozatban? mert az nekem kicsit nehézkes volt :(
    köszi a segítséget!
  • Tekken5
    Szerintem ezen már nem lehet segíteni :S
  • nikelabda
    nem értettetek meg a börtönben ha elmentem a játékot akkor nem tudom visszatölteni a memória kártyán a mentésen a virág piros nem fehér és nem is tölti be le fagy,igaz a lemezem írott lehet az a baj;?Megkínoznak és utána nem tudok menteni mert le fagy, csak miután johni adott altató cigit.Az meg már nem jó neki semmilyen rémálom nem jön be.
  • Tekken5
    Mentsd el még a börtönből a kiszabadulás előtt. Indítsd újra a PS2-d majd simán töltsd de a mentett állásod!
  • nikelabda
    és ps 2-ön van
  • nikelabda
    nekem irott a lemezem szerinted az baj
  • Seth
    Ez nem egészen világos, most be akarsz lépni a rémálmos játékba vagy ki???
    Belépni úgy tudsz ha mentessz amikor a cellában vagy, resetelsz és betöltöd azt az állást,ekkor fog bejönni ez a minijáték. Gyilkolj halomra mindenkit,egyszercsak végetér.
  • nikelabda
    senki nem tudja a megoldást
  • nikelabda
    snake rémálmát hogytudnám megnézni(hogy lépjek ki a game-böl)