Indy (Emperor\'s Tomb)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
ha jól emléxem, két bombát kell letenni
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Nemrég kezdtem el, és az istennek nem sikerül a prágai csilláros, láncos átlendülés, kipróbáltam már milliószor a leírt módszert, felmászom, egyet vissza, de mindig túl kicsit ugrik és nem éri el a párkányt<#szomoru1>#szomoru1>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
vagy írjatok e-mail, rég jácottam vele, de tesomá hátha tud seggíteni chappy at citromail dot hu
Ha nem akkor írd le részletesebben vagy adj egy képet
A prágás pályán amikor meg kell találni a kulcsot a könyvtárba hogy kell átugrani a kis erkélyre?
Tudjátok ahol a csillárt leszedtük.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
A pálya elejé szedd fel a parton a szuper szigonypuskát, 2 bombát és a palackot, ha kell. Majd a kis geci medúzákat lõdd le! Ha nem megy, pattanj a vízbe! Ha végeztél velük, akkor a polip nazancssárga szemeit célozd (C betûvel célzol alapbeállításnál!). FIGYELEM! A medúzákat folyton lõdd szét, mert evisznek a poliphoz, az meg energiavesztés nélkül kíinyír! Ha a polip visszament a2 oszlpra tégy 2 bombát, majd ki a vízbõl! Újra vegyél fel 2 bombát, és ismételd meg! A végén még találsz a volt víz alján puskalövedéket, de már NEM KELL! Ott középen ami kinyíl, abba menj bele, és szedd ki a sárkánycserepet! Majd pálya vége.
OK?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nyisd meg. Elõtte készíts a fájlról biztonsági másolatot! Írd át a ilyenre:
Keresd meg a játékon belül található GameData/indy/default.cfg filet és Notepad-dal
nyisd meg. Elõtte készíts a fájlról biztonsági másolatot! Írd át a ilyenre:
pack:0
title:0
freescenedata:1
vsyncinterval:2
milessound:1
nocontrol:1
cheats:1
resmgrload:res.dat
fullscreen:1
Mentsd el és indítsd el a játékot. Ezután használhatod a következõ kódokat:
God Mode - sérthetetlenség
Unlimited Health - végtelen életerõ
Unlimited Oxigen - végtelen oxigén
Unlimited Ammo - végtelen lõszer
Mert eltudnék képzelni egyet felturbozott grafikával meg több pályával!
Next PC upgrade: 2022