AMD procik Xp,Barton Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#51 Help!!

Pharaoh
Melyik ház a jobb? A Codegen vagy az Aopen?

Codegen!!!!!!!!!!!!
amúgy tényleg az egész ház márkátlan meg a ház is!!mit vegyek Gaba,Codegen és Mercury-t?olyan házat ami Amd-hez jó mert kell a szellözés!!

Borg akkor az a baj??mert most vinyót is meg egy jól szellözõ házat akarok venni!!akkor 400W vegyek vagy milyen házat?

300W táp.
Ha nemis a Watt kevés,de valszeg nem egy márka lehet...
Szevasztok!!Nem tudom mitöl lehet a dolog De a gép valamikor játszok vagy netezek rendszertelenül resetel vagy leáll!!AsusA7V8X,2000+(mikor mennyin),384DDR,8.4 régi Seagate vinyó!!és 300W táp!

Gerry
Tudom.

Igen. Mert mindketto T-Bred nem pedig Barton. 512KB kes csak a bartonokban van...

Gerry
Na megszólalt a Gonosz Virág, te menj csak vissza a SOF2-t nyomni...

Ford Fairlane
Ez a Gerry gyerek mennyi baromságot összehord itten....

Gerry
Ez igaz, már én is tapsztaltem, van egy 266 és egy 333-as, viszont mindkettõben még "csak" 256KByte L2 Cache van!

Gerry
Akkor lehet örülni!

Gerry
A T-Bred elvileg kevésbé melegszik, mert 1,75V helyett 1,65V-on megy, a K7S5A-ba meg szerintem belemegy a T-Bred, mivel az még 266-os, kivéve a 2600+, mert az már 333-as, de lehet, hogy még az új Barton is belemegy, nézd meg, hogy tud e 333-as FSB-t! Elvileg 40-50 fok között kéne menniük, de alaplapfüggõ is a dolog, attól függ hogyan mérnek... 60 fok fölött már nem az igazi a dolg!

Gerry
Attól függ, Palomino vagy T-Bred?

Gerry
nForce2 Támogatja a Bartont.

Ja!Sógornak ez nem jelenthetett volna akadályt
Hát igen Bandi!!!!!!!De sógor ezt is kijátszotta volna 😊

Ettõl már csak az lett volan rosszab,hogy ha le vette volna a hûtõt
Ne ragozzuk tovább ezt.
Na szép...
Bocsánat, én sem vagyok az a "hú, de ért a géphez ember", szval ha vkit megbántottam, akkor nyilvánosan bocsi...
Csak hirtelen felindulás volt az egész...
Ja, meg lama koromban engem is basztattak...
De most tényleg: Aki fórumig eljutott, nem lehet ennyire lama, szval biztos kammilla, hogy ennyire nem kamál a géphez..
Légyszi Borq, erõsits meg...!!!
Lammer
úúúpsz
oké 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nem.

Kb annyit töröltem ki vagy 15 topicból, hogy "kapja be a f@szt aki nem segigett", meg egyéb személyeskedõ anyázások bizonyos emberek felé.
Lammer
Borg el tudod küldeni privibe, kiváncsi vagyok mi lett lecenzúrázva...
Ha persze +oldható kösz.

Lammer
okés...
akkor jó van

LOL
Lammer
Na akkor kezeljük normálisan a dolgot, hisz nem mindenkit szartak ki socketA-s alaplappal a kezében...

Na mond milyen a lapod, ekhtig precízen pl: Epox 8k3a(rulez!) vagy Asus A7N8X Deluxe vagy akármi csak írd le! megprobálunk segíteni!!!
písz

Rád vonatkozott...
Hagyjátok, nemtom egyátalán ennyi IQval a fórumig hogy jutott be.
Nem elég hogy 15 topicba beirta ugyanazt, nem gyõzöm törölni, még anyázik is...

Hülye állat láma emberek csontolásig húzta hát akkor szoptál!!!

Sztem Te csak kamillázol, mert unatkozol! Ne mondd már, hogy ennyire pöcsköszörû vagy a géphez!!!!
az alaplapon az elem melett van jamper dugd át majd vissza. vagy ved ki az elemet majd vissza.
Lazarus
és vissza áll defaultra
amúgy jöhetne hamarosan egy láma barát bios is az amd alaplapokhoz 😊
mar van ilyen topic /amd fan/
Nos minden jöhet ide ami AMD alaplap,proci dolgok pl.megjelenés,árak,bruttó,nettó és alaplapok AMD-hez!