270
Robot Arena: Design & Destroy
  • Brain00
    Hello!

Nekem lenne egy olyan gondom ha elindítom a játékot és belép a menübe összefolynak a képek vagy nem tudom vagy nagyon nagy felbontásban vannak valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm !
  • tutika14
    Sziasztok! A Robot Arena 2 vel hogy lehet multiplayerba nyomni? Nekem nem talál szervert :S segítsen valaki :D
  • bodesz
    anno ezzel desokat játszottam :D
  • gyikgyigo
    Hi!
    XP-n nekem nem indul... Ha valakinek van valami ötlete hogy mérhogyvanez. Segítsen Nem találok 98 emu-t se pedig azzal bizti menne nem?
    Szóval ha valaki tudja hogy kell XP-n életet lehelni bele írja le plz.
  • bigbigle
    ezt letom tölteni(játék)mia gép igénye?
  • Raven456
    Hellosztok azt meg tudná valaki nekem mondani hogy mért van olyan hogy néhány betű össze vissza van és olvashatatlan valaki nem tudna nekem segíteni?
  • nandorb
    tudna nekem kuldeni par robot modelt ami muxik
  • Raven456
    letöltöttem és minden nagyobb betű egy fekete kocka és e miatt még robotot sem építhetek tud na vki 1 linket ahonnan gyorsan le lehetne tölteni
  • Raven456
    de rég játszottam vele most töltöm volt 1 kevenc gépem azzal aláztam a buldozereseket (bocs hogy nem tudok képet feltölteni ,mert nem rég formáztuk a gépet)
  • Venom
    jaj dehülye vagyok hisz eza 2-es. jóvanna régen játszottam :D
    viszont csinálhatnának 3-ast.
  • Venom
    hö? van 2-es rész? nemis tudtam. hol talállok infót róla?
  • F1re
    vegre meg van isoba a robot arena 2 XD
  • atiati100
    Enyim lenyomja, ha kesz lesz teljesen kuldok kepet.
  • bigfoot
    kemény:)
    vmi hasonló volt egyik havernak is
  • Dtomka
    Ez lenne az én robotom...eddig még senki nem tudta elgyözni;)!
  • Dtomka
    Szisztok!
    A robot arena 2vel jáccik még vki?
    Akit érdekel torrentröl le lehet szedni;)!
    Kár h nincsenek magyar szerverek....!!!!
  • SD456
    Szevasztok!

Hogyan lehet robotot csinálni a www.miniclip.com/robotrage.htm játéban?

Előre is köszönöm!
  • SD456
    Szevasztok!

Biztos és gondodlom, hogy régi ez a játék de nekem lenne egy kérdésem. Hogyan lehet több fegyvert (és cuccokat) berakni ebbe a játékba? Már arról hallottam, hogy a Patch-elt verzióba lehet kóddal berekni cuccokat. De nekem csak egy kis vézna felmásolós verzióm van amihez nem lehet a Patch-et felrakni én gondolo azért mert nincsen telepítve.

Előre is köszönöm!
  • SD456
    Szevasztok!

Láttam lejjebb egy képet és azt szeretném kérdezni hogyan lehet olyan extra cuccokat beletenni? Patch vagy mi ez?

Előre is köszönöm!
  • _Neo
    Nem látom a képeket... Nem teszed be őket?

Ja és nekem ezzel kapcsolatban kéne egy kis help, mert egy barátommal próbáltunk játszani, de nekünk egyáltalán nem jött össze a netes része. Tudnál segíteni?
  • Harcsassin
    Hi ! Nagyon király a játék csak a net része ne lenne ilyen bugos. Van itt egy képem pár robotomról (feltéve ha fel tom tenni)! Ha valakinek van kedve ellenem játszani az írjon ide a forumra vagy a címemre : [email protected]

• CaviaR
    Akinek van kedve Robot Rage-ezni, az jöjjön!

http://www.miniclip.com/robotrage.htm
  • bigfoot
    egyebként hány season van benne??
    mert végig akarom nyomni és kíváncsi vagyok meddig tart
    most az 5. nél járok
  • Venom
    semien szerver nincs mivel közvetlen a másik játékosra kell csatlakozni.
  • _Neo
    Nekem is kb ezt csinálta. Szerintem a fő ok, hogy már nincsenek is nagyon szerverek amiket megtalálhatna...
  • bigfoot
    na most szereztem meg ezt a gamet!!
    ha rámegyek arra hogy keressen gamet a neten akkor lefagy!miért?
  • Venom
    van lan része is asszem deha nincs lanba egyszerü szervert csinálni.
  • _Neo
    Nekem nem sikerült on-line összehozni... van valami tipikus amit hibázhattam? Más: Lan része működik? vagy van egyáltalán? (nem emléxem...)
  • Venom
    multi részt össze ja. csak nagyon net igényes szvsz azé nemnagyon jácanak vele már.
  • _Neo
    Hali! Nyomul még valaki vele?
    Más: Multiplayer részét össze tudtátok hozni?
  • Venom
    sajna már link sincs meg.
  • Carlos
    Esetleg egy link?
  • Venom
    sajna már nincsenek meg.
  • Carlos
    Az alkatrészek megvannak Neked valahol???
  • Venom
    én egyszer valahol találtam egy csomó alkatrészt de neten nem használható csak akkor ha másiknak is megvan.
    pályák is vannak. festéseket meg gyárthatsz magadnak Photoshoppal vagy Paint Shop Pro-val. robotaimon amik voltak team logo aza fekete sárga aztis én csináltam.
  • Carlos
    Kúl!
    Amúgy vannak ehhez a játékhoz valami mod-ok?
    Mert alig találni valamit hozzá.
    Magyarán én semmi értelmeset nem találtam még annó!
    Gépek esetleg vagy pályák, festések, alkatrészek, etc.
  • Venom
    na itt az én két kedvencem :)
    A flip up nevezetüt utólag áttalakitottam, beraktam kerekeket és a alpokat azokra a recés tüsikre cseréltem úgy jót tud sebezni is :D #166 os hozzászólásban már az új flipupom is bentvan :D sajna gépek nincsenek már meg de képek talán segittenek valamit :)
  • Venom
    Nekem volt egy jó felborittós keréktépö gépem :D emergencit aláztam vele ezerrel XD
  • Csudri #232
    Én is ilyen gépeket csináltam anno, bármit lenyomott, kivéve a felborítós gépet, az náha kifogott rajta. (látom ezt te is írtad)

Én úgy oldottam meg, hogy ha felborított a "dög", akkor a baltával visszafordítottam a gépet, és persze a kerék is olyan volt, hogy mind a két oldalán tudott menni a jármű (értsd mindegy volt, hogy a teteje vagy az alja volt felül a masinának), miután letört esetleg a balta.
  • Carlos
    Hátha segít: