probléma egy film megnézésénél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem mûködni fog.
Real video streamet szeretnék a netrõl nézni, de ez a tetû Real Player egyszerûen nem hajlandó elindulni. Már egy jó ideje ezt csinálja, és csak egy újratelepített windowson hajlandó futni egy ideig(néhány nap), pedig a legújabb kiadás. Mi kavarhat be neki? Esetleg az ACE kodekpakk, vagy mi? Próbáltam már a VLC Playert, meg még néhány lejátszót, de nem játszák le a streameket. Van olyan progi(a RealPlayeren kívül) ami képes csont nélkül lejátszani az ilyen allományt?
Segítsetek!!!
Klite codek pack
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Miert van az, hogy mindig azoknak van baja a kodekekkel akik kodekpakkot hasznalnak? Minek annyi kodek??
A mostanaban hasznalatos kodekek:
1.DivX3.x tol 5.x ig - De a legujabb visszafele mindig kompatibilis
2.Xvid - Ebbol is eleg a legutolso verzio
3.Mpeg - Ehez vagy az elobb leirt Player (van benne AC3/DTS es mpeg kodek) vagy Windvd/Powerdwd
4.AC3 - Ac3filter - ingyenes es konfiguralhato az 1.0 tol az 5.1 ig!!!
Nekem soha nem volt gondom avi es mpeg lejatszassal a kovetkezo 4 dologgal:
1. FFDSHOW codec - Minden DivX / Xvid / felirat / dolgot egyedul megold gubanc nelkul!
2 MediaplayerClassic - az elobb leirt okokbol + felirattamogatas
3 AC3 filter.
4 Esetleg az Xvid, ha nem tetszene az ffdshow megoldasa (ezt az ffdshow ban lehet ki/be kapcsolni.)
NA udv mindenkinek.
van egy filmem(DVD) és a monitoron van kép a tévén pedig csak a nagy fekete semmi. Ez ablakban is így van és fullscreenben is. A desktop látszik, a WinDVD ablak és kezelõszervek is csak a benne futó film helyett minden fekete.
SOS, mert nincs kedvem a monitor elõtt gubbasztani!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
url: http://www.headbands.com/gspot/
csókacsalád-
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Vagyis mondjuk valaki szeretne filmet nézni, másvalaki meg aludna mellette, akkor hogyan lehet beállítani, hogy egy bizonyos hangerõ fölé ne lökje a hangot ordíbálás esetén se, és egy adott szint alá meg ne menjen, suttogás esetén se.
Szóval ne kelljen folyton halkítani, meg hangosítani, hanem automatikusan egy kb. szintbe legyen.
Mivel lehet ezt megoldani?
Meg esetleg, azt, hogy ha vége a filmnek, kapcsolja ki a gépet.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
viszont amint installálom a nimot(g400) egyáltalán a kép fejtetõre áll egy laptopon
és honnan lehet leszedni?
thnx 😊
meg mediaplayer azt kész más nem is kell
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a feliratot is alárakja a mediaplayer?
egy régi ACEcodecPack van fent
1. mit lehet csinálni?
2. hogy lehet leszedni egy ilyen codecpackot?
3. mi van ha egy filmet meg így meg se tud nyitni?
Másrészt 400-as Celeron 1-en nimoval ugy csuszkált a hang a képtõl, hogy öröm volt nézni! Folyamatosan proci 100-on pörgött... Az általam leírt módszer után lazán futott, 70%-os proci terhelést eredményezve... Ha esetleg TV-n nézed a filmet úgy hogy közben haasználni is akarod a géped, mondjuk netezel vagy akármi, akkor kurva sokat számít....
De ha mondjuk 2gigás athlon XP-t bûvölsz akkor télleg felrakhatod a codecpackeket is...
de ha már fent van a gépeden, akkor sincs baj, windows mediaplayerben tedd a következõt:
film megnyit, file/properties/advanced itt van 1 olyan ablakocska, hogy "filters in use". itt válaszd ki a fent említett filtert, és katt a properties gombon. feljön a filter beállító panelja, itt vedd ki a pipát az Xvid és a Divx elõl. OK, és jó lesz minden.
(szoptam én is eleget vele, mire rájöttem)
vagyis féligmeddig.
1. Nimoból installáld fel a hangot,+ ac3(ez valami miatt nem a hangoknál van)
2. divx 5.02 install
3. xVid mpg 4 codec.
Ezen kívûl a filmek 99.9 %-ához más nem, kell...
Nagy valószínûséggel így jó lersz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a codeckel pedig más xvides videók tökéletesen mennek
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
a film úgy kezdõdik hogy a teljes képernyõ világoszöld
azotán pedig a jelenetek, képek úgy jönnek egymás után (hogyan mondjam el...😊 tehát egymásból alakulnak ki a képkockák és a szinek nem változnak. Gondolom csak az érti aki már látott ilyet... 😊
a film egyébként xvid-es. le is van töltve hozzá (aszthiszem) a legújabb codec!
Mi lehet a probélma? Így nem lehet élvezni a filmet 😞
THNX!!