1762
-
#1722 Ha teheted akkor a subsistence-ot szerezd be, az állítható kamera miatt sokal jobb és részletesebb az egész -
#1721 Én szoktam nézni még a témát...én tok segíteni... -
Sliderx #1720 Üdv!
Még sohasem játszottam a Metal Gear Solid epizódjaival, de hamarosan meglesz ez a része.
Ahogy olvasgattam a fórumot elég sokan dícsérik. Remélem tényleg jó lesz.
Remélem, hogy aktuális még a téma és ha szükség lesz rá kapok segítséget. -
#1719 Szerintem nem lesz...de ha lesz is Kojima nélkül nagyon szar lesz... -
#1718 Sziasztok!
Mit gondoltok, lesz még MGS a Guns of the patriots után? Azt már tudjuk, hogy Kojima-san kiszáll ebből a dologból, de hogy valaki más megpróbálkozik-e vele. És ha igen, lesz-e olyan jó, mint amit eddig elvárhattunk? -
#1717 Nem szokott. -
#1716 Lehetett valamikor kapni. Most nem tudom, hogy van-e még. -
#1715 Nektek a progi szokott fagyni néha? -
#1714 NM -
zsalesz #1713 Köszönöm szépen. -
#1712 Sziasztok!
Megint lenne egy kérdésem....Mo.-n nem lehet kapni ilyet pl.:Snake figura,MGS3 limitált kiadás....vagy bármi ilyen mgs-es dolgot?
Mondjuk nekem a Subsistence is kéne csak Mo.-n aztse tom honnan lehetne...Nemtudnátok esetleg egy oldalt vagy egy boltot? -
#1711 Oké köszi.... -
#1710 mögé lopózol, hogy ne vegyen észre, és puhán nyomod meg a gombot,nem erősem, iletve lassan engeded fel,akkor nem süti el -
#1709 Namost kérdeznék...tom láma kérdés de ezt nemtom hogy kell...Hogy kell úgy rátartani az ellenfelekre a piszolyt hogy ne lőjjön?Csak mondj hogy freeze... -
#1708 Megragadás:Kör hosszan nyomva egy őr közvetlen közelében
fojtás:miközben megrgadod az ellenfelet nyomd le röviden a kört
Valatás:Fojtás közben L3
ÉLŐ PAJZS:Miközben megragadod az ellenfelet engedd el a kört és hirtelen nyomj négyzetet.
Torokmetszés:Miközben megragadod ellenfeled nyomd le a kört erősen
Nyaktörés:Miközben ellenfeled a kezeid közt van nyomd le sokszor a kört
Ellökés:Ellenséged megragadása közben nyomd meg a kört és vidd az analógot abbba az irányba amerre lökni akarod...és ha ezután saját szemszögben rácélzol a tarkójára teszi a kezét.
Földhöz vágás:Nemmm kell hogy mgragadd az őrt csak hozzá közel érve nyomd le a kört meg valamelyik irányt a bal analógon... -
zsalesz #1707 Szia!
Köszönöm szépen! Még annyit, hogy a CQC mozdulatok pontos gombkiosztásást nem tudnád leírni???
Üdv. -
#1706 Cold war (Volgin): És csak szemből lő. -
#1705 Szia zsalesz!
Itt vannak a Boss-ruhák előnyei:
Animals (Ocelot): Viselés közben megszünteti a kezed remegését célzás közben.
Hornet stripe (Pain): Viselés közben megvéd a méhek és pókok csípésétől, és a piócáktól.
Spider (Fear): Viselés közben lopakodó képességet ad, de ez a staminádba kerül.
Moss (End): Viselés közben a napra állva felviszi a staminádat.
Fire (Fury): Viselés közben csökkenti a tűz, és robbanás következtében szerzett sérüléseket.
Spirit (Sorrow): Viselés közben nem hallják meg a lépteidet.
Cold war (Volgin): Viselés közben -az orosz oldalon álló- ellenséges katona tétovázni fog, hogy lőjön-e rád.
Snake (Boss): Alapvédelmet nyújt bármilyen környezetben.
Sok sikert! -
#1704 Nah újra jó az MGS 3...és végig is játszottam!Nagyn élveztem...ennél a játéknál nem sok jobbal játszottam..... -
zsalesz #1703 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a Boss-ok stamináját veszem le az altató pisztollyal, akkor a tőlük kapott kamuflázsok milyen előnyökkel bírnak???
Üdv: zsalesz
Ha valaki tudna pár érdekességet amire az egyszerű halandó nem jön rá azt is szívessen venném! -
#1702 az alapjátékban semmi. Viszont kapsz egy halom VR küldetést meg egy két(asszem 5 db) különálló,amolyan félórásokat,amiknek az alap játékhoz semmi köze inkább poénosak (ja meg elég nehezek).Akkor egy theatert,amiben visszanézheted az átvezetőket (bár ez lehet az alapban is benne van végigvitel után), ez is poén, kicserélheted a karaktereket (akár egy nagyira - el lehet képzelni ahogy osztja Solidust ^^) -
Daryl Hall #1701 A sima Mgs2 csak a főstory vonalat tartalmazza. A Subsistence a 2DVD-s változat VR missionokat,végigjátszhatod Snakeval is a storyvonalat,bonus pályák(lehet gördeszkázni),így készült videok stb. Ezeken a verziókon kívül van egy másik kiadás is, ami csak Ps2-re jelent meg. Ez a változat tartalmazza az alapjátékot+ egy DVD-t amin csak Mgs videók vannak. Szerintem a Subsistence változatott, szerezd be. Remélem tudtam segíteni.
ui.: Nekem az Mgs3 után a 2-ik rész csalódás volt, kb. ugyanaz mint az első rész csak nem Snake hanem Raiden szemszögéből játszod végig a történetet, más helyszínen. Ami nekem favorit az a régi legelső Metal Gear, valamint Ps1&Ps2-n Mgs,Mgs3.
-
#1700 Lenne egy kérdésem a Metal Gear Solid 2-höz....tom hogy nem ide való kérdés de nem találtam topikot és ezért nem nyitok...Tehát mi a különbség a Sons of liberty és a Substance között? -
#1699 2 hétel előre állítod úgyis jó...nekem megvót aztán meghalt....de amugy még mindig nem hozza be a mentést és aszem tom miért van... -
#1698 2 hetet kell várni! Én kipróbáltam :D -
#1697 A fenébe eljutottam a börtönbe....mentettem,és utána Reseteltem aztán mikor be akartam lépni a mentésbe bejött a piros háttér és a Szöveg hogy "Please Insert A Playstation or Pllaystaiton 2 format disc"
Naez most mért van?Remélem hogy nem tőrlődtek a mentéseim....Ha igen én nem akarom újrakezdeni a legelejéről -
#1696 pedig szóltam... -_- -
#1695 Na mostmár tovább jutotam...már Furyt is legyőztem...és rájöttem hogy végig volt Thermo google-m csak nem néztem meg jól az itemeket... -
#1694 Még megpróbálom megcsinálni de ha nem megy akkor ha átállítom az időt....akkor gondolom miután meghal után eljutok vmeddig utána mentek és visszaállítom az időt....akkor gondolom jó lesz még vagy nem?Sry a hülye kérdésekért -
#1693 :D
jo de mi szuper extra hard advance nightmare fokozaton mentük :) -
fanatifo #1692 Ti vmi bravurt hajtottatok végre LOLLLLLL -
#1691 nálam se volt akkor más -
#1690 Néztem de nincs más.... -
#1689 eddíg eljutottál szerintem nálad kell lennie más skulónak is. Menüben equipmentet nézted?? Mivel csak meghatározott számú cucc lehet a kinti menüben,be kell válogatni hogy éppen mi legyen nálad. -
#1688 Ma megszereztem az 576 Konzolnak azt a számát amelyikben van végigjátszás és Pószter meg leírás is az MGS3-ról....10 pontot kapott a teszten... -
#1687 Naok de egy bajom van ezekkel...Nincs Hőlátó szemüvegem,se sniper-em amivel kilőhettem volnna és most is szaladgálok egy kispisztolllyal nemtalálok 1 rohadt fegyvert sem csak az AK-47-et találtam eddig....És amugymeg 2 hetet kell előreállítani.... -
#1686 igen, a barlangban amikor tolják el , ott le lehet szedni ^^ -
#1685 plusz ha a madarát leszeded, akkor is könnyebbé válik a harc.
sőt ugytom már vmelyik korábbi pályán le lehet szedni távcsövessel, csak gyorsnak kell lenni. -
#1684 ja nemis, utánanéztem, nem egy hetet hanem sok évet kell állítani. Tehát
menteni kell egyet amikor elkezdődik a harc , majd kilépsz, átállítod az órát és visszatöltöd azt az állást -
#1683 hőlátóval (thermal google) látni a lábnyomát, könnyebb követni. Azzal a hangdetektorral meg hallani lehet a horkolását. Elég fárasztó harc szerintem, elsőre elvoltam vele vagy 20 percet :). Vagy állítsd előre a ps2 belső óráját a system menüben (egy hetet asszem),állást betöltve végelgyengülésben elhalálozott :) (idióta kojima, hogy ilyeneket kitalál^^)