LFS best idők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
Remélem Markiék is megragadnak az 1.37 körül, és nem nagyon fognak 1.36-os idõket futni.
de sajnos még mindig nem érzem közel annyira sem mint a 0.1-et 😞
de remélem idõvel kialakul ez is
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
1:36.14 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
1:36.22 HLVC 😊))))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de az én idõm szerintem ahhoz képest hogy 3 napja láttam elõször a 0.2-õt nem is olyan rossz nem ?
Szóval az idõ 1.37.51
Rallyn megy még valaki komolyan?
Ha a szolgáltató szolgáltat php-t meg van mysql adatbázis, akkor akár az új oldalra is át lehetne mozgatni az egészet. Lehet, hogy ágyúval verébre ez a php-mysql dolog, biztos lehetett volna egyszerûbb cgi-script-tel is, de a php-mysql érdekelt, úgyhogy tanulóprogramként írtam ezt a hotlap-os cuccot php-mysql-ben.
Itt a lycoson egy gond lehet még, az 50 M-s kvóta. Ha mindenki feltölti a gst köreit, vagy a késõbbiekben mpr-t is tölthettek majd fel, akkor kevés lesz ez az 50M. Na mindegy, majd valahogy ezt is megoldja 0.2 😊)).
Meg úgy hallottam, hogy az ultraweb is fog szolgáltatni php-mysql-t (vagy már szolgáltat is??), lehet, hogy oda át lehetne mozgatni az oldalt. Persze ott nemtom mennyi a kvóta.
Szóval az idõt mindenféle pont nélkül kell beírni, csak az öt számjegyet, és akkor fog jól mûködni (igaz akkor sem értem, hogy a kettõspontot mér vette két pontnak)
Az idõdet javítani fogom ha hazaértem.
A progitól meg ne várj többet, még csak a 0.1-es verzió. De április végére ki fog jönni a 0.2 sok újdonsággal, például a feltöltés közben lányok fognak táncolni a képernyõn, hogy ne legyen unalmas a várakozás, és még sok fontos újdonság lesz benne

Hmmm... Ha én nem lennék hol lenne ez a topic...
(http://members.lycos.co.uk/humigeri/)
Nekem:
Rally standard: 1.17.54
Rally advanced: 1.16.20
GPLRank: -51|GTRank: -30
Pár kérdésem lenne. 😊
Ennyivel másabb a 0.2 az elõdjénél? (az idõk miatt gondolom)
A kis autóval (F2 😛) nyomtam tegnap 1.40-et az aszfaltos pályán (nem rew), miután telepítést követõen mentem jópár kört.
Van valami best idõs nemzetközi ranglista valahol?
Léteznek más pályák, ill. autók is a demohoz?
Köszi a válaszokat elõre is.
Gyári setupokkal aszem
Szerintem jó, ahhoz képest hogy nem számítógépezhetek, mert büntibe vagyok

Egyébként hétvégén mentem egy 1.37.90-et. Az advanceden 1.40.xx. Rally Advanceden meg asszem 1.17 alá sikerült kerülnöm a legjobb körömben.
Mondjuk az vicces hogy a turbonal 3.5 barig lehet emelni a guminyomast😊))))))))))))))))))
A Subaru WRC-n tavaly aszfalton Prodrive-os mernok 1.75-re allitotta😊) ennyit a valosagrol😊
GPLRank: -51|GTRank: -30
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
ugye nem töröltétek le a 0.1-et ?
nekem két könyvtárban van benne a két gamma....
van egy " Live for Speed 0.1" és egy "Live for Speed 0.2" könyvtár.
Én a régi idõket is fogom irni, mert nem nyugszom amíg nem megyek 1.31 alá 😊