72
Vírus fertőzés
-
#72 Na megvan ,sikerült... -
#71 Heló,bemountoltam egy képfájlt a DT-ba.A Kaspersky veszélyt jelez,hogy a "paul.dll" trójai.Oké gondoltam,vissza az egész kiszedem a DT-ból és újraindítva a gépet törölve a képfájlt nem fogja kiírni.Viszont nem így történt,továbbra is "veszélynek" van kitéve a gép.
Valakinek van-e erre megvalósítható ötlete?
Előre is köszönöm. -
#70 jajaj:D
Szép kis kalamajkába kerültél:D
Még szép hogy nem tette még tönkre a partíciós táblád:D
amúgy meg töltsd fel ide és megtudod melyik vírusirtó ismeri fel ezt fenevadat:D -
Bazsi46 #69 végigfutattam combofix-e de azt irta ki hogy csak ugy távolitja el a veszélyforrásokat amit talált hogy ha regisztrálok a teljes verziora -
Black7Seven #68 ESET MebRemover
Vagy lehet még futtatni a ComboFix-e.Ez rendszergazdai jogokkal fog dolgozni és majd kér a végén egy számítógép újraindítást is. Nagy eséllyel kiszedi de nem garantált a 100%-os siker. Még itt van ez is ... hátha kell > Mebrot Removal Tool. -
Bazsi46 #67 semmit nem tudok vele csinálni a nod annyit ir ki hogy a gépet veszély fenyegeti -
kl24h #66 Nem tudja törölni vagy törli és rövidesen megint ott van? -
Bazsi46 #65 Amugy ezt irja ki mindig win32/mebroot trójai meg észre lehet venni hogy lassab a net is -
kl24h #64 Detektálja a NOD32? vagy Detektálja és nem tudja kitörölni?
Ezeket kellene lefuttatni:
HitmanPro
Malwarebyte's Antimalware
Security 360 -
Bazsi46 #63 Valaki tud abban segíteni hogy a müvelt memoriábol hogyan lehet a vírust leszedni mert a nod32 nem csinál vele semmit??? -
rethalmidavid #62 Töltsétek le a "Nod 32"-t ez segít és ez van nekem és egy csomó ilyen vírust törölt (1 Win32/Adware Trymedia-t is törölt) -
Dj norbi #61 baszus havrommal dumáltam és ki gonolt rá h pont virusos:S
avastom van -
Apocalipto #60 Amúgy meg ismeretlen linkre nem kéne rákattingatni :P -
Apocalipto #59 Milyen vírusírtód van? Futtas teljes vizsgálatot -
Dj norbi #58 valaki segitsen nekem !!nem értek hozzá de msn en kaptam egy linket és rákattintottam:S és utánnan tudtam meg h virusos és ahányszor bejeletkezem msn be mindenkinek elküldi:S SEGITSEN VALAKI LÉCCI!!!! -
razielboy #57 Amikor elindítom a gépet a svchost.exe fájl a CPU 100 %-át használja. Lefutattam már vírus és spyware keresőt is, de nem talált semmit. A Process Explorer meg van, csak nem tudom megnézni, hogy a svchost-nál melyik folyamat eszi a memóriát
Előre is kösz -
#56 help
adott egy hálózat. áll egy routerből, ez 3felé osztja a netet. 2 gépre és egy switchre, ami még 3 fele (aztána házba szét). alapnet 3mbites. a routeren azt lehet látni, hogy folyamatosan mindenkivel kommunikál (mindegyikünk lámpája folyamatosasn villog), a sebesség (hálózat és net) prszáz kbit/s. megpróbáltuk router nélkül a netet egy géppel, azzal 1,5 mbit, szóval valszeg a routerrel van valami. létezik egyáltalán ilyen routeres vírus, vagy valami más lehet? -
rrtheking #55 Sziasztok!
Norton Antivirus viruskereső progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézőben megnyitom a program mappáját akkor meg az intéző zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskereső programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
Kérem Segítsetek! -
#54 http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html ezzel nézd meg melyik folyamat eszi a memóriát.(a svchost-nál) Az svchost.exe egy általános használatú szolgáltatásnév, többpéldánya fut egyidőben. Észnél légy. -
#53 -
paralzsolt #52 Sziasztok! Egy svchost.exe nevű program esználam a memóriát. Tudom hogy ezt el lehet távolítani (meg is van hozzá az eltávolítóm) de biztonságos-e? -
#51 sziasztok ! help! ez a PREVX1 hez van aktiváló kod vagy serial vagy vmi ? tx -
#50 Viszont ha nem akarsz egybe tűzfal vírusirtó antispy-t akkor ott van az Agnitum Outpost vagy a Zone alarm. -
#49 Minden szavad igaz, én is ezt használom. -
#48 Nem akarok senkit rábeszélni, de a Kaspersky Internet Security 6-ot nyűvöm egy hete - qrv@jó. Multifunkciói ellenére gyors, kevesebb memóriát eszik mind pl.: NOD + vmelyik tűzfal.
Pedig virusirtó + tűzfal + antispam + antispyware egyben.
NOD után még talált 5-6 gyanús dolgot.
2007 júliusig "meg van véve" és naponta többször is frissül.
A lényeg hogy tiszta rendszerre érdemes rakni, ( akkor gyors igazán ) és más valós idejű védelmet nem szabad futtatni mellette.
-
#47 köszi.. és Firewall??? vmi jó kis tűzfal? -
bence33 #46 NOD32 a leges legjobb!!! -
#45 NOD32 -
#44 hali!
Tudtok vmi vírusírtót ajánlani? nem vagyok ebben olyan jártas... eddig max a nav 04 et használtam, de az eléggé leterheli a gépet... úgy hallottam van sok jobb vírusírtó is... -
Slayer256 #43 Köszi! Megoldódott:) -
#42 Helyzet?? -
#41 Közben válaszoltak is. :D -
#40 Én nem tuttam mit csinálni, ujratettem a gépet. Szerencsére a dolgaimat ki tuttam írni, így minden onnan folytatódott ahol abbamaratt. Szerintem nem is érdemes megpróbálni megjavítani. -
#39 Ez leszedi, az autómatikus indulások közül is kell törölni!
Start menü -> Futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás
?:\windows\system32\mssqlnt.exe -re mutat , az elől vedd ki a pipát majd Alkalmaz -> Ok
újraindítás. -
Slayer256 #38 Hi!
Nekem is ezzel az msn-es vírussal van a bajom(The person have send you his fotoalbum your client doesnt support download: *.src kiterjesztésű fájlra mutat), na most, letöltöttem, megnyitottam, és nem sokkal később kiírta, h ez az oprendszer nem tudja kezelni(csak a Linux), vagy vmi ilyesmit, meg h a fájl törölte magát. Nem sokkal később belassult a net teljesen, megszakadt állandóan, a Nod32 el sem indult, a Spybot Search & Destroy sem. Jah és akárhova írom be(Google, vagy akár windows-os keresőbe) h Nod32 vagy Spybot, az az ablak magától bezáródik... Aztán beléptem csökkentett módba, így is ugyanezek történtek. De figyeltem h mikor bele akarok lépni valamelyikbe, addig előjön egy új program a ''futó programok'' között: javaapplets.exe ami állítólag a system32 mappában van.(De ha bezárom a fájlt mikor éppen fut, akkor többször nem lép bele, és minden visszaáll normálisra) Mikor meg akartam nézni a fájlt láttam, h a system32 mappa rejtve van. Mikor visszatettem láthatóra a mappát, még úgy sem találtam meg benne a fájlt. Elindítottam az Autoruns nevű programot, az is mutatta h az a fájl betöltődik a windows indításakor, ki akartam szedni, de kiírta h: ''Disabling or deleting Userinit will prevent users from logging on. Are you sure you want to disable autorun of javaapplets.exe?''
Ilyenkor mi a teendő? Előre köszi! -
#37 És ojan bajok merültek fel, hogy nem töltött be se a virusirto, se a tüzfal, nem tuttam belépni a főkönyvtárukba sem, mert kidobott az asztalra, és a neten sem tuttam egyetlen oldalra sem belépni, ami tüzfala/virusirtommal kapcsolatos, mert az is kidobott. Lehet hogy ez ijen virus ami letölteti magát, megtámaggya a biztonsági szoftvereket, és minden ojan alkalmazást, webalpot, dolgo leblokkol ami velük kapcsolatos. -
#36 Hali! Azok akiknek msn-ük van, nem kaptak véletlenül egy linket valami fotoalbumra mutatva, és benne volt az emesen cimük a linkben? És ha már véletlenül rákattintottak akkor nem bolondult be az msn vagy a tűzfal vagy a virusirto? Mert velem ez történt, befuccsolt a virusirto és a tüzfal is, és rakhattam ujra a gépet. És ráadásul más haverjaimnak is volt ugyanijen. Most az utobbi 1-2 napban jött ez az izé. -
#35 azért mert a win32 ben keresd ne a system32ben... -
ldavid #34 OK, megpróbálom thx! -
#33 Csökkentett mód Nod32. Vagy avast! boot keresése.