258
divx->avi->VideoCD->DVD
-
ikozaeder #42 a tmpg-be meg nekunk kell beirni az adatokat? -
ikozaeder #41 winmpg mindig arrol rinyal hogy vmi nem jo pl.: avi to vcd asszonja elotte all to avi aztan all to avi akkor asszonja elotte all to divx hat berosalok 3 folyamatot kel vegezni hogy legyen egy rendes vcd-m???? -
ikozaeder #40 nekem a eo video nem indul el win xp-n tehat elindul latjuk a logojat aztan a windows bejelenti hogy valamilyen hibat eszlelt ezert leallitja a folyamatot. van vmilyen mas progi ami elvegzi az eo video feladatat? -
ikozaeder #39 nekem is volt ilyen szerintem frisseb codec kell vagy ujra kell instalalni a bsplayer-t -
basic 69 #38 nem is nagyon használom, inkább másokat, mint pl micro dvd...
bps player-rel az a gondom, hogy egy ideje (ace óta) nincsen kép csak hang. nem tudom miért?! -
TomBond #37 Van olyan program ami DivX-ből csinál VCD-t úgy hogy az 1 CD-s DivX 1 CD-s VCD lesz?
Ha van mi a címe, és ha van mi az elérhetősége?
-
ikozaeder #36 ez nagyon lasssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( -
ikozaeder #35 ho lehet letolteni az eovideo-t? -
ikozaeder #29 amugy a nero atkonvertalja az avit vagy ugy irja fel a cd-re?? Mert ha avi-faljt adok azt is elfogadja Video cd anyagnak. -
ikozaeder #28 ja meg vmi nekem eleg regi gepem van :450 mhz es 64+64+32RAM na es ha pl szeretnek egy 700Megas avit at konvertalni akkor normalis hogy ugy kb. 6-7 oraba tart? a progi amit hasznalok: WinMPG Video Convert -
ikozaeder #27 LEnne egy kerdesem :-): A DVD ripeket le lehet irni DvD-re vagy CD-re? -
ikozaeder #26 PL ace megacodec pack 5.0 :-) -
ikozaeder #25 azt ajanlom mindenkinek hogy szerezzen be egy jo lejatszo progit es ne ez alapmeretezette(WMP-t) hasznalja azzal ugyis sok a baj. utana meg szerzzen cocdeecet hozza es instalalja fel a gepre na ennyi. -
ikozaeder #24 ne hasznalj media player-t inkab vmi mast pl. bsplayert -
basic 69 #23 ace megadocec pack 5.0 vann fenn. elvileg az tartalmazza, de nem megy :) -
pl. DivxG400 -
basic 69 #21 sziasztok! bocsi az off témáért, de:
milyen plugin kell a media playerhez, hogy srt feliratot beolvasson?
Válaszokat előre is köszönöm. -
A Pinnacle PCTV teljesen jol rogzit Mpeg2-ben, 720x576 felbontasban.
Csak az a gond, hogy lejatszasnal a Media Player net-en keresi a codec-et, amit meg is talal, es tokeletesen le jatsza. A nagyobb problema, hogy nem tudom sehova sem (pl. VirtualDub) beolvasni, konvertalni stb.
Valami otlet? -
ikozaeder #19 mert ugs nem kene varialni a dolgokat :-) -
ikozaeder #18 mennyibe kerul es hol lehet megvenni egy olyan DVD-t ami Divx-et is olvas? -
ikozaeder #17 koszi a tippeket ki is probalom majd beeszamolok az erdemenyrol! -
dulloder #16 :)))) hat igen...mert az mpg (legalabbis a vcd, svcd formatum) nem tomorit annyira.
miert nem jo az avi? tedd ra a feliratot a virtualdubbal, aztan vegyel egy olyan asztali dvd-jatszot, ami a divxet is lejatsza...(KISS, pl...)
aztan hajra... -
TomBond #15 De ha AVI-ból akarok VCD-t írni akkor az nem megy rá 1 CD-re!
:-(
-
dulloder #14 1. van AVI es SRT (vagy SUB).
Az SRT-t atkonvertalod SUB-ba (azon belul is SSA=SubStation Alpha formatumba).((Subadjust 1.56-al)), majd a kiterjeszteset atnevezed SSA-ra.
2. Virtualdub 1.4c-vel megnyitod az AVI-t. Video menu/Filters/Add/Load/kivalasztod a subtitler.vdf-et (ez a Subtitler nevu progi...) Megjelenik a menuben, raallsz, ok. Uj ablakban SSA-t var, az elobb krealt file-t megmutatod, hol van. Ok, Ok.
Virtualdub Audio menujeben Direct Stream Copy, Video menujeben Full Processing Mode. Video menuben a Compression-t beallitod egy hasonlo, vagy jobb ertekre, mint amiben most van a divx-ed.
Aztan File menu, save as valamilyen nevu avi...:)
3. EOVideo 1.3-al megnyitod a kesz avi-dat, beallitod, hogy SVCDbe, vagy VCD-be akarsz menteni (nem kell tudnod a kep es hang parametereket, o majd tudja. Beallithatod, hogy mi legyen a kimeno file neve, illetve hany perc:masodperc-nel vagja, vagy ugyanezt mondjuk 700MB-nal tegye, vagy hol!? Szoval darabol is neked, csak neked, csak, csak neked...
Utana megegeted a cd-idet Nero-val, vcd, vagy svcd-kent...ennyi.
sok sikert. -
jeejee #13 mielőtt még több kérdést felteszel,itt egy link
http://www.fpscentral.hu/divxcentral/
nézz szét és olvass -
ikozaeder #12 halottam vmi dat kiterjesztesrol is az mi? -
ikozaeder #11 lesz vki aki valaszol? -
ikozaeder #10 irhatunk DVD-hez menut? Van segedprogi vagy csak a profik tudnak ilyet? -
ikozaeder #9 Milyen gep kene az ilyen dolgokhoz milyen alkatreszbol kene izmosabb peldany? vinyo? RAM? CPU? -
ikozaeder #8 Mennyibe keruk Kb egy DVD iro? -
ikozaeder #7 hogy lehet avi-kat egybegyurni DVD-re? -
ikozaeder #6 mpeg hez hogy lehet beszurni feliratot? Vki mar csinalt ilyet? -
ikozaeder #5 a divx miben kulonbozik az avitol?? -
ikozaeder #4 es avi bol is keszit VCD-T? mert szerintem csak MPEG-bol -
ikozaeder #3 de a nero betudja illeszteni a filiratot is? en ezt az opciot meg nem lattam. -
ikozaeder #1 Lenne egy problemam: szeretnek video CD-t késziteni, de csak avi-ban van meg a video fajl. Van olyan progi amelyik avibol is megirja a video Cd-t? És van progi a melyik be tudja illeszteni a divx feliratot a VCD filmbe? (pl:srt, vagy sub)