AMD procik Xp,Barton Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne két kérdésem
Az Asus A7V8X támogatja már a 400MHz-s ramokat?
Valamint a nem raid-os verzión van integrált audio?
Segiti a felfüggesztést!Ha leszeded,akkor a hütö egész sulya ránehezedik,és sokkal könnyeb lesarkazni is a procit!
A hütés semmivel nem lesz jobb,max kockáztatod,hogy a proci tönkremegy!
Ha egy hütöborda jol fel van rakva,akkor normális a hütés,és ismételten mondom a gumi talpak nem véletlenül vannak a procin!
Te jo ég!!Szerinted mi a francért van a procin az a négy gumibetét?

A legkisseb fordulatszámon abszolúte csendes és a levegõt is rendesen fújja. A maxon kb olyan a hangja, mint egy hangosabb tápnak, de a légmozgás felér egy hajszárítóéval.
Ha meglesz a gép, akkor tényleges adatokat is mondok.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
-occso is,és huzhato elég jol!
Hát az ilyen a legjobb,de sajna nem ez terjedt el!😞
Hogy miért nem,arra is van egy két tippem!
Bár gondos tervezéssel ez is megoldhato lenne!
ezeket az érveket elfogadom,de egy kis odafigyeléssel,kiküszöbölhetök ezek a problémák!
Nem feltétlenül szükséges,de nem rosz ha van!
Föleg ha az ember vesz egy brutál hütöt,mint az én esetemben,és olyan keményre van álitva a csat ami rajta van,hogy ugy kell rávarásolni,hogy beakadjon!😊
De tény és valo,hogy odafigyeléssel,ez a lesarkazásvédö,hanyagolható!
Igy aszt kell mondanom,hogy jo hütéssel,és normális alappal az AMD ugyanolyan nyerö,mint az intel!És az is elképzelhetö,hogy az Intel procko szar alatt is tökéletesen fut,de erröl nincsenek bövebb informácioim,csak hallomásaim.
Tény és valo hogy azt a hödiodát belerakhatnák mostmár!
Mondjuk az is igaz,hogy lehet az intel drágább,viszont én a
proci hütésre elég sokat költöttem,szasz majdnem ott vagyok,mintha p4 vettem volna.
De mégse bánom,én elégedett vagyok vele!
most már a 4 ik AMD procimat nyuzom,és elvagyok mint a nagyi befötje!
"Nem hiába nem szerel egyetlen nagyobb gyártó sem komoly gépeket AMD procival..."
ez a probléma nem csak ebböl adodik,remélem ezt te is belátod!
De ezen nem szeretnék vitázni,mert ez már politika!
😊)
De mégegyszer hangsulyozom,nincs semmi bajom semmivel,csak örülök annak ami van😊
Jol megy,azt kész😊)
Egyik haverom 1-2éve pl XP1900+ból elhasznált többet, mire egy olyant fogott ki ami jó is lett.
És igen, az elsõ 3 tûzhalált halt mind, a gépe 24órázott, letöltések, divx stb.
És nem, nem a hûtõ rossz felrakása miatt, vagy hasonló mellédumával.
Egész egyszerûen mindegyik ugyanazt csinálta: hõmérséklet ingadozás kezdõdött, elöbb kisebb majd nagyobb, majd egyszer csak egy bazinagy megugrás, és fuccs. Zöld foltok, égés stb a procin. Egyik alkalommal lecsöppent a socket füle is, és leoldott róla az egész hûtõ. Amúgy egy epox 8kha+ban volt ez az egész, asszem cool111+ hûtõvel.
Biztos, hogy nem általános dolog, meg a 4. azóta megy rendesen, holott se táp, se alaplap nem lett cserélve.
Sõt, az is lehet hogy egész más gond miatt halt le a proci, de tény, hogy lehalt, és semmilyen védelem nem mûködött benne a tûzhalál ellen.
Valamelyik topicban a napokban irták, hogy ideje lenne végre egy IHS-t tenni nekik is a procira legalább, ami a jobb hõelvezetést biztositja, meghát a lesarkazás veszélye sem kicsi.
Szal nem a sebességgel van itt a gond, azt senki nem vitatja, csak a minöségen kellene javitani végre. Nem hiába nem szerel egyetlen nagyobb gyártó sem komoly gépeket AMD procival...
Anno mikor kezdtek szivárogni az nforce cuccok én is gondolkodtam AMD vásárlásán, de ettõl tettem függõvé, hogy milyen védelmet épit majd a palomino vagy a tbred procikba/ra. Hát sajnos semmit, nulla, se IHS, se rendes belsõ hõvédelem, se semmi, csak gyorsabb, és gyorsabb, és melegebb és melegebb (najo, Tbred nem annyira).
Nekem meg per speciel nem az a fontos, hogy 80 helyett 100 fps legyen, meg 2 képernyõs csikja legyen a procinak tesztben, hanem sokkal inkább a megbizható hosszútávú mûködés. Bizonyára sok olyan van, akinek minden gond nélkül megy, én viszont nem szeretnék tesztalany lenni az AMDnek (épp eleget szivtam az ATIval eleinte
)
PS: nem kell részrehajlózni sem, nem véletlenül dohog még mindig a jókis 1400as P3 a gépemben, a P4el kapcsolatban hasonló aggályaim vannak, csak nem a minöségével kapcsolatban😊
Ezeken az égési problémákon jokat mosolygok!
Igy kár a lesarkazásvédöt szidni!
Titan ezüst hûtõzsír
Coolermaster High Performance hûtõzsír
Coolermaster Premium hûtõzsír (ezüsttartalmú)
Még azt kérdezném, hogy kell-e az XP-re lesarkazásvédõ (pl.: Thermaltake réz lesarkazásvédõ
Bérbe vehet? reklámfelület...
ASUS A7N8X Deluxe socket A nForce2, AMD Athlon XP 2400+, Club 3d Ati Radeon 9700Pro, 2db 512MB 333 vagy 400MHz RAM
Kösz
2700+on el kéne mennie minden további nélkül!
AMD Athlon XP 2400+ procit mennyire lehet húzni, és mi kell hozzá?
Alaplap szintén ASUS A7N8X Deluxe,a RAM pedig 2x 512MB 400MHz
ASUS A7N8X Deluxe alaplap
AMD Athlon XP 2100+ proci
Coolermaster Aero 7 hûtõ
3*256Mb PC3000 Kingston Hyper-X memória
IBM Deskstar 80Gb 7200rpm vinyó (már 1 éve használom)
Creative 16x DVD-ROM (már 1 éve használom)
LG 48x24x48 CD-RW
Gigabyte Radeon 9700Pro 128MB DDR TV/DVI vidkártya
Creative Sound Blaster Audigy Platinum hangkártya (már 1 éve használom)
Codegen 7002 nagy torony ház (már 1 éve használom)
Chieftech 420W táp
Ezek szerint nemtom, de sztem nem??