33
hogyan lehet IP címet váltani ha vodafonos fix IP-m van?
  • exodus2
    Akkor lehet ha pl. routeren vagy egyéb eszköz kapja az ip-t és az tovább osztja belső hálóba. De olyan hogy azon a hálón kívül megegyezzen az ip címeitek, kizárt.
  • DonPapa
    sziasztok !

elképzelhető az hogy egy ip cimet egyszerre többen is használnak ?

hol lehet ezt pontosan tudni ha ugy van ??

előre is köszi a válaszokat
  • Doom 4
    én nekem routerem van és azt látják a serverek. Lehet a wownál szavazni de csak akkor kapok jo sok pontot ha jo sokszor szavazok de 1 ip ről csak 12 orán belül 1szer lehet. ehez kéne nekem valami váltó program vagy nem tom hoghy már most este össze gyüljön 500 pontom
  • j0nNyKa
    http://www.hide-my-ip.com/ -on lévő script a várost mindenesetre eltalálja.
  • BártfaiB
    Én éppen a keleti pályaudvar parkolójában tartózkodom e szerint, persze a valóságban tíz kilométerre vagyok tőle, pedig fix ip címem van.
  • Dj Faustus #28
    "3. Hogy lehetne megoldani ezt a problémát, hogy rendes lakhelyemet mutassa... meg az adataimat."
    Sehogy. Ugyanis az összes ilyen oldal a szolgáltatód által kiosztott IP-címekből következtet, így a szolgáltatód eszközének/központjának lokációját mutatja.

Örülj neki hogy nem a te lakhelyedet jelzi ki... eléggé kényelmetlen dolog lenne, ha mindent tudnak az emberről (felhasználható bármilyen célra).
  • Balboa17
    Nekem olyan gondom lenne, hogy van az IP címem nem is az a gond hanem a http://www.ip-adress.com/ ez meg mutatja hogy hol talált engem meg a térképen na szóval:

1. Dunaújvárosban lakok ez meg Budapestet ír/mutat.
    2. Frangepán utcában lakok nem Kerepesi úton.
    3. Hogy lehetne megoldani ezt a problémát, hogy rendes lakhelyemet mutassa... meg az adataimat.

Előre is köszi!!!
  • ChevyG #26
    problémám volt 1 oldalon, és az ip-re gyanakodtam
    kiprobáltam amit javasoltál (igaz nem személyesen nekm) és müködik!
    köszönöm
  • TomBond
    Tudna valaki segíteni abban mit tegyek? A szolgáltatómtól fix IP címet kaptam. A Rapidshare rosszul állapítja meg az IP címemet és ezt az üzenetet írja:

Your IP-address 84.1.96.10 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
    Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
    If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.

Pedig nekem nem is ez az IP címem.
  • Dj Faustus #24
    Tisztázzuk: IP-címet nem lehet leváltani/generálni, csak "elrejteni" - ugyanis az IP-címedet a szolgáltatódtól kapod; illetve a kommunikációhoz szükség van a küldő és a fogadó címére - de ez egy külön móka.

Ehhez úgynevezett anonymous proxy szerver szükséges, aminek IP-címét és portját beírsz a böngészőbe/kliensprogramba és ezen keresztűl bonyolítod az adatforgalmat.
    Ebben az esetben a proxy a saját IP-címét közli a szerverrel, majd a szervertől kapott adatcsomagokat továbbküldi neked.
    Ilyesmi anonymous proxy szervereket találhatsz a címen.

Természetesen az IP-cím "elrejtés" nem ad tökéletes anonimitást - a szolgáltató simán kiadja az adatforgalomról készült naplót a szerveknek; no meg a WAN hálózatok üzemeltetői jobban rálátnak a hálózati kommunikációra.
  • Jetdash
    Engem is érdekel h lehet Ip címet váltani...
    esetleg mondhatnátok valami generáló progit
  • NFP
    rendelj dinamikusat az ISP-től :)
  • vixo
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha megváltoztatnám az ip címemet,akkor az milyen következményekkel járna?úgyértem,hogy milyen hátrányok merülnének fel?És az beválna-e,hogy kaptam egy warn-t egy oldalról és kitiltottak és mostmár nem látom az oldlat,gondolom az ip miatt,tehát ha megváltoztatom,akkor már látnám az oldalt és újra regelhetnék?Aki tud,az válaszoljon pls!Előre is kösz!
  • Prank
    szvsz, attól is függ mi van a google szerződésében...
  • DJviolin
    Ha mondjuk esetleg ip cím elrejtővel neteznék, és meglátogatnám a honlapomon lévő Google hírdetéseket, akkor az milyen jogi következményeket vonna maga után?
  • skorpio7
    http://w3.externet.hu/~szilva/voda/

A fentebbi linket is ajánlom figyelmedbe ... ezt pl. abból a fórumból ollóztam ki .
    Szóval regisztráld magad és hozzáértőktől , sorstársaktól megbízhatóbb információt kapsz , mint tőlünk kábeles , ADSL-es , modemes társaktól .
  • skorpio7
    Na legközelebb átolvasom amit írtam , olyan jól sikerült a megfogalmazásom ...
  • skorpio7
    http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000236

http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000464

Olvasd át ezt a 2 fórumot .Az első linket csak olvashatod , mert annyi hozzászólás születettt benne , amit "hogy technikai okok miatt" le kellett zárni azt a topic-ot .
    A második linken van az újabb topic , amiben már hozzá is szólhatsz és kérdezhetsz is , mert hozzád hasonló vodafonos-ok vannak és már elég régóta gyűrik az ipart ilyen netkapcsolattal .Szóval van egy kis tapasztalatuk ebben a témában .
  • Madmaxx
    Ha webes a felület akkor a proxy segit.
  • Hustler_hu
    tevedes mert pl. irc-nel ott a bnc mint 1 fajta proxy . valoszinuleg a proxy segiteni fog a topicinditonak az IP kerdeseben ...
  • Madmaxx
    De ez is csak a webes felületre vonatkozik tehát máshol cseszheted.
  • cSuwwi
    Ahogy mondod :) Minek egyáltalán IP-t váltani? Én pl. örülnék ha fix IP címem lenne, mondjuk T3-as sebességgel :)
  • Hustler_hu
    az IP nem tud megvaltozni ... max proxy IPjet latjak masok . Vannak netsecurity cuccok amik elrejtik az IP-t de az IP akkor sem valtozik meg
  • Hustler_hu
    Proxyval , de most ne kerdezd meg hogy hogyan kell proxyt valtani mert akkor dupla stipistopi ide :)
  • CSOCSO
    :))))))))))))))))))))))))
  • Madmaxx
    Fix IP-t sehogy:)a szolgáltatód tud talán segiteni.
  • Klon
    ha nem tudsz értelmeset mondani, jobb ha hallgatsz
  • Gerrry
    Segítsen lécci valaki:)))
    Létezik valami program erre?