270
Robot Arena: Design & Destroy
  • Carlos
    Nekem egy megerősitett elejü (tüskék) járgányom volt.
    A tetején volt egy gombnyomásos balta.
    Csak a felborítós jármű tudod legyőzni.
  • Pitkany
    oh nagy kár, alig birok egy ütőképes gépet összerakni...
  • Carlos
    Sájsze!
    Nem találtam meg a design-okat. Ezek szerint töröltem őket!
    Sry.
  • Carlos
    Nagyon sokat!
    Ha kell pár design, akkor irj magánba is, talán még megvannak... :)
  • Pitkany
    Oh nagyon kősz. Bár még egy sorozatot sem sikerült megnyernem, de azért próbálkozok. Te mennyit nyomultál vele?
  • Carlos
    Tanulmányozd az alap modelleket!
    Amúgy a kaszni döntésére énsem jöttem rá... :)
    Oxigénpalack, meg ha jól emlékszem arra kellhet, ha valami vágó/szúró/döfő eszközt is szeretnél gombnyomással működtetni.
  • Pitkany
    Helló!!!

Hozzám még csak most jutott el ez a játék, valaki elmondaná, hogy lehet a kasznit megdönteni? Meg, hogy a oxigénes palackot mire lehet használni? Help me please!!!
  • Venom
    naja ezojan robot arena 1-re hasonlitt.
    Csinálhatnának robot arena 3-at normális netes résszel.
  • Thanatos
    jah netes rész nem volt jó de ebbe meg hiába jo a netes rész ha összes többi hazsnálhatatlan :/
  • Venom
    hát jobb az fix csak netes részt ne cseszték volna el mindegy elleszek ezzel a kütyüvel :D
  • Thanatos
    hát már látom énis, gyk épités 0 , harc is elég gáz, hát nem ez a game lesz a kedvencem..., a topic nevében szereplő game jobb volt mint ez
  • Lacc
    Én régebben próbálkoztam, de sajna szvsz elég igénytelen a harc része :( De a koncepció azért tetszik.
  • Thanatos
    ja má látom vásárolni lehet..., 50 credit nem sok :P
  • Thanatos
    milyen nicken vagytok fent? jah és késöbb lehet majd + alkatrészt szerezni mert ez igy alapbol elég érdekes :D
  • Venom
    naja énis meguntam mint a halál persze csak azé mert nemtudtam multizni mert rohat net igényes a multi része :(
    Nah kipróbálom amit belinkeltél :D
  • bodesz
    hi all.régen én is sokat toltam ezzel de uncsi lett egy jó fél év után és azóta robotost akartam játszani :) na van egy jó kis flash game ami MP-es és najon jóóó sztem.én is tolom vele.toljátok ti is vele.link
  • Carlos
    Megvan az ISO valakinek?????
    Most szettem elő a rip-et, de kellene a full a patch miatt!
    Tud valaki segíteni?
  • tmate6
    van msn cimed ha van légyszi priviben add meg elore is thx
  • Csudri #212
    Le lehet szedni plussz alkatrészeket a játékhoz. Multi előtt ellenőrzi a gép, hogy ugyan az a pack van-e fent mindenkinek, aki benne van a meccsben. Ha igen, akkor mehet a hent! Elég durva cuccokat csináltak már egyesek. :D
  • ZsZso
    Szerintem az mod, valaki aki unatkozott készített még hozzá alkatrészt. Bár ez elég merész elképzelés, mert nem tudom mihez kezdene a gép egy multiplayer játék közben ... hacsak nem azt írná ki, hogy rossz verzió. Tanácstalan vagyok :)))
  • tmate6
    #175 nézd meg mondjuk azt az elemet ami tartja a fűrészt
  • ZsZso
    Tudtommal nem lehet. Honnét vetted ezt ? Szerintem kizárt, hogy van ilyen. Építs abból ami van ! :)
  • tmate6
    hi alkatrészeket hogy lehet nyerni???
  • Venom
    levegő tartály nem minden fegyverhez kell :)
  • GyaxyBoy
    Hi Robot2!

DC++ on meg van ez a game egy csomó embernek! A Matrix HUBon legalábbis vagy 10 embert találtam!
    Keres rá: "Robot Arena" ennyi! És voálá!!!

u.i.: Ahoz hogy működjön vmi, ahoz kell pl áram, levegő tartáj és csip! :) Ezeket betetted! Aztán teszt és forgathatod és állítgathatod, hogy működjön!

Inkább olvass leírást mint hogy itt vered magad! :)
  • robot2
  • robot2

ezt nézd meg:www.minirc.hu!!!!!
  • robot2
    honnan mert a DC++ szarakodik!!!!!!!
  • tmate6
    hi all ehez a játékhoz kell crack és amugy jó game??most szedem
  • robot2
    ez nem nektek szól
  • robot2
  • Lacc
    lyuk
  • Venom
    mijen juk? nem kell juk az csak festés... állicsd be a motrot hogy mettől meddig csapódjon.
  • robot2
    beleépítem azt a lecsapóst,de nincs hely a lecsapódáshoz
    hogyan lehet olyan lyukat beleépíteni

• Gladiator
    nem tudom ismeritek-e ezt a topicot...
  • Rasti
    Ahogy elnézem te is egy kis pöcs lehetsz ha ilyen szinvonalas a hozzászolásod.
  • robot2
  • Gladiator
    szarlak le
  • Venom
    idióta...
  • Gladiator
    Bemész a könyvtárába, és ott megkeresed a RobotAMu.exe filet. Elindítod, kéri a cd keyt, megadod, ami az eredeti dobozon van, és így.

Amúgy te fogyatékos! Akárhányszor változtatsz nevet, mindig rád fogunk ismerni, mert egy kibaszott nagy

NYOMORÉK VAGY!!!

és süt az írásodról az értelmetlenség. legszívesebben agyonvernélek kis szaros lúzer. ajánlom, hogy ne kerülj az utamba!