33
hogyan lehet IP címet váltani ha vodafonos fix IP-m van?
-
exodus2 #33 Akkor lehet ha pl. routeren vagy egyéb eszköz kapja az ip-t és az tovább osztja belső hálóba. De olyan hogy azon a hálón kívül megegyezzen az ip címeitek, kizárt. -
#32 sziasztok !
elképzelhető az hogy egy ip cimet egyszerre többen is használnak ?
hol lehet ezt pontosan tudni ha ugy van ??
előre is köszi a válaszokat -
#31 én nekem routerem van és azt látják a serverek. Lehet a wownál szavazni de csak akkor kapok jo sok pontot ha jo sokszor szavazok de 1 ip ről csak 12 orán belül 1szer lehet. ehez kéne nekem valami váltó program vagy nem tom hoghy már most este össze gyüljön 500 pontom -
#30 http://www.hide-my-ip.com/ -on lévő script a várost mindenesetre eltalálja. -
#29 Én éppen a keleti pályaudvar parkolójában tartózkodom e szerint, persze a valóságban tíz kilométerre vagyok tőle, pedig fix ip címem van. -
#28 "3. Hogy lehetne megoldani ezt a problémát, hogy rendes lakhelyemet mutassa... meg az adataimat."
Sehogy. Ugyanis az összes ilyen oldal a szolgáltatód által kiosztott IP-címekből következtet, így a szolgáltatód eszközének/központjának lokációját mutatja.
Örülj neki hogy nem a te lakhelyedet jelzi ki... eléggé kényelmetlen dolog lenne, ha mindent tudnak az emberről (felhasználható bármilyen célra). -
Balboa17 #27 Nekem olyan gondom lenne, hogy van az IP címem nem is az a gond hanem a http://www.ip-adress.com/ ez meg mutatja hogy hol talált engem meg a térképen na szóval:
1. Dunaújvárosban lakok ez meg Budapestet ír/mutat.
2. Frangepán utcában lakok nem Kerepesi úton.
3. Hogy lehetne megoldani ezt a problémát, hogy rendes lakhelyemet mutassa... meg az adataimat.
Előre is köszi!!! -
#26 problémám volt 1 oldalon, és az ip-re gyanakodtam
kiprobáltam amit javasoltál (igaz nem személyesen nekm) és müködik!
köszönöm -
TomBond #25 Tudna valaki segíteni abban mit tegyek? A szolgáltatómtól fix IP címet kaptam. A Rapidshare rosszul állapítja meg az IP címemet és ezt az üzenetet írja:
Your IP-address 84.1.96.10 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access!
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well.
Pedig nekem nem is ez az IP címem. -
#24 Tisztázzuk: IP-címet nem lehet leváltani/generálni, csak "elrejteni" - ugyanis az IP-címedet a szolgáltatódtól kapod; illetve a kommunikációhoz szükség van a küldő és a fogadó címére - de ez egy külön móka.
Ehhez úgynevezett anonymous proxy szerver szükséges, aminek IP-címét és portját beírsz a böngészőbe/kliensprogramba és ezen keresztűl bonyolítod az adatforgalmat.
Ebben az esetben a proxy a saját IP-címét közli a szerverrel, majd a szervertől kapott adatcsomagokat továbbküldi neked.
Ilyesmi anonymous proxy szervereket találhatsz a címen.
Természetesen az IP-cím "elrejtés" nem ad tökéletes anonimitást - a szolgáltató simán kiadja az adatforgalomról készült naplót a szerveknek; no meg a WAN hálózatok üzemeltetői jobban rálátnak a hálózati kommunikációra. -
Jetdash #23 Engem is érdekel h lehet Ip címet váltani...
esetleg mondhatnátok valami generáló progit -
#22 rendelj dinamikusat az ISP-től :) -
#21 Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha megváltoztatnám az ip címemet,akkor az milyen következményekkel járna?úgyértem,hogy milyen hátrányok merülnének fel?És az beválna-e,hogy kaptam egy warn-t egy oldalról és kitiltottak és mostmár nem látom az oldlat,gondolom az ip miatt,tehát ha megváltoztatom,akkor már látnám az oldalt és újra regelhetnék?Aki tud,az válaszoljon pls!Előre is kösz! -
Prank #20 szvsz, attól is függ mi van a google szerződésében... -
DJviolin #19 Ha mondjuk esetleg ip cím elrejtővel neteznék, és meglátogatnám a honlapomon lévő Google hírdetéseket, akkor az milyen jogi következményeket vonna maga után? -
#17 http://w3.externet.hu/~szilva/voda/
A fentebbi linket is ajánlom figyelmedbe ... ezt pl. abból a fórumból ollóztam ki .
Szóval regisztráld magad és hozzáértőktől , sorstársaktól megbízhatóbb információt kapsz , mint tőlünk kábeles , ADSL-es , modemes társaktól . -
#16 Na legközelebb átolvasom amit írtam , olyan jól sikerült a megfogalmazásom ... -
#15 http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000236
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=9&t=000464
Olvasd át ezt a 2 fórumot .Az első linket csak olvashatod , mert annyi hozzászólás születettt benne , amit "hogy technikai okok miatt" le kellett zárni azt a topic-ot .
A második linken van az újabb topic , amiben már hozzá is szólhatsz és kérdezhetsz is , mert hozzád hasonló vodafonos-ok vannak és már elég régóta gyűrik az ipart ilyen netkapcsolattal .Szóval van egy kis tapasztalatuk ebben a témában . -
Madmaxx #14 Ha webes a felület akkor a proxy segit. -
#13 tevedes mert pl. irc-nel ott a bnc mint 1 fajta proxy . valoszinuleg a proxy segiteni fog a topicinditonak az IP kerdeseben ... -
Madmaxx #11 De ez is csak a webes felületre vonatkozik tehát máshol cseszheted. -
#9 Ahogy mondod :) Minek egyáltalán IP-t váltani? Én pl. örülnék ha fix IP címem lenne, mondjuk T3-as sebességgel :) -
#8 az IP nem tud megvaltozni ... max proxy IPjet latjak masok . Vannak netsecurity cuccok amik elrejtik az IP-t de az IP akkor sem valtozik meg -
#6 Proxyval , de most ne kerdezd meg hogy hogyan kell proxyt valtani mert akkor dupla stipistopi ide :) -
#5 :)))))))))))))))))))))))) -
Madmaxx #4 Fix IP-t sehogy:)a szolgáltatód tud talán segiteni. -
#3 ha nem tudsz értelmeset mondani, jobb ha hallgatsz -
Gerrry #1 Segítsen lécci valaki:)))
Létezik valami program erre?