285
Kedvenc állatom a hörcsög, mert ha rálépek szörcsög! :)
-
babapofe #245 A késztetés szerintem megvan, mert nagy felfedezők ezek az állatok, ha hörcsög, ha malac..aztán ő majd eldönti, hogy szereti-e vagy sem.
A tengeri malac-kerék kapcsolatáról szóló vélemények megoszlanak. Nem tudom valaki kérdezett-e meg erről orvost.:S De ha tetszik neki, úgyis belemegy. -
bluedev #244 Az én hörim már egy éve olyanban futkározik és semmi baja sincs!:) Szerintem ez állatfüggő is . -
#243 nah én azt akartam kérdezni, hogy a késztetés meg van-e nekik, tehát azért belement elsőre? Végül is az is csak egy rágcsáló... Nekem régen egy kis egerem volt, az úgy tekerte hogy öröm volt nézni :) -
jojo10 #242 így van. nem túl jó a gerincüknek. Én amikor megvettem a malacomat, raktam be egy nagy kereket az akváriumába, gondoltam ha egy hörcsög jól érzi magát benne, akkor a malac is. egyszer belemászott, és azóta a közelébe se ment. Tehát biztos rossz nekik. vagy csak az enyém nem csípi -
mirakon #241 én úgy tudom hogy a tengerimalacoknak nem tesz jót a futókerék...adj neki szobabiciklit vagy nyugágyat :D -
#240 Az állatok ilyen szempontból nagyon is okosak tudják hogy mire van szükségük, és hidd el ha nem tetszik neki akkor nem fog belemenni. De szerintem az nem olyan fontos hogy mennyire hajlékony a gerince,csak persze oda kell figyelni hogy mekkora méretű kereket vesz neki az ember. Bár az unokatesóm malacainak már kocsikerék méretű kellene, mert már akkorák. -
vienman #239 Nem szabad tengerimalacot kerékbe tenni... nem olyan hajlékony a gerince, mint egy hörcsögnek, meg amúgy sincs értelme...kiteszed a ketrecből és simán elfutkározik a szobában...könnyen el is tudod kapni utána... amúgy is szeretik a fogócskázást.... -
hallertos #238 És abban kap levegőt szegény? Vagy csak kis ideig lehet futtatni benne? Még sohasem láttam ilyen bigyót. -
laszmark #237 Tengeri malacoknak is gyártanak ilyen kerekeket, csak nagyobbat :) manapság mi nincs? még a kutyáknak is van cipőjük :D -
vienman #236 nem, nem tudnak a tengerimalacok... túl nagyok, nem bírja a gerincük... -
#235 Egyik lakótársam is most vett a hörcsögének egy ilyen futógömböt.Minden este azt hallgatom és nézem hogyan mászkál "egy gömb" a lakásban.:D -
#234 Köszi , azóta több helyen is körbe néztem és igazad van valóban:) Köszi még egyszer -
#233 persze,hogy tudnak és szeretnek is
egy reklámban pedig minden apróságra figyelnek, muszáj hitelesnek lennie! Bár ez a reklámtól is függ. Ha animációs akkor bármi előfordulhat ha nem animációs akkor annyira azért nem. Ez mondjuk elég összetett téma mert egy reklám filmben egy meghökkentő dolog van akkor azért jegyzed meg..pl ha egy hörcsög egy kis helikopterrel mászkálgatna a városban balett ruhában az eléggé megragadna az emlékezetemben :))
de erről ennyit.. -
#232 valaki tud nekem segíteni egy olyan kérdésem lenne hogy a tengeri malacok tudnak ilyen futó kerékbe szaladgálni , mert minthogyha az egyik reklámba láttam volna egy ilyen futókereket -
jagooo23 #231 deeeeee, az még jobb lenne ha igazi tengerimalacokkal csinálnák meg a videót! :o -
gregorianer #230 Egészen hasonlítanak az igazi tengerimalacokra. Jól megcsinálták őket. Gondolkodtam azon, hogy milyen lenne, ha igazi malacokkal csinálnák meg, és szerintem úgy eléggé gáz lenne. -
vintage #229 szerintem mindegy, hogy mik ezek valójában :D a lényeg, hogy aranyosak :) -
bodrisa #228 Aham ó.ó ! azt én is láttam és nagyon ott van ! Ez eddig a kedvenc részem! :D
-
mahalo #227 szerintem tengerimalackák ^.^ de most van egy újabb rész, ami szintén kimaradt a tévéből, de poénos! :D -
Wattin #226 Ilyen most nekem egy sem ugrik be... de biztos! :D -
kocsmocs #225 Hát lehetne izgalmas egy két anyázás nélkül is de szerintem is jól áll nekik. Ennél jobban csak azok tetszenek mikor csecsemők vannak hülye helyzetbe beállítva -
rorock #224 Káromkodós reklám??? Na végre valami izgalmas -
Wattin #223 Ezek szerintem tengerimalacok! Pufibbak mint a hörcsögök. Más a két állat jellege.
Ezekkel az állatokkal én láttam egy ilyen répás anyázós videót is... Az k***** jó!!! :) -
kocsmocs #222 Én sem láttam tv-ben bár elég keves nézek viszont neten ha valaki keresei akkor szerintem könnyen talál ilyen jellegű videóka akár youtubon videan vagy a hasonló oldalakon. tuti tengeri malacok;) -
dahooker #221 Szerintem eléggé esélytelen, hogy egyáltalán látták a videót. TV-ben nem találkoztam vele. Egyébként én hörcsögre szavazok, bár tengerimalac még nem harapott meg. -
kutakita #220 Tengerimalac hát :) mi más... túltáplált tengerimalacka. -
kurol #219 A kertészetiről biztosan tudom hogy létezik, a kisállatba nem vagyok biztos. Bár szerintem lényegtelen. Egy kertészetin is pont ugyan olyan értelmesen néznének rád egy ilyen kérdés után mint a kisállat osztályon:D:D -
#218 Miért, van kertészeti és kisállati osztály?
Én még nem találkoztam velük.... -
kurol #217 Az biztos hogy érdekesen fognak rád nézni de nem hinném hogy perdöntő választ tudnának adni:D De ha már ott vagy akkor inkább ne a vevőszolgálaton kérdezd meg hanem inkább a kertészeti osztály vezetőt, vagy ha van akkor a kisállat részleg vezetőjét. Talán ott nagyobb sikerrel jársz:D -
#216 Mondom, hogy tengerimalac... Miért nem lehet nekem elhinni?
De holnap megyek az auchanba amúgy is és majd megkérdezem a vevőszolgálaton...
kicsit sem fognak elmebetegnek nézni -
kurol #215 Nah, utánanéztem ezeknek a videóknak és találtam is egyet: http://www.indavideo.hu/video/Tenyleg_a_baratod_vagyok/
Nem nagyon lettem ezzel sem okosabb abban a témában hogy milyen állatok is lehetnek, de itt nagyon aranyosnak tűnnek:D:D -
#214 Na megnézted már vagy mi van... Szerintem jól eltalálták, most ez a "divat" -
kurol #213 Ez volt eddig a legtudományosabb bizonyítás amit eddig hallottam:D
Amúgy hogy tudnak bakizni az animált tengerimalacok?:D Erre igazán kíváncsi vagyok. Azt hiszem utána nézek ezeknek a videóknak:D:D -
#212 Szerintem... tengerimalac. De csak mert én is egy malac vagyok és értek hozzá, hogy felismerjem a fajtársaimat.
Amúgy vannak a neten azokról a malacokról olyan videók is amiket tv-ben tuti nem játszanak le. Ilyen baki parádé féle... -
kurol #211 Mivel látom hogy ez egy szakértőbb forum itt is megkérdezném hogy az Auchanos reklámba az a két rágcsáló, az tengerimalac vagy hörcsög? Már több helyről halottam, mindenfélét. Mindenki jött megdönthetetlen bizonyítékokkal szóval már engem is nagyon érdekel az igazság:D -
zsoldosa #210 Sziasztok. Az én dzsungáriai hörcsögömnek is daganata van a szályánál és a lapockáján.De szedtük itthon a greatfruit cseppet és tettünk a hörcsögök itatójába hátha használ.Mondjuk volt a szájánál egy kb.1 centis daganata és ez a greatfruit csepp 3 nap altt már majdnem teljesen eltüntette a daganatot rolla.A daganata alatt alig jött ki a házábol mert úgymond maga altt volt , de mióta már szinte lement megállás nélkül kerekezik . Pedig már azt hittük nem fog sokáig élni mert olvastam máshol is hogy csak műtéttel lehetne megoldani ami kb. 8ezer FT. De ezek szerint megúsztuk ezt is. Ha valakinek lenne kérdése ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezzen:D -
#209 Sziasztok!
Nekem már egy éve vannak dzsungijaim, 3 fiú, 3 lány. Ma tragédia történt, az egyik lány hörimet, Maratont el kellett altatni, mert daganatos volt, és sajnos sok helyen, de ezt műtét előtt láttuk csak.
Egyelőre sok minden mást nem tudok írni, most regisztráltam, és lassan de biztosan bekapcsolódom az itt folyó eszmecserébe. -
jolesy #208 Szia!
Nekem is van dzsungáriai törpehörim, bár nekem egy, éppen azért mert én vásárlás előtt nagyon sokat utánaolvastam illetve érdeklődtem kereskedésekben is és tartóktól is, és mindenki azt mondta hogy még azonos neműek sem férnek meg egymással, még akkor sem ha egy alomból származnak. Volt akinek pár nap után, volt akinél néhány hét után de csúnyán összeverekedtek. Én (bár nem vagyok szakértő) de azt mondom hogy külön tartsd őket ha megoldható.
Remélem tudtam valamit segíteni. -
kerpok #207 sziasztok,
karácsonyra asszonypajtimnak hozott a jézuska két db szürke dzsungáriai törpehörit.
2lány!
Az egyik nagyon mászkálos, jóóófej, a másik olyan kis ovatos, bújos, félős! Tökre jól kijöttek egymással leglábbis ezt mondta a kereskedő, de itthon, az egyik dominánsabb, és 20-30 percenként nekimegy a másiknak! Miért van ez?! Szedjük külön őket?! vagy vegyünk mellé másikat?!
Amúgy egy elég nagy 60x35 és elég magas több szintes ketrecbe vannak, szal hely van nekik elég.
remélem tudtok vmi hasznos tanácsot adni!
köszi előre is
Pókos
-
#206 nem igazán hagynám :O