241
AMD processzorok
-
#45 Ez a Gerry gyerek mennyi baromságot összehord itten....
-
#44 Ez igaz, már én is tapsztaltem, van egy 266 és egy 333-as, viszont mindkettőben még "csak" 256KByte L2 Cache van! -
#42 Akkor lehet örülni! -
#40 A T-Bred elvileg kevésbé melegszik, mert 1,75V helyett 1,65V-on megy, a K7S5A-ba meg szerintem belemegy a T-Bred, mivel az még 266-os, kivéve a 2600+, mert az már 333-as, de lehet, hogy még az új Barton is belemegy, nézd meg, hogy tud e 333-as FSB-t! Elvileg 40-50 fok között kéne menniük, de alaplapfüggő is a dolog, attól függ hogyan mérnek... 60 fok fölött már nem az igazi a dolg! -
#38 Attól függ, Palomino vagy T-Bred? -
#36 nForce2 Támogatja a Bartont. -
Athlonator #33 Ja!Sógornak ez nem jelenthetett volna akadályt -
Deathcourier #32 Hát igen Bandi!!!!!!!De sógor ezt is kijátszotta volna :) -
Athlonator #31 Ettől már csak az lett volan rosszab,hogy ha le vette volna a hűtőt -
Borg #30 Ne ragozzuk tovább ezt. -
Csibe13 #29 Na szép...
Bocsánat, én sem vagyok az a "hú, de ért a géphez ember", szval ha vkit megbántottam, akkor nyilvánosan bocsi...
Csak hirtelen felindulás volt az egész...
Ja, meg lama koromban engem is basztattak...
De most tényleg: Aki fórumig eljutott, nem lehet ennyire lama, szval biztos kammilla, hogy ennyire nem kamál a géphez..
Légyszi Borq, erősits meg...!!! -
#28 úúúpsz
oké ;)
-
Borg #27 Nem.
Kb annyit töröltem ki vagy 15 topicból, hogy "kapja be a f@szt aki nem segigett", meg egyéb személyeskedő anyázások bizonyos emberek felé. -
#26 Borg el tudod küldeni privibe, kiváncsi vagyok mi lett lecenzúrázva...
Ha persze +oldható kösz.
-
#25 okés...
akkor jó van
-
Borg #24 LOL -
#22 Na akkor kezeljük normálisan a dolgot, hisz nem mindenkit szartak ki socketA-s alaplappal a kezében...
Na mond milyen a lapod, ekhtig precízen pl: Epox 8k3a(rulez!) vagy Asus A7N8X Deluxe vagy akármi csak írd le! megprobálunk segíteni!!!
písz
-
Borg #20 Rád vonatkozott... -
Borg #18 Hagyjátok, nemtom egyátalán ennyi IQval a fórumig hogy jutott be.
Nem elég hogy 15 topicba beirta ugyanazt, nem győzöm törölni, még anyázik is... -
Deathcourier #17 -
Deathcourier #16 Hülye állat láma emberek csontolásig húzta hát akkor szoptál!!! -
Csibe13 #15 Sztem Te csak kamillázol, mert unatkozol! Ne mondd már, hogy ennyire pöcsköszörű vagy a géphez!!!! -
bucsku #14 az alaplapon az elem melett van jamper dugd át majd vissza. vagy ved ki az elemet majd vissza. -
#5 és vissza áll defaultra
amúgy jöhetne hamarosan egy láma barát bios is az amd alaplapokhoz :) -
Zsoltee_a_bator #2 mar van ilyen topic /amd fan/
-
Deathcourier #1 Nos minden jöhet ide ami AMD alaplap,proci dolgok pl.megjelenés,árak,bruttó,nettó és alaplapok AMD-hez!