131
Minden idő amit LFS-ben mész
  • ÁjjLe BoBBi
    tegnap este nem pörgettünk 50 kört, mert valahogy nem gyült össze a banda:(
    de Jacek Palee Kacsa meg én nyomtunk 25 kört....nagyon frankó volt ( leszámítva egy-két apró incidenst :)
    és mentem ott egy bestet is.....úgy látom századonként javulok most 1:31.17 :))
  • ÁjjLe BoBBi
    te segg vagy :)
  • [Walaki]D`Lair
    asszed én nem? :DDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    jehh már valamennyire hsznált a climb dance...pedig csak 1x néztem meg :)) és az első részidőm 0.30.96 :)) ellestem pár fogást Markitól :)
  • ÁjjLe BoBBi
    TÉLLEG :))) köszönöm :)))
    Megnézem vagy 5x :))
  • [Walaki]D`Lair
    LOL....

Vatanen dö beszt!!!!!
  • Marki..
    Pikes Peak
  • ÁjjLe BoBBi
    baszus nem megy :((
    nem értem 7végén nagyon ment a GP...
    most meg mikor már a célegyenesben vagyunk a GP futamhoz, egyszerüen nem megy:(((( nem tudok 1.32.00 alá menni brühühű :(
    pedig a részidők megvannak hozzá
    az első mindig 0.31.0x a második jó esetben ha nem csúszoko ki akkor 1.04.5x és a végére repülök....de van mikor a második időmérőt sem érem el perec:(((
  • Marki..
    Kis korrekció, nehogy kicsúszás legyen a vége:
    Nem sokkal a 100-as tábla után fékezek. Az hogy ezt úgy látjuk, mintha a 75-ös után lenne, annak az oka, hogy mire észleled a fékezést, már tényleg a 75-ösnél járok, reakcióidő ugye. Ha megnézed lassításban jobban látszik amit mondok.(Shift+F2)
  • budasp
    A célegyenes utáni jobbosra gondolsz te is, ha jól sejtem. Elképesztő, de az 50-es tábla könyékén fékez és gyönyörűen beszedi a kanyart.
    Legalább egy próba erejéig érdekelne az online játék, csak hogy lássam milyen sebességgel tudok kapcsolódni modemmel.
  • ÁjjLe BoBBi
    ide is beirom hogy tegnap volt egy amolyan felkészülés a jobb netkódú LFS-re(ami nem feltétlen a 0.2-ben lesz már), 50 kört mentünk....vagyis csak Marki meg Jacek, én a 25. körben száltam be.....időközben elment Norbi, és megjött Gergo....hát valami hihetetlen jó......nem kell fejvesztve menni hogy utolérd a másikat hanem cak fokozatosan gyorsulva.....az a helyzet hogy sok fizikai edzés kell még nekem mert kb. a 16-17. körtől teljesen elzsibbadt a kezem, és nagyon fájt.....végül is 30 kört igyis mentem :)
    na szóval annyi a lényeg hogy ma este( a pontos időt majd ide beirom) indul megint egy ilyen szerver.....még arra próbálom majd rávenni a többieket hogy mennyen egy teamspeak is hogy lehessen anyázni :))) na csá majd jövök...
  • ÁjjLe BoBBi
    nem nem akkor ez valami nagy gubancolás.....javítson ki valaki ha tévednék de szerintem az 50-es táblánál ha elkezd az ember fékezni lehetetlen megállni hogy jó kört mennyen....Marki pl. a 75-ös után fékez kicsivel és ugy megy 1.30.8x-es időket
  • ÁjjLe BoBBi
    speciel én egérrel megyek 1.31.18-at....ha külön nem említem meg a pályát akkor az mindig GP és én csak GTI-vel megyek
  • budasp
    Persze, a gyakorláson rengeteg múlik, de jó setup nélkül fabatkát sem ér. Letöltöttem egy hotlapot a valahonnan a netről, amin egy srác 1.31 körüli időt fut. Neki elég az 50-es táblánál megkezdeni a fékezést, míg nekem már a 75-ös előtt padlót kell nyomnom. Ez jó pár tized másodpercet jelent az ő javára, ami nem gyakorlás kérdése.
  • [Walaki]D`Lair
    jaja! Én is remélem!
  • ÁjjLe BoBBi
    azért remélem a köv bajnokságban indultok már ti is ! igaz ?
  • ÁjjLe BoBBi
    sokat kell gyakorolni...nekem is az van hogy az egyik körben itt vagyok gyors, aztán a másikban meg ott.....ha összreknám akkor lenne a fasza
  • ÁjjLe BoBBi
    elfelejtettem említeni de egy 50körös versenyt teszteltünk ma kisebb nagyobb sikerekkel....
    két ember tudta végig vinni a távot Marki és Jacek.....én a 25. körben száltam be....elég jó volt és sokat lehet javulni, tanulni....holnap is lesz ilyen...próbálunk felkészülni a 0.2-re mert remélhetőleg akkor megszünik ez a fölosztás csoportokra, és egyszerre mehetünk majd
  • ÁjjLe BoBBi
    gyakoroljatok de nagyon....most mentem 1.31.18-at :))
  • donpedro25
    Én is majdnem itt tartok, csak nálam a középső szektor jobb. 1.04.95 után lett 1.32.46 a vége.

Igaz, kb. 10 napja egy kört se mentem gp-n.
  • budasp
    Szóval az első split 0.31.67, a második 1.05.58, a vége pedig így lett 1.32.95.
    Az első részidőm 0.31.30 körüli szokott lenni, tehát itt van 3-4 tized tartalék. Érzésem szerint a második szakaszon is van kb. 2 tized, csak hát ezek egy körön belül nehezen jönnek össze, ugyebár...:)
  • [Walaki]D`Lair
    1:31.19
  • seAke
    1.33.54 szike fejlődik jeeee
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem a startlap best 1:37.83 :))))
  • ÁjjLe BoBBi
    ugyebár a startlap is számít 1 race-ben és én éppen most mentem 1:37.84-est :))
  • FREAK
    na ez a beszéd :D
  • ÁjjLe BoBBi
    az frankó idő ahhoz képest hogy egy hete nyomod.....ird le a részidőket is és kiderül hol lehet még javulnod....és figyeld a Magyar LFS bajnokság topicot na akarsz online játszani, ott tudnak neked segíteni setup ügyben, és sokat tanulhatsz töllük
  • budasp
    Akkor hát leszek az első:)
    Kb. 1 hete játszom az LFS-el, most 1.32.95-nél tartok Blackwood normál irányú pályán XF GTI-ben.
    Ha az eddig elért legjobb szekcióidőimet veszem figyelembe, akkor még van néhány tized tartalék, de ezt még nem sikerült kihozni.
    Továbbra is szívesen cserélek jó setupokat és tapasztalatokat:)
  • ÁjjLe BoBBi
    Jeee milyen ügyes vagyok :DD most már nekem is van topicom :) szóval Freak bácsi megkért hogy az időket ide irjuk
    lehet lökni az eredményeket