142
heloka kellene egy kis segítség ahoz , hogy fel tudjam húzni a procimat köszi előre is!
-
R9 #62 kéne helo
3700+ San Diegom van éés 200*11 alapba
na most emellett van vmi pci nemtom mi ami alapba 100mhz ezt milyen arányba kell húzni?
most 215*11 és 110 mhz a pci
225-nél már hibát írt ki :| -
#61 Ha ennyire fogalmatok sincs a témáról, akkor vagy olvassatok vissza a PC tuning vagy Athlon64 topikban, ahol kb 2000X ki lett tárgyalva részletesen mivden, vagy olvasgassatok itt a CPU tuningról szóló cikkeket dögivel: www.tuningnet.hu -
#60 A vinyót, egyértelmű...
Hülye kérdésre ugyebár nehéz értelmes választ adni. -
LaciMaci #59 Van 1 konfigurációm: ALaplap: Asus K8N-E-Deluxe Processzor: AMD Athlon 64 2800+=1800 MHZ Memória 2*512MB Kingmax DDR! Winchester: 200GB Seriall-Ata Samsung 8MB cash!
Ebből mit érdemes(mennyire)és mit nem érdemes húzni? -
sangel #58 Hellóó mindenkinek!
Vettem egy Abit KN8 Ultra lapot, hozzá egy s939 AMD Athlon 64 3000+ os procit, 2x512 400Mhzes kingston memóriákat. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz azért kérem a segítségeteket, h lehetne ezt a procit fentebb húzni ugyanis 1800Mhz megy(20-25fokon gyári hűtővel) és ha az FSB allítok akkor instabullá válik a gép!:( pls valaki adjon valami tippet
köszi -
T1 #57 ha nem melegszik túl semmibaja nem lesz -
Nufy #56 Sziaztok!
Lenne egy nagy kérdésem. Nekem van egy Celeron 2,4Ghz-es procim, és ha azt felhúzom 3 Ghz-re, akkor milyen mértékbe károsodhat a proci teljesítménye?
Megnéztem, folyamatos használat után se megy a proci hőmérséklete 42C fok fölé -
Vakeraka #55 Valaki tudna segíteni Amd Sempron 3000+ 64 bit tuningban van hozzá egy ARTIC SILENCER 64 ULTRA ventillátor alaplapom MSI K8T NEOV?
-
#54 bios :) -
alakulat #53 hi
fel akarok huzni egy amd 2500+ t de nem tom h milyen progival csináljam, valaki mondjon egy jo progit amivel fel lehet huzni? -
#52 Hello!
Miért van az hogy húzom a procit, de a hőmérséklet nem nő? 1700-es intel celeron, gyári hűtő, már 2100-ra felhúztam de nem változik a hőmérséklet. talán rossz a mérő? -
bepi #51 Üdv mindenkinek!Van egy Acer 2410-es gépem,beépitett Bluetothtal.De nem tudom életre kelteni!Ha esetleg valakinek van ötlete szivesen fogadom.Köszi!!! -
#50 Ja.
Raadasul a gyoker egybol megfogja a proci tetejet.
Azthiszem kisse hozzaegett volna az ujja. :P -
#49 na ezis lol :D
hogy vannak ilyemberek istenem!:) -
#48 És itt a párja.
Nagyon sz@r, legalább figyeltek volna egy kicsit! (az asztal alatt motoszkál valaki). -
lord nihilus #47 kis folyékony nitrogénnel bármi megtörténhet...(még 5300 mhz körül is) -
#46 LOOOOL :D
-
Tsityu #45 Csak óvatosan -
#44 Jaja, naon yol tudom, épp ezért nem merem addig átállítgatni, amíg valaki oan nem segít, aki már csinált ilyet. -
#43 A biosban tényleg ovatosan, de erősebb proci nélkül cska keveset húzhatod :-/ mert a hőmérsékletet bizonyos szint alatt kell tartani, húzással pedig nemcska teljesítmény de ahőmérséklet is jócskán nő -
#42 :) Én nem szeretnék hűtőt cserélni 1ébként; a gyárival akarom vagy 2000 mhzig húzni... Csak kellene egy kis segítség... Mert nem merek a BIOSban mindent átállítgatni -
#41 Robie, egy erős hűtő mindenképp kell, a többire pedig csk aannyit: énis ezt érdeklődöm itt :) -
#40 Lécci, valaki vegyen észre :)
Fontos lenne! -
#39 Hogyan lehet, egy Intel 2,6 GHZ-es procit biztonságosan húzni? Hány fok amit még kibír jól? -
#38 Hello egy kis segítség kellene! Van egy AMD Sempron 2600+os procim, ASUS K8V-X SE alaplappal, 512 DDR Ram-al, és egy Geforce FX5700 Ultrás videókarival. A procimat szeretném egy kicsit felhúzni, legalább 2000 MHz-re (Jelenleg 1600on rostokol). Gyári hűtő van szegénykémen. Ehhez kérnék segítséget. Hogyan és meddig húzzam? Előre is kösy! -
Brian87 #37 Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni.
Van egy Asus P4P800S-X-es alaplapom de nemtudom rajta meghúzni a procimat.
A régi alaplapommal a 2.4 cerkám simán feltudtam húzni 3.0G és szépen ment.
Azóta megvettem ezt az alaplapot és hozzá egy 2.6 celeron D-t de hiába megyek a bios-ba.ott a CPU alatt nemtudok állítani semmit.
Bárhol keresem sehol sem enged hozzá a procihoz hogy meghúzzam.
Ha vkinek pojt ilyen alaplapja van vagy tudna ötletet adni akkor azt megköszönném.
Mégegyszer kössz előre is
Hello -
#36 kicsit bővebben? milyen proci? milyen alaplap? milyen hűtés? -
#35 Hali!
Lenne 2 kerdesem.
Hol lehet felhuzni a a procit??
Egy 900 MHz -eset meddig lehet huzni?
Elore is thx
-
#34 és akkor kb hány fokos???? -
#33 Tuningteszteket csináltak már vele? Azért meggyőzőbb lenne, ha úgy építik, hogy 2000 körül indul, de kipöröghetne 4000-5000-ig is ha szükséges(ennyi pénzért!) -
#32 ott az aláírásomban a válasz de 2300-ig is elmegy. -
#31 9-10 péz nemtom pontosan.Érdekes de nagyon hatásos és meggyőző szerintem.Mivel negy a hőleadó felület nem is kell hogy gyorsan pörögjön.Ezen fordulatszám melett nagyon halk!! -
#30 Magyarországon mennyiért terítik? 6-7000Ft? -
#29 Hát érdekes, első ránézésre olyan mint egy dísz a falra, már csak a lila neon hiányzik a külső gyűrű pereméről. Meg ez a 2400RPM-se túl meggyőző, most nálam 3154 körül pörög egy TITAN (ami elvileg 3600.osig hűt) 2.6-os P4-en és 47-50 celsius. -
[Walaki]D`Lair #28 sok hülye procis... -
#27 nekem 2500@3200 Spire FalconRock II-vel 1.7V feszel!:) -
#26 Szerintetek egy amd barton 2500 meddig lehet húzni egy Spire WhisperRock 4-el?????? -
#25 nekem P4 1,6@2,1 van gyári hűtővel és 100%-n pörögve 45 fokos (ház oldala le van véve) -
#24 A zalman-tpoicban is tárgyaljuk EZT a hűtőt ami nagyon meggyőző eredményeket produkál.
Én venni fogok fizukor.Ez jó intelre és amd-re is. -
#23 Az jó, akkor beszerzek valami tuninghűtőt aztán nyomok neki annyit amennyit bír! Mi most a legnagyobb P4-esre ami még úgy elfogadható árban van?