LFS best idők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg majd ellenetek bevetem a hihettetlenül realiszikus töréseket.
Zúzni fogok 😊)
[Walaki]D`Lair
1:30.34 az eredeti GTi vel...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
ehhhh...0.2-vel majd normális fizikával büntetünk igaz bobbi? 😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

tuero
Nemsokára változás áll be a top-ten-ben a GP track-en GT autóval. Csak nézzétek figyelmesen, ki jelenik majd meg az 5. hely környékén.... 😄DDDDDDDDD

ÁjjLe BoBBi
ja de az nem gyengén volt invalid 😊)
én tegnap mentem hang nélkül olyan köröket, hogy egymás után 5 kör 1.31.10en belül volt, és uj bestet mentem 1.31.01 😊))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ibronk
Nekem az eddig legjobb HLVC ok köröm az 1:31.35 még egérrel, kormánnyal még nem sikerült megdöntenem.
HLVC invalid kör a legutobbi GP veresenyen volt a legjobb: 1:30.68 kormánnyal már

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

ibronk
Télleg megizzadtunk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

pofy
Sziasztok !

Kb. 1,5 hónapja nyomom az LFS-t. Az érdekelne, hogy ti betartjátok-e ezeknél az idõknél amiket ide bírigattok a Hot Lap szabályokat (szóval nem írja ki jobb fent hogy HLVC invalid) ? Nekem a best GTI vel a GP-n 1:34:57

ÁjjLe BoBBi
Grat!
Hát én is remélem hogy advanceden már jóval szorosabb lesz a befutó mint a bajsnokság során eddig.
Marki ha nyerni akar akkor meg kellesz dolgoznia érte keményen 😊)

ÁjjLe BoBBi
ja versenyen meg majd bebüntetszh oszt lesz nekem egy lépés 😄

ÁjjLe BoBBi
😊)) én meg most mentem egy olyan bestet amiben (az eddigiek alapján) van mág 3 tized javulás!!😊)
az idõ pedig 1.31.92 és ezt sem ugrattam 😊))

tuero
Annyira mégsem volt könnyû 32.76 alá menni, de most sikerült: 1.32.63.
Egyébként nem HLVC-ben eddig egyszer sikerült 32 fél alá kerülnöm, egy 32.49-el. De ezt a 32 fél környéki idõt folyamatosan tudom hozni. Mindegy, még én is gyakorlok egy kicsit nem HLVC-ben.

ÁjjLe BoBBi
advancedet szerettem eddig is, holott nem ment, minden 10. körben elkaptam egy jót.
Most 10 körbõl egy rossz😊)
és a bestem 1.32.00(nem ugratásból😊

ÁjjLe BoBBi
én meg nem fejeztem be talán 2õt de az egy az tuti

tuero
Nem fogom kiengedni az összetett harmadik helyet a kezembõl bármit csináltok. Igaz, nekem még nem sikerült 32 körüli köröket futni, de majd ha lesz idõm gyakorlok. Jó elõjeleim vannak, tegnap mentem 4-5 5 körös single-t, és futottam egy 32.76-os hlvc ok kört (7.hely jelenleg a top10-en) Csak még nem küldtem be. Majd ha összejön egy 5.hely... 😄DDDD

ÁjjLe BoBBi
😊) thx
és remélem a zárófutam nagyon fasza lesz

ÁjjLe BoBBi
huha kemény versenynek igérkezik az advanced....
állandóvá válik nálam az 1.01.4x-6x ig a 2. részidõ 😊) és most mentem 1.32.08at 😊

[Walaki]D`Lair
Loller! elmaradt az a 2 angolom 😄DDD

ÁjjLe BoBBi
hát igen akár hogyis de te voltál az elsõ és idáig az egyetlen aki 1.32 alá ment....
remélem a záró futam nagyon jó lesz, és sokan leszünk....

ÁjjLe BoBBi
na emberek advanced jön....
legalábbis 2hét múlva a bajnokságban az lesz, ami egyben a zárófutam is.
úgy érzem nem csak GP-n gyorsultam, hanem advanceden is.
ezt az bizonyítja hogy 2hete mentem utoljára ezen a pályán, de akkor is szarul.
ma meg rögtön az elsõ gyakorlásom 2. köre 1.32.30 lett😊 bíztató jelek 😊

ÁjjLe BoBBi
hát ettõl félek én is hogy most pörgök mint gép, a versenyen meg vagy nem megy majd vagy a netem szarakodik majd 😞 az biztos hogyha megszakad a net akkor széttöröm a modemet

[Walaki]D`Lair
jaja...gratula....(csak nehogy megszívd...😉

ÁjjLe BoBBi
ja ha az mák hogy most mentem 10 kört és abból a lgrosszabb a startlapon kívül😊 1.31.28 volt...a legjobb meg 1.31.06 és 6 köröm volt ami 1.31.10-en belül volt 😊) de ez biztos mák 😊

Jacek
lol

[Walaki]D`Lair
makker 😄DDD

ÁjjLe BoBBi
ISTNEM!!!! megtörtént!!! most már vigyázzatok....beérett nálam a setup(legalábbis remélem)
az uj best 1.31.03 !!!!

[Walaki]D`Lair
háát...én is inkább vacsorázni mennék....

ÁjjLe BoBBi
amit a zárójelbe irtál csak poén igaz ?😊

[Walaki]D`Lair
Hát ha rajtam múlik...én mindent meg fogok tenni érte...😊

Akkoris megelõzöm Norbit, ha szétesik alattam a kocsi 😊))))))) (persze szabályos módon)

Jacek
arra meg varhatsz Zoli😊)

ÁjjLe BoBBi
tegnap este nem pörgettünk 50 kört, mert valahogy nem gyült össze a banda😞
de Jacek Palee Kacsa meg én nyomtunk 25 kört....nagyon frankó volt ( leszámítva egy-két apró incidenst 😊
és mentem ott egy bestet is.....úgy látom századonként javulok most 1:31.17 😊)

ÁjjLe BoBBi
te segg vagy 😊

[Walaki]D`Lair
asszed én nem? 😄DDDD

ÁjjLe BoBBi
jehh már valamennyire hsznált a climb dance...pedig csak 1x néztem meg 😊) és az elsõ részidõm 0.30.96 😊) ellestem pár fogást Markitól 😊

ÁjjLe BoBBi
TÉLLEG 😊)) köszönöm 😊))
Megnézem vagy 5x 😊)

[Walaki]D`Lair
LOL....

Vatanen dö beszt!!!!!

Pikes Peak

ÁjjLe BoBBi
baszus nem megy 😞(
nem értem 7végén nagyon ment a GP...
most meg mikor már a célegyenesben vagyunk a GP futamhoz, egyszerüen nem megy😞((( nem tudok 1.32.00 alá menni brühühû 😞
pedig a részidõk megvannak hozzá
az elsõ mindig 0.31.0x a második jó esetben ha nem csúszoko ki akkor 1.04.5x és a végére repülök....de van mikor a második idõmérõt sem érem el perec😞((

Kis korrekció, nehogy kicsúszás legyen a vége:
Nem sokkal a 100-as tábla után fékezek. Az hogy ezt úgy látjuk, mintha a 75-ös után lenne, annak az oka, hogy mire észleled a fékezést, már tényleg a 75-ösnél járok, reakcióidõ ugye. Ha megnézed lassításban jobban látszik amit mondok.(Shift+F2)

A célegyenes utáni jobbosra gondolsz te is, ha jól sejtem. Elképesztõ, de az 50-es tábla könyékén fékez és gyönyörûen beszedi a kanyart.
Legalább egy próba erejéig érdekelne az online játék, csak hogy lássam milyen sebességgel tudok kapcsolódni modemmel.

GPLRank: -51|GTRank: -30

ÁjjLe BoBBi
ide is beirom hogy tegnap volt egy amolyan felkészülés a jobb netkódú LFS-re(ami nem feltétlen a 0.2-ben lesz már), 50 kört mentünk....vagyis csak Marki meg Jacek, én a 25. körben száltam be.....idõközben elment Norbi, és megjött Gergo....hát valami hihetetlen jó......nem kell fejvesztve menni hogy utolérd a másikat hanem cak fokozatosan gyorsulva.....az a helyzet hogy sok fizikai edzés kell még nekem mert kb. a 16-17. körtõl teljesen elzsibbadt a kezem, és nagyon fájt.....végül is 30 kört igyis mentem 😊
na szóval annyi a lényeg hogy ma este( a pontos idõt majd ide beirom) indul megint egy ilyen szerver.....még arra próbálom majd rávenni a többieket hogy mennyen egy teamspeak is hogy lehessen anyázni 😊)) na csá majd jövök...

ÁjjLe BoBBi
nem nem akkor ez valami nagy gubancolás.....javítson ki valaki ha tévednék de szerintem az 50-es táblánál ha elkezd az ember fékezni lehetetlen megállni hogy jó kört mennyen....Marki pl. a 75-ös után fékez kicsivel és ugy megy 1.30.8x-es idõket

ÁjjLe BoBBi
speciel én egérrel megyek 1.31.18-at....ha külön nem említem meg a pályát akkor az mindig GP és én csak GTI-vel megyek

Persze, a gyakorláson rengeteg múlik, de jó setup nélkül fabatkát sem ér. Letöltöttem egy hotlapot a valahonnan a netrõl, amin egy srác 1.31 körüli idõt fut. Neki elég az 50-es táblánál megkezdeni a fékezést, míg nekem már a 75-ös elõtt padlót kell nyomnom. Ez jó pár tized másodpercet jelent az õ javára, ami nem gyakorlás kérdése.

GPLRank: -51|GTRank: -30

[Walaki]D`Lair
jaja! Én is remélem!

ÁjjLe BoBBi
azért remélem a köv bajnokságban indultok már ti is ! igaz ?

ÁjjLe BoBBi
sokat kell gyakorolni...nekem is az van hogy az egyik körben itt vagyok gyors, aztán a másikban meg ott.....ha összreknám akkor lenne a fasza

ÁjjLe BoBBi
elfelejtettem említeni de egy 50körös versenyt teszteltünk ma kisebb nagyobb sikerekkel....
két ember tudta végig vinni a távot Marki és Jacek.....én a 25. körben száltam be....elég jó volt és sokat lehet javulni, tanulni....holnap is lesz ilyen...próbálunk felkészülni a 0.2-re mert remélhetõleg akkor megszünik ez a fölosztás csoportokra, és egyszerre mehetünk majd

ÁjjLe BoBBi
gyakoroljatok de nagyon....most mentem 1.31.18-at 😊)

Én is majdnem itt tartok, csak nálam a középsõ szektor jobb. 1.04.95 után lett 1.32.46 a vége.

Igaz, kb. 10 napja egy kört se mentem gp-n.