72
Vírus fertőzés
  • newil
    Na megvan ,sikerült...
  • newil
    Heló,bemountoltam egy képfájlt a DT-ba.A Kaspersky veszélyt jelez,hogy a "paul.dll" trójai.Oké gondoltam,vissza az egész kiszedem a DT-ból és újraindítva a gépet törölve a képfájlt nem fogja kiírni.Viszont nem így történt,továbbra is "veszélynek" van kitéve a gép.
    Valakinek van-e erre megvalósítható ötlete?
    Előre is köszönöm.
  • gergely1991
    jajaj:D
    Szép kis kalamajkába kerültél:D
    Még szép hogy nem tette még tönkre a partíciós táblád:D
    amúgy meg töltsd fel ide és megtudod melyik vírusirtó ismeri fel ezt fenevadat:D
  • Bazsi46
    végigfutattam combofix-e de azt irta ki hogy csak ugy távolitja el a veszélyforrásokat amit talált hogy ha regisztrálok a teljes verziora
  • Black7Seven
    ESET MebRemover
    Vagy lehet még futtatni a ComboFix-e.Ez rendszergazdai jogokkal fog dolgozni és majd kér a végén egy számítógép újraindítást is. Nagy eséllyel kiszedi de nem garantált a 100%-os siker. Még itt van ez is ... hátha kell > Mebrot Removal Tool.
  • Bazsi46
    semmit nem tudok vele csinálni a nod annyit ir ki hogy a gépet veszély fenyegeti
  • kl24h
    Nem tudja törölni vagy törli és rövidesen megint ott van?
  • Bazsi46
    Amugy ezt irja ki mindig win32/mebroot trójai meg észre lehet venni hogy lassab a net is
  • kl24h
    Detektálja a NOD32? vagy Detektálja és nem tudja kitörölni?

Ezeket kellene lefuttatni:
    HitmanPro
    Malwarebyte's Antimalware
    Security 360
  • Bazsi46
    Valaki tud abban segíteni hogy a müvelt memoriábol hogyan lehet a vírust leszedni mert a nod32 nem csinál vele semmit???
  • rethalmidavid
    Töltsétek le a "Nod 32"-t ez segít és ez van nekem és egy csomó ilyen vírust törölt (1 Win32/Adware Trymedia-t is törölt)
  • Dj norbi
    baszus havrommal dumáltam és ki gonolt rá h pont virusos:S
    avastom van
  • Apocalipto
    Amúgy meg ismeretlen linkre nem kéne rákattingatni :P
  • Apocalipto
    Milyen vírusírtód van? Futtas teljes vizsgálatot
  • Dj norbi
    valaki segitsen nekem !!nem értek hozzá de msn en kaptam egy linket és rákattintottam:S és utánnan tudtam meg h virusos és ahányszor bejeletkezem msn be mindenkinek elküldi:S SEGITSEN VALAKI LÉCCI!!!!
  • razielboy
    Amikor elindítom a gépet a svchost.exe fájl a CPU 100 %-át használja. Lefutattam már vírus és spyware keresőt is, de nem talált semmit. A Process Explorer meg van, csak nem tudom megnézni, hogy a svchost-nál melyik folyamat eszi a memóriát
    Előre is kösz
  • Saddalim #56
    help
    adott egy hálózat. áll egy routerből, ez 3felé osztja a netet. 2 gépre és egy switchre, ami még 3 fele (aztána házba szét). alapnet 3mbites. a routeren azt lehet látni, hogy folyamatosan mindenkivel kommunikál (mindegyikünk lámpája folyamatosasn villog), a sebesség (hálózat és net) prszáz kbit/s. megpróbáltuk router nélkül a netet egy géppel, azzal 1,5 mbit, szóval valszeg a routerrel van valami. létezik egyáltalán ilyen routeres vírus, vagy valami más lehet?
  • rrtheking
    Sziasztok!
    Norton Antivirus viruskereső progit használok és az lenne a problémám hogy amikor megnyitom a programot,kb 2 másodrec múlva magától bezárul,azért gondoom hogy ez virus és nem programhiba,mert ha a windows ontézőben megnyitom a program mappáját akkor meg az intéző zárul be.És hogyha interneten le szeretnék tölteni egy másik viruskereső programot,amikor rákattintok a program letöltését szolgáló linkre akkor meg az internet explorer zárul be.
    Kérem Segítsetek!
  • Tomicsek
    http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html ezzel nézd meg melyik folyamat eszi a memóriát.(a svchost-nál) Az svchost.exe egy általános használatú szolgáltatásnév, többpéldánya fut egyidőben. Észnél légy.
  • m66
  • paralzsolt
    Sziasztok! Egy svchost.exe nevű program esználam a memóriát. Tudom hogy ezt el lehet távolítani (meg is van hozzá az eltávolítóm) de biztonságos-e?
  • gee23
    sziasztok ! help! ez a PREVX1 hez van aktiváló kod vagy serial vagy vmi ? tx
  • zvaragabor
    Viszont ha nem akarsz egybe tűzfal vírusirtó antispy-t akkor ott van az Agnitum Outpost vagy a Zone alarm.
  • Tomicsek
    Minden szavad igaz, én is ezt használom.
  • lck
    Nem akarok senkit rábeszélni, de a Kaspersky Internet Security 6-ot nyűvöm egy hete - qrv@jó. Multifunkciói ellenére gyors, kevesebb memóriát eszik mind pl.: NOD + vmelyik tűzfal.
    Pedig virusirtó + tűzfal + antispam + antispyware egyben.
    NOD után még talált 5-6 gyanús dolgot.
    2007 júliusig "meg van véve" és naponta többször is frissül.
    A lényeg hogy tiszta rendszerre érdemes rakni, ( akkor gyors igazán ) és más valós idejű védelmet nem szabad futtatni mellette.

• Iceman89
    köszi.. és Firewall??? vmi jó kis tűzfal?
  • bence33
    NOD32 a leges legjobb!!!
  • zvaragabor
    NOD32
  • Iceman89
    hali!
    Tudtok vmi vírusírtót ajánlani? nem vagyok ebben olyan jártas... eddig max a nav 04 et használtam, de az eléggé leterheli a gépet... úgy hallottam van sok jobb vírusírtó is...
  • Slayer256
    Köszi! Megoldódott:)
  • Tomicsek
    Helyzet??
  • zvaragabor
    Közben válaszoltak is. :D
  • zvaragabor
    Én nem tuttam mit csinálni, ujratettem a gépet. Szerencsére a dolgaimat ki tuttam írni, így minden onnan folytatódott ahol abbamaratt. Szerintem nem is érdemes megpróbálni megjavítani.
  • Tomicsek
    Ez leszedi, az autómatikus indulások közül is kell törölni!
    Start menü -> Futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás
    ?:\windows\system32\mssqlnt.exe -re mutat , az elől vedd ki a pipát majd Alkalmaz -> Ok
    újraindítás.
  • Slayer256
    Hi!

Nekem is ezzel az msn-es vírussal van a bajom(The person have send you his fotoalbum your client doesnt support download: *.src kiterjesztésű fájlra mutat), na most, letöltöttem, megnyitottam, és nem sokkal később kiírta, h ez az oprendszer nem tudja kezelni(csak a Linux), vagy vmi ilyesmit, meg h a fájl törölte magát. Nem sokkal később belassult a net teljesen, megszakadt állandóan, a Nod32 el sem indult, a Spybot Search & Destroy sem. Jah és akárhova írom be(Google, vagy akár windows-os keresőbe) h Nod32 vagy Spybot, az az ablak magától bezáródik... Aztán beléptem csökkentett módba, így is ugyanezek történtek. De figyeltem h mikor bele akarok lépni valamelyikbe, addig előjön egy új program a ''futó programok'' között: javaapplets.exe ami állítólag a system32 mappában van.(De ha bezárom a fájlt mikor éppen fut, akkor többször nem lép bele, és minden visszaáll normálisra) Mikor meg akartam nézni a fájlt láttam, h a system32 mappa rejtve van. Mikor visszatettem láthatóra a mappát, még úgy sem találtam meg benne a fájlt. Elindítottam az Autoruns nevű programot, az is mutatta h az a fájl betöltődik a windows indításakor, ki akartam szedni, de kiírta h: ''Disabling or deleting Userinit will prevent users from logging on. Are you sure you want to disable autorun of javaapplets.exe?''

Ilyenkor mi a teendő? Előre köszi!
  • zvaragabor
    És ojan bajok merültek fel, hogy nem töltött be se a virusirto, se a tüzfal, nem tuttam belépni a főkönyvtárukba sem, mert kidobott az asztalra, és a neten sem tuttam egyetlen oldalra sem belépni, ami tüzfala/virusirtommal kapcsolatos, mert az is kidobott. Lehet hogy ez ijen virus ami letölteti magát, megtámaggya a biztonsági szoftvereket, és minden ojan alkalmazást, webalpot, dolgo leblokkol ami velük kapcsolatos.
  • zvaragabor
    Hali! Azok akiknek msn-ük van, nem kaptak véletlenül egy linket valami fotoalbumra mutatva, és benne volt az emesen cimük a linkben? És ha már véletlenül rákattintottak akkor nem bolondult be az msn vagy a tűzfal vagy a virusirto? Mert velem ez történt, befuccsolt a virusirto és a tüzfal is, és rakhattam ujra a gépet. És ráadásul más haverjaimnak is volt ugyanijen. Most az utobbi 1-2 napban jött ez az izé.
  • Ravald
    azért mert a win32 ben keresd ne a system32ben...
  • ldavid
    OK, megpróbálom thx!
  • JAS 39
    Csökkentett mód Nod32. Vagy avast! boot keresése.