131
Minden idő amit LFS-ben mész
-
#88 A liveforspeed.net-ről eljuthatsz andré honlapjára, ott van egy rövid guide.
Egyébként hétvégén mentem egy 1.37.90-et. Az advanceden 1.40.xx. Rally Advanceden meg asszem 1.17 alá sikerült kerülnöm a legjobb körömben. -
#87 volt mar belinkelve gpl-es guide de nem tom hol van:)))
Mondjuk az vicces hogy a turbonal 3.5 barig lehet emelni a guminyomast:)))))))))))))))))))
A Subaru WRC-n tavaly aszfalton Prodrive-os mernok 1.75-re allitotta:)) ennyit a valosagrol:) -
budasp #86 nem tud valaki egy guide-ot setupoláshoz? -
#85 1.38.xx -
#84 nem töröltem le a 0.1-et.de most már nemigen akarok játszani vele -
#83 én is saját setuppal megyek,beállítást is gyakorolni kell.
-
donpedro25 #82 Eddig kb. 15 kört mentem a 0.2-vel, és még nem jutottam 1.42 alá, bár nem sok híja. Igaz, saját készítésű setuppal nyomom, ami semmi jót nem jelent, mivel abszolút nem értek hozzá... :( -
#81 :(( semmi :(
ugye nem töröltétek le a 0.1-et ?
nekem két könyvtárban van benne a két gamma....
van egy " Live for Speed 0.1" és egy "Live for Speed 0.2" könyvtár.
Én a régi időket is fogom irni, mert nem nyugszom amíg nem megyek 1.31 alá :) -
#80 0.2-ben 1.39.77 eddig a rekordom nektek mennyi? -
#79 7.51.89-et mentem 5 körön kis hibával együtt!Lassan számítani kell velem
tényleg számít a setup -
Kacsa_ #78 Én meg majd ellenetek bevetem a hihettetlenül realiszikus töréseket.
Zúzni fogok :)) -
[Walaki]D`Lair #77 1:30.34 az eredeti GTi vel... -
[Walaki]D`Lair #75 ehhhh...0.2-vel majd normális fizikával büntetünk igaz bobbi? :DDDDD -
#74 Nemsokára változás áll be a top-ten-ben a GP track-en GT autóval. Csak nézzétek figyelmesen, ki jelenik majd meg az 5. hely környékén.... :DDDDDDDDDD -
#73 ja de az nem gyengén volt invalid :))
én tegnap mentem hang nélkül olyan köröket, hogy egymás után 5 kör 1.31.10en belül volt, és uj bestet mentem 1.31.01 :))) -
#72 Nekem az eddig legjobb HLVC ok köröm az 1:31.35 még egérrel, kormánnyal még nem sikerült megdöntenem.
HLVC invalid kör a legutobbi GP veresenyen volt a legjobb: 1:30.68 kormánnyal már -
#71 Télleg megizzadtunk -
#70 Sziasztok !
Kb. 1,5 hónapja nyomom az LFS-t. Az érdekelne, hogy ti betartjátok-e ezeknél az időknél amiket ide bírigattok a Hot Lap szabályokat (szóval nem írja ki jobb fent hogy HLVC invalid) ? Nekem a best GTI vel a GP-n 1:34:57 -
#69 Grat!
Hát én is remélem hogy advanceden már jóval szorosabb lesz a befutó mint a bajsnokság során eddig.
Marki ha nyerni akar akkor meg kellesz dolgoznia érte keményen :)) -
#67 ja versenyen meg majd bebüntetszh oszt lesz nekem egy lépés :D -
#65 :))) én meg most mentem egy olyan bestet amiben (az eddigiek alapján) van mág 3 tized javulás!!:))
az idő pedig 1.31.92 és ezt sem ugrattam :))) -
#63 Annyira mégsem volt könnyű 32.76 alá menni, de most sikerült: 1.32.63.
Egyébként nem HLVC-ben eddig egyszer sikerült 32 fél alá kerülnöm, egy 32.49-el. De ezt a 32 fél környéki időt folyamatosan tudom hozni. Mindegy, még én is gyakorlok egy kicsit nem HLVC-ben. -
#61 advancedet szerettem eddig is, holott nem ment, minden 10. körben elkaptam egy jót.
Most 10 körből egy rossz:))
és a bestem 1.32.00(nem ugratásból:) -
#60 én meg nem fejeztem be talán 2őt de az egy az tuti -
#57 Nem fogom kiengedni az összetett harmadik helyet a kezemből bármit csináltok. Igaz, nekem még nem sikerült 32 körüli köröket futni, de majd ha lesz időm gyakorlok. Jó előjeleim vannak, tegnap mentem 4-5 5 körös single-t, és futottam egy 32.76-os hlvc ok kört (7.hely jelenleg a top10-en) Csak még nem küldtem be. Majd ha összejön egy 5.hely... :DDDDD -
#55 :)) thx
és remélem a zárófutam nagyon fasza lesz -
#52 huha kemény versenynek igérkezik az advanced....
állandóvá válik nálam az 1.01.4x-6x ig a 2. részidő :)) és most mentem 1.32.08at :) -
[Walaki]D`Lair #51 Loller! elmaradt az a 2 angolom :DDDD -
#49 hát igen akár hogyis de te voltál az első és idáig az egyetlen aki 1.32 alá ment....
remélem a záró futam nagyon jó lesz, és sokan leszünk.... -
#47 na emberek advanced jön....
legalábbis 2hét múlva a bajnokságban az lesz, ami egyben a zárófutam is.
úgy érzem nem csak GP-n gyorsultam, hanem advanceden is.
ezt az bizonyítja hogy 2hete mentem utoljára ezen a pályán, de akkor is szarul.
ma meg rögtön az első gyakorlásom 2. köre 1.32.30 lett:) bíztató jelek :) -
#46 hát ettől félek én is hogy most pörgök mint gép, a versenyen meg vagy nem megy majd vagy a netem szarakodik majd :( az biztos hogyha megszakad a net akkor széttöröm a modemet -
[Walaki]D`Lair #45 jaja...gratula....(csak nehogy megszívd...;) -
#43 ja ha az mák hogy most mentem 10 kört és abból a lgrosszabb a startlapon kívül:) 1.31.28 volt...a legjobb meg 1.31.06 és 6 köröm volt ami 1.31.10-en belül volt :)) de ez biztos mák :) -
#42 lol -
[Walaki]D`Lair #40 makker :DDDD -
#39 ISTNEM!!!! megtörtént!!! most már vigyázzatok....beérett nálam a setup(legalábbis remélem)
az uj best 1.31.03 !!!!
-
[Walaki]D`Lair #38 háát...én is inkább vacsorázni mennék.... -
#36 amit a zárójelbe irtál csak poén igaz ?:) -
[Walaki]D`Lair #35 Hát ha rajtam múlik...én mindent meg fogok tenni érte...:)
Akkoris megelőzöm Norbit, ha szétesik alattam a kocsi :)))))))) (persze szabályos módon) -
#34 arra meg varhatsz Zoli:))