142
heloka kellene egy kis segítség ahoz , hogy fel tudjam húzni a procimat köszi előre is!
  • R9
    kéne helo
    3700+ San Diegom van éés 200*11 alapba
    na most emellett van vmi pci nemtom mi ami alapba 100mhz ezt milyen arányba kell húzni?
    most 215*11 és 110 mhz a pci
    225-nél már hibát írt ki :|
  • Narancs
    Ha ennyire fogalmatok sincs a témáról, akkor vagy olvassatok vissza a PC tuning vagy Athlon64 topikban, ahol kb 2000X ki lett tárgyalva részletesen mivden, vagy olvasgassatok itt a CPU tuningról szóló cikkeket dögivel: www.tuningnet.hu
  • Narancs
    A vinyót, egyértelmű...
    Hülye kérdésre ugyebár nehéz értelmes választ adni.
  • LaciMaci
    Van 1 konfigurációm: ALaplap: Asus K8N-E-Deluxe Processzor: AMD Athlon 64 2800+=1800 MHZ Memória 2*512MB Kingmax DDR! Winchester: 200GB Seriall-Ata Samsung 8MB cash!

Ebből mit érdemes(mennyire)és mit nem érdemes húzni?
  • sangel
    Hellóó mindenkinek!
    Vettem egy Abit KN8 Ultra lapot, hozzá egy s939 AMD Athlon 64 3000+ os procit, 2x512 400Mhzes kingston memóriákat. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz azért kérem a segítségeteket, h lehetne ezt a procit fentebb húzni ugyanis 1800Mhz megy(20-25fokon gyári hűtővel) és ha az FSB allítok akkor instabullá válik a gép!:( pls valaki adjon valami tippet
    köszi
  • T1
    ha nem melegszik túl semmibaja nem lesz
  • Nufy
    Sziaztok!

Lenne egy nagy kérdésem. Nekem van egy Celeron 2,4Ghz-es procim, és ha azt felhúzom 3 Ghz-re, akkor milyen mértékbe károsodhat a proci teljesítménye?
    Megnéztem, folyamatos használat után se megy a proci hőmérséklete 42C fok fölé
  • Vakeraka
    Valaki tudna segíteni Amd Sempron 3000+ 64 bit tuningban van hozzá egy ARTIC SILENCER 64 ULTRA ventillátor alaplapom MSI K8T NEOV?
  • Punker
    bios :)
  • alakulat
    hi

fel akarok huzni egy amd 2500+ t de nem tom h milyen progival csináljam, valaki mondjon egy jo progit amivel fel lehet huzni?
  • forzajuve5
    Hello!
    Miért van az hogy húzom a procit, de a hőmérséklet nem nő? 1700-es intel celeron, gyári hűtő, már 2100-ra felhúztam de nem változik a hőmérséklet. talán rossz a mérő?
  • bepi
    Üdv mindenkinek!Van egy Acer 2410-es gépem,beépitett Bluetothtal.De nem tudom életre kelteni!Ha esetleg valakinek van ötlete szivesen fogadom.Köszi!!!
  • [Jakuza]
    Ja.
    Raadasul a gyoker egybol megfogja a proci tetejet.
    Azthiszem kisse hozzaegett volna az ujja. :P
  • rtomo
    na ezis lol :D
    hogy vannak ilyemberek istenem!:)
  • kovy79
    És itt a párja.

Nagyon sz@r, legalább figyeltek volna egy kicsit! (az asztal alatt motoszkál valaki).
  • lord nihilus
    kis folyékony nitrogénnel bármi megtörténhet...(még 5300 mhz körül is)
  • rtomo
    LOOOOL :D
  • Tsityu
    Csak óvatosan
  • robie18
    Jaja, naon yol tudom, épp ezért nem merem addig átállítgatni, amíg valaki oan nem segít, aki már csinált ilyet.
  • rtomo
    A biosban tényleg ovatosan, de erősebb proci nélkül cska keveset húzhatod :-/ mert a hőmérsékletet bizonyos szint alatt kell tartani, húzással pedig nemcska teljesítmény de ahőmérséklet is jócskán nő
  • robie18
    :) Én nem szeretnék hűtőt cserélni 1ébként; a gyárival akarom vagy 2000 mhzig húzni... Csak kellene egy kis segítség... Mert nem merek a BIOSban mindent átállítgatni
  • rtomo
    Robie, egy erős hűtő mindenképp kell, a többire pedig csk aannyit: énis ezt érdeklődöm itt :)
  • robie18
    Lécci, valaki vegyen észre :)
    Fontos lenne!
  • rtomo
    Hogyan lehet, egy Intel 2,6 GHZ-es procit biztonságosan húzni? Hány fok amit még kibír jól?
  • robie18
    Hello egy kis segítség kellene! Van egy AMD Sempron 2600+os procim, ASUS K8V-X SE alaplappal, 512 DDR Ram-al, és egy Geforce FX5700 Ultrás videókarival. A procimat szeretném egy kicsit felhúzni, legalább 2000 MHz-re (Jelenleg 1600on rostokol). Gyári hűtő van szegénykémen. Ehhez kérnék segítséget. Hogyan és meddig húzzam? Előre is kösy!
  • Brian87
    Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni.
    Van egy Asus P4P800S-X-es alaplapom de nemtudom rajta meghúzni a procimat.
    A régi alaplapommal a 2.4 cerkám simán feltudtam húzni 3.0G és szépen ment.
    Azóta megvettem ezt az alaplapot és hozzá egy 2.6 celeron D-t de hiába megyek a bios-ba.ott a CPU alatt nemtudok állítani semmit.
    Bárhol keresem sehol sem enged hozzá a procihoz hogy meghúzzam.

Ha vkinek pojt ilyen alaplapja van vagy tudna ötletet adni akkor azt megköszönném.

Mégegyszer kössz előre is

Hello
  • Punker
    kicsit bővebben? milyen proci? milyen alaplap? milyen hűtés?
  • LazLoW
    Hali!
    Lenne 2 kerdesem.

Hol lehet felhuzni a a procit??
    Egy 900 MHz -eset meddig lehet huzni?

Elore is thx

• AMD Norbee
    és akkor kb hány fokos????
  • janos666 #33
    Tuningteszteket csináltak már vele? Azért meggyőzőbb lenne, ha úgy építik, hogy 2000 körül indul, de kipöröghetne 4000-5000-ig is ha szükséges(ennyi pénzért!)
  • ZaJanga
    ott az aláírásomban a válasz de 2300-ig is elmegy.
  • ZaJanga
    9-10 péz nemtom pontosan.Érdekes de nagyon hatásos és meggyőző szerintem.Mivel negy a hőleadó felület nem is kell hogy gyorsan pörögjön.Ezen fordulatszám melett nagyon halk!!
  • janos666 #30
    Magyarországon mennyiért terítik? 6-7000Ft?
  • janos666 #29
    Hát érdekes, első ránézésre olyan mint egy dísz a falra, már csak a lila neon hiányzik a külső gyűrű pereméről. Meg ez a 2400RPM-se túl meggyőző, most nálam 3154 körül pörög egy TITAN (ami elvileg 3600.osig hűt) 2.6-os P4-en és 47-50 celsius.
  • [Walaki]D`Lair
    sok hülye procis...
  • ShadowLord
    nekem 2500@3200 Spire FalconRock II-vel 1.7V feszel!:)
  • AMD Norbee
    Szerintetek egy amd barton 2500 meddig lehet húzni egy Spire WhisperRock 4-el??????
  • Punker
    nekem P4 1,6@2,1 van gyári hűtővel és 100%-n pörögve 45 fokos (ház oldala le van véve)
  • ZaJanga
    A zalman-tpoicban is tárgyaljuk EZT a hűtőt ami nagyon meggyőző eredményeket produkál.
    Én venni fogok fizukor.Ez jó intelre és amd-re is.
  • janos666 #23
    Az jó, akkor beszerzek valami tuninghűtőt aztán nyomok neki annyit amennyit bír! Mi most a legnagyobb P4-esre ami még úgy elfogadható árban van?