262
Mert szerintem nem....:-/
-
#175 Én már csak azt várom, hogy amerikai miatt világválság lesz az olajárak miatt, ergo mindennek az ára fog nőni, mert ugye az olaja elég fontos alapanyag is. -
#174 nem mindegy az neked? -
[Walaki]D`Lair #172 hol hirdetem én a kitörését??? megemlítettem a lehetőséget! ez az én véleményem szerint 2 különböző dolog...
Amúgy sztem hagyjuk abba...nem szeretnék pont veled összeveszni emiatt.... -
#171 "Nem vagyok paranoiás, de 2 gombnyomás és atomháború...."
Ezt nem te írtad? -
[Walaki]D`Lair #170 olyanról sem beszéltem...én...tudomásom szerint...{:-) -
[Walaki]D`Lair #169 Pontosan! Sose jó az a sok negatív hullám! :))
-
#168 jó, behelyettesítettem az atomháború szót -
[Walaki]D`Lair #167 naaa....nem kell kiforgatni a szavaimat...egy szóval nem említettem semmi ilyesmit... -
#166 ELVI lehetőség igen, de még mindig nem érint minket. -
#165 mindennek vannak hátrányai, de érdemes inkább az előnyökre koncentrálni -
[Walaki]D`Lair #164 én tudom, nem is tartok tőle...de a lehetőség fönnáll :))
-
#163 meg ha igen, akkor mi van?? még mindig túl messze vagyunk ahhoz, hogy parázni kéne miatta
arról nem is beszélve, hogy az öbölháborútól kezdve, a szerb válságon át az afganisztáni szarig az ilyenek mint te folyamatosan a "3. világháború" kitörését hirdették
nevetséges -
[Walaki]D`Lair #162 Naja...az már biztos, hogy számunkra (jelenleg) komolyabb probléma...nos...az EU csatlakozásnak is vannak hátrányai...de tény, hogy nagyon eltúlozzák.... -
#161 SENKI nem fog atomfegyvert bevetni tudva azt, hogy egy órával később hat másikat kap a fővárosára. Ez csak fenyegetésre jó, semmi másra, és úgy látszik, nálad hatásos. -
#160 Erről beszélek, előbb gondolkodj, mielőtt jössz a paranoid elméleteiddel. -
#159 NA EZT FEJEZD BE KURVA GYORSAN! -
#158 pontosan, mint ahogy fogalmad nincs, mi a helyzet Kolumbiában meg Nigériában, és mégis élsz boldogan
Irakhoz sincs annyi közöd, hogy jajgass miatta. -
[Walaki]D`Lair #157 Nem vagyok paranoiás, de 2 gombnyomás és atomháború.... -
#156 ÉS AKKOR??? Az az ő kibaszott dolguk, meg az araboké, miért kell ezzel pont itt foglalkozni?? Nekünk van ennél 1000x komolyabb problémánk, ugyanis a fél ország kitalálta, hogy EU sux, és maradjunk inkább büszkén de szarul a románok meg az albánok szintjén "szabadok".... Ez IGAZI probléma, nem az a 2 hét, ami alatt porrá bombázzák Bagdadot a világ kibaszott másik végén. Én már híradót sem nézek, mert unom, hogy a csapból is ez folyik. -
[Walaki]D`Lair #155
Tudomást sem veszek róóóla???? Ember! Ezt te sem gondolhatod komolyan!!! Naneee.... -
#154 a háború ellen azzal tehetsz a legtöbbet, ha tudomást sem veszel róla
így te és a környezeted nem izgatja magát potyára
ha minden béketüntető így tenne, nem lennének zavargások, és az egész egy sima közelkeleti összetűzés lenne
de hála az ilyeneknek, világszerte téma, és nem az jellemző, hogy nyugodt szívvel beszélnek róla az emberek -
[Walaki]D`Lair #153 Egyébiránt a tények jelenlegi állása szerint sajnos nagyon úgy tűnik hogy az amcsik háborúzni fognak...:((( -
magyar ember 2 #152 Na, azert te se panaszkodhatsz, a Gamestar topicban elkovetett amokfutasoddal 100szor jobban izgattad a nepet mint [Walaki] ezzel. -
[Walaki]D`Lair #151 Jesszus!!! Akkor te nagyon félreértettél!!! Nekem közel sem a pánik keltés volt a célom!! Én egy békés eszmefuttatás szíterének szántam a topicot!
És télleg a háború ellen vagyok! -
#150 fognak, ez a kulcsszó
és még ez sem biztos, de te már háborút hirdetsz, pedig elvileg ellene vagy
ez a baj a tüntetőkkel is, a negatív agykontroll.... még nincs is háború, de ők már felforgatják a világot, pánikot keltenek, ahol tudnak....
ki a fasznak van erre szüksége? -
[Walaki]D`Lair #149 "de a címben HÁBORÚ szerepel, ami egyelőre NINCS"
Szerinted mit fognak játszani???? Seggrepacsit????
Amúgy meg ha nagyon nem tecc, akkor meg lehet ám kérni a moderátorokat mindenfélére....:))) -
#148 1. tök mindegy, hova nyitod, amíg a téma politika
2. meg lehetne, valóban..... de a címben HÁBORÚ szerepel, ami egyelőre NINCS, vagyis ezzel már borzolod a kedélyeket, másrészt meg ennyi erővel az üzbég belpolitikáról is beszélgethetnénk, kb. ugyanannyira kompetens az itteni társaság
ha beszélgetni akarsz, keress valami békésebb témát, amihez esetleg érdemben hozzá lehet szólni, mert nyilvánvaló, hogy ez a téma csak a flémhez ad alapot, mindamellett, hogy fölöslegesen izgatja a népet -
[Walaki]D`Lair #147 Persze....de mivel a fórum lényege, a véleménycsere, ezért gondoltam, hogy:
1. nem a politikába nyitom
2. Meg lehetne beszélni hogy ki-mit gondol róla. -
#146 nem, de ilyen topikot nyitsz, alapot adva ezzel egy olyan balhénak, amihez nevetséges módon egyik félnek sincs köze -
[Walaki]D`Lair #145 Jajj dehogy eszek macskát élve :)))) -
#143 mindenesetre kiváncsi leszek koreával mi lesz a helyzet, mert azt meg csak nyujtja mint a tésztát, pedig elég nyilvánvalo hogy van atomja észak-koreának, ma is rakéta kisérletek voltak, pont az uj dél koreai elnők iktatás előtt, elég morbid nem? A másik hogy észak elég durva országokkal bizniszelhetne (atommal) ha akarna vagy akar is (arab országokkal) -
#142 persze, tünteti is jogodban áll, és kismacskákat is ehetsz élve, de kinek használ ez? -
[Walaki]D`Lair #141 nézd...akit nem érdekel, az nem jön ide, akit igen az jön...ez a fórum lényege...
[amúgy meg azt nyitok, amit jónak látok nem? ;) ] -
#140 nem kéne ilyen topikokat nyitni, és ezzel idegelni az embereket
örülni kéne, hogy távol vagyunk tőle, közünk nincs hozzá, és nem kell emiatt aggódnunk -
[Walaki]D`Lair #139 Blasta, ha egyszer majd megint erre jársz, tudd, hogy megfogadom a tanácsodat.... -
magyar ember 2 #138 "nem kéne eltérni a tárgytól"
1. [Walaki]D'Lair inditotta a topicot, ha neki megfelel, akkor miert ne?
2. Ez boven a targynal van.
A tobbi: yes. -
magyar ember 2 #137 Ha mi csinaltuk volna a balhet, meg a menekulteket nyugatra (nyilvan ezek eltartasa se teccett a NATO tag EU allamoknak), akkor minket bombaztak volna. Ha a nemetek csinaltak volna, akkor meg oket. De nem mi csinaltuk, hanem a szerbek. -
magyar ember 2 #136 Mit es? -
magyar ember 2 #135 Ja, van olyan hogy jozan esz, de mibol gondolod hogy a tied az es nem az enyem? Benne van a szentirasban, vagy mi? -
#134 ti mi a faszról beszéltek???
nem kéne eltérni a tárgytól
adott egy diktátor, aki pusztít, ahol tud, és adott egy őrült, aki pusztít ahol tud, DE AZ Ő PÉNZÉBŐL ÉL A VILÁG, és az ő országának köszönhetjük, hogy eljutunk a Marsra, és remélhetőleg azt is, hogy az iszlám őrjöngése le lesz korlátozva