LFS best idők
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az elsõ split 0.31.67, a második 1.05.58, a vége pedig így lett 1.32.95.
Az elsõ részidõm 0.31.30 körüli szokott lenni, tehát itt van 3-4 tized tartalék. Érzésem szerint a második szakaszon is van kb. 2 tized, csak hát ezek egy körön belül nehezen jönnek össze, ugyebár...😊
Az elsõ részidõm 0.31.30 körüli szokott lenni, tehát itt van 3-4 tized tartalék. Érzésem szerint a második szakaszon is van kb. 2 tized, csak hát ezek egy körön belül nehezen jönnek össze, ugyebár...😊
GPLRank: -51|GTRank: -30
1:31.19 

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
1.33.54 szike fejlõdik jeeee
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Nekem a startlap best 1:37.83 😊)))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ugyebár a startlap is számít 1 race-ben és én éppen most mentem 1:37.84-est 😊)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
az frankó idõ ahhoz képest hogy egy hete nyomod.....ird le a részidõket is és kiderül hol lehet még javulnod....és figyeld a Magyar LFS bajnokság topicot na akarsz online játszani, ott tudnak neked segíteni setup ügyben, és sokat tanulhatsz töllük
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Akkor hát leszek az elsõ😊
Kb. 1 hete játszom az LFS-el, most 1.32.95-nél tartok Blackwood normál irányú pályán XF GTI-ben.
Ha az eddig elért legjobb szekcióidõimet veszem figyelembe, akkor még van néhány tized tartalék, de ezt még nem sikerült kihozni.
Továbbra is szívesen cserélek jó setupokat és tapasztalatokat😊
Kb. 1 hete játszom az LFS-el, most 1.32.95-nél tartok Blackwood normál irányú pályán XF GTI-ben.
Ha az eddig elért legjobb szekcióidõimet veszem figyelembe, akkor még van néhány tized tartalék, de ezt még nem sikerült kihozni.
Továbbra is szívesen cserélek jó setupokat és tapasztalatokat😊
GPLRank: -51|GTRank: -30
← ElőzőOldal 3 / 3